"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 59

• 46 980
  • 853
  •   1
Отговори
# 600
  • USA
това за ОВУ или Бременност тест е?

# 601
за бременност

# 602
Вики Стоянова, ако правилно сте си разчела овулационния тест, до сега трябваше теста за бременност да засече нещо.

# 603
Здравейте,настоящи и бъдещи мамчета.
Правим опити с приятеля ми за дете и всеки месец по принцип си ми закъсня.
Дойде ми последно на 12.12.2022г.
Опити сме правили на :    21.12,   24.12,   26.12,    27.12,     28.12,    31.12,     7.01.23г.   и    8.01.23г.
Правим от около 5 месеца, но без резултат
Днес си направих тест и излезе една много бледа черта.
Имам от време на време предменструални болки, но не ми идва, вече 5-ти ден закъснение.
Притеснявам се,че чертата е бледа.
Моля, някой да пише за мнение

# 604
  • USA
Няма как всеки месец да ти закъснява...може ама ако ползваш приложение за следене и си задала грешни параметри.
Качи теста да видим, в 5те минути ли излезе. Стискам палци да е +.

# 605
  • София
И моята беше бледа първия път, но си бях напълно бременна. Може да е рано за тест още, особено ако всеки месец Ви закъснява - това на мен ми говори, че просто не е правилно изчислен цикълът. Повторете утре теста или отидете в лаборатория да видите нивата на ЧХГ.

# 606
Няма как всеки месец да ти закъснява...може ама ако ползваш приложение за следене и си задала грешни параметри.

Според вас?

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 19:45 от radytomowa

# 607
Кая2023 благодаря ти аз днеска си направих  и беше отрицателен и миналата  седмица ощте един пак отрицателен  а имам закаснение вече 13 дена вчера бях на преглед и  ми казаха че не се вижда бременност а само овеличена матка и лекарката ми каза до края на месеца ште се пролечи

# 608
Эдравейте  с мъжът ми правим опити эа бебе от 2 години ову ми беше на 17 днес правихме секс иэвинявам се эа иэраэа и след като го направихме както си лежах почуствах че нещо се спука в мен энам че малко странно или пък смешно  эвучи но все едно имах някакви балончета нещо такова та имали някакви други мами които са почуствали нещо такова благодария

# 609

Според вас?
И тук виждам чертичка … дано да е , явно раничко е направен 🍀

# 610
Каквото и да е не е симптом на бременност… да не са били газове?
Эдравейте  с мъжът ми правим опити эа бебе от 2 години ову ми беше на 17 днес правихме секс иэвинявам се эа иэраэа и след като го направихме както си лежах почуствах че нещо се спука в мен энам че малко странно или пък смешно  эвучи но все едно имах някакви балончета нещо такова та имали някакви други мами които са почуствали нещо такова благодария

# 611
Каквото и да е не е симптом на бременност… да не са били газове?
Эдравейте  с мъжът ми правим опити эа бебе от 2 години ову ми беше на 17 днес правихме секс иэвинявам се эа иэраэа и след като го направихме както си лежах почуствах че нещо се спука в мен энам че малко странно или пък смешно  эвучи но все едно имах някакви балончета нещо такова та имали някакви други мами които са почуствали нещо такова благодария
сигорно е било това  на мен ми стана итересно🤣🤣 эа пръв път ми се случва след полов акт да усештам това

# 612

Тест за бременност

# 613
Привет момичета, на 12-ти бях при гинеколога ми и той каза, че имам фоликул 20 мм и да действаме, беше в левия яйчник, но странното е, че след опитите на 13, 14 и 15 почна една болка от дясно, трябва да ми дойде на 28-ми, ако не сме си направили бебче, нямам търпение да си направя тест и се чудех дали тест за ранно отчитане, като Престо ще покаже ако го направя на 21-ви.

# 614
Днес правих още един пак е бледа ...

Общи условия

Активация на акаунт