"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 59

• 46 485
  • 853
  •   1
Отговори
# 690
  • Габрово
Ето какво отчете теста, мога ли да се зарадвам тихичко?

Здравейте, момичета, имам следното питане.
Последния ми цикъл беше на 02.01.23. Предполагама овулация 18.01.23.
Та въпроса ми е следния,  на 25.01 точно седмица след предполагаемата овулация започнаха да ме болят гърдите, наедряха доста. Получих едно тъмно кафеникаво зацапване, което за 2 дена спря. Усещам силни болки в яйчниците които започнаха заедно с наедряването на гърдите, като все едно лелката ще дойде, но я няма. Дори през нощта се будя от болки в корема. Много се подувам след всяко хранене.
Имам 3 дни до М и се питам дали има някакъв шанс да има бебче? Тест предполагам няма да отчете резултат?

# 691
  • София
Ето какво отчете теста, мога ли да се зарадвам тихичко?

Здравейте, момичета, имам следното питане.
Последния ми цикъл беше на 02.01.23. Предполагама овулация 18.01.23.
Та въпроса ми е следния,  на 25.01 точно седмица след предполагаемата овулация започнаха да ме болят гърдите, наедряха доста. Получих едно тъмно кафеникаво зацапване, което за 2 дена спря. Усещам силни болки в яйчниците които започнаха заедно с наедряването на гърдите, като все едно лелката ще дойде, но я няма. Дори през нощта се будя от болки в корема. Много се подувам след всяко хранене.
Имам 3 дни до М и се питам дали има някакъв шанс да има бебче? Тест предполагам няма да отчете резултат?
честито

# 692
Агнес , честито ! Още като четях първия ти пост , очаквах такъв резултат 🤗

# 693
Агнес честито и от мен❤

# 694
  • Габрово
Благодаря, момичета! Все още не мога да се зарадвам. Мисля да изчакам ден закъснение и да повторя теста. Ако резултата е същия след колко време е най-добре да посетя доктор?

# 695
Моят доктор ми каза да отида на 08.02, след  4 положителни теста и реално закъснението ми е от днес, МЦ трябваше да е вчера, дано всичко е наред

# 696
  • Габрово
Моят доктор ми каза да отида на 08.02, след  4 положителни теста и реално закъснението ми е от днес, МЦ трябваше да е вчера, дано всичко е наред
Честито и на теб Heart
Значи горе долу 10 дни след закъснението

# 697
Благодаря❤

# 698
Агнес, точно щях да пиша, че съм със същите симптоми и дати (ову с тест на 18.01). Гърдите от 26-27.01 надути и чувствителни. Обострено обоняние. МЦ още няма (трябва най-късно до 02.01 да ми дойде).
Снощи правих тест с лентичка, понеже утре съм на едни процедури, противопоказни за бременност - по отрицателен нямаше как да е Sad
Твоят е страхотен, пожелавам лека бременност Heart

# 699
Ако очакваш менструация на 02.02. и си правила тест вчера, на 28.01., има голям шанс да не е отчел, тъй като не са били достатъчно високи нивата на ЧХГ. Ако са толкова противопоказни тези процедури утре, аз не бих ги правила.

# 700
Не мисля, че съм бременна, най-малкото ако това бяха симптоми на бременност, а не на МЦ, тестът вече би трябвало да отчете.
Доколкото знам, гърдите при много ранна бременност набъбват от нарастнал ЧХГ.
Утре може би ще направя пак сутринта за всеки случай тест.

# 701
Здравейте! Това е моят тест направен след един ден закъснение. Мисля, че вече втората чертичка е по-видима от тази на предходния тест. Какво мислите?

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 09:17 от Eli233013

# 702
Тцъ, чувствителността на гърдите е от нарастващ прогестерон и не може да се определя като симптом на бременност.
Аз на Ваше място също бих спряла процедури, несъвместими с бременност. Не бих си причинила това всеки месец да тръпна. А и предвид, че не сте наясно дали и кога е била овулацията, няма как да знаете дали теста за бременност е достоверно отрицателен или просто е било рано за него.
Не мисля, че съм бременна, най-малкото ако това бяха симптоми на бременност, а не на МЦ, тестът вече би трябвало да отчете.
Доколкото знам, гърдите при много ранна бременност набъбват от нарастнал ЧХГ.
Утре може би ще направя пак сутринта за всеки случай тест.

# 703
Ами, процедурите са ми важни и не ми се иска да отменям, ако няма бременност. Вече съм там, пък каквото ще да става. Те са проблем повече при напреднала бременност.
Иначе ову е доказана с тест (две ясни черти) на 18.01 срещу 19.01 вечерта. Така че, на 28.01 отрицателният тест е бил 10 дни след ову. Обаче е възможно да съм го прецакала, защото го отворих и не успях да го напишкам добре, после го натисках, за да видя дали е мокър и после след 1 час пак го напишках. Правих го и късно вечерта, преди лягане.
В другата тема бях писала за много неприятно неразположение, което имам днес. Сърбят ме ръцете пак за тест довечера, но не искам да виждам 1 черта. Предпочитам да видя д:sparkling_heart:иректно МЦ. Ще го помисля още малко, докато се прибера вкъщи. Но ако направя днес и има бременност, със сигурност трябва да се появи поне бледа черта (реално са макс 4 дни преди МЦ, ако приемем, че МЦ трябва да дойде 14 дни, след ову, т.е. на 03.02). В този дух, ако се реша да направя днес и е -, значи гадните симптоми са на МЦ или неприятна настинка.
Ех, да беше лесна работа забременяването, както го дават по филмите Simple Smile На мен лично, въпреки че този месец гледам да не го мисля толкова, като миналия, пак ми създава едно напрежение и ми разваля хармонията. А трябва да е прекрасно очакване, споделено с любимия мъж. Ние ли си го правим напрегнато или наистина си е така ? Simple Smile
Пожелавам на всички в темата много розови чертички още този месец Blue Heart Two Hearts

# 704
Като положителният тест за ову е бил на 18 срещу 19, овулацията следва да в била по-късно, на 19ти, да не кажа и 20-ти. Това прави не 10 дни до събота, а 9, което си е 5 дни преди датата на менструацията, тъй че е съвсем възможно да не отчете. Оставам с цялостно впечатление, че не ти е толкова важно това забременяване, така че ти желая нещата да се случат по най-благоприятния за теб начин.

Общи условия

Активация на акаунт