"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 59

• 46 423
  • 853
  •   1
Отговори
# 90
Много бледа чертичка за 8 ден закъснение . Сигурна ли сте , че е толкова ? Засичана ли е овулация ?

# 91
  • София
Здравейте, извинявам се предварително, не знам дали е мястото тук да отправя въпросите си. За първи път пиша подобно нещо в блог и съм попринцип малко скиптично настроена, но просто не знам към кого да се обърна. Закъснява ми вече 8 ден. Направих си тест за бременност има много слаба втора чертичка. Когато беше деня да ми дойде имах само леко зацапване в продължение на два дни, при което си помислих,че пак не са се случили нещата. Правим опити вече в продължение на година и половина. Прилагам снимка на резултата, според вас две черти ли са или си въобразявам и имам някакъв проблем? Благодаря Ви предварително скъпи мами ! Simple Smile
теста е положителен

# 92
Чхг за 10 гс е твърде ниско… какво се вижда на ехограф изобщо щом е “потвърдена бременност?” Пс. Видях поправката. На такъв резултат нямя смисъл от кръвни тестове, още повече от пикливи. Да ходи на прегледи, трябва вече и фетална морфология.. защо изобщо приятелката прави такива тестове не знам…

# 93
Много бледа чертичка за 8 ден закъснение . Сигурна ли сте , че е толкова ? Засичана ли е овулация ?
По календар овулацията е била на 23.10

# 94
Здравейте, имам нужда от мнение..Закъснява ми с 1 седмица... Ноо преди седмица и половина имах кафяво зацапване??

# 95
Здравейте, имам нужда от мнение..Закъснява ми с 1 седмица... Ноо преди седмица и половина имах кафяво зацапване??
Здравейте, има едни неща по аптеките, тестове им викат, за бременност. Това ми е личното мнение.

# 96
Календарите не са достоверни , с тест или друг метод имах предвид .
Мисля , че О е била по-късна . Иначе теста е положителен .
За да сте спокойна може да пуснете кръвен през 48 часа , за да видите как се движи резултата .

# 97
Календарите не са достоверни , с тест или друг метод имах предвид .
Мисля , че О е била по-късна . Иначе теста е положителен .
За да сте спокойна може да пуснете кръвен през 48 часа , за да видите как се движи резултата .
Много Ви благодаря , много сте любезна. Даже мисля още утре да посетя АГ лекар, защото просто да стоя в неведение ме побърква.

# 98
Какво е било кафявото зацапване?? След като ми закъснява

# 99
Моля , за нищо Simple Smile

Няма да е лошо да отидете на АГ , вероятно също ще ви насочи към кръвен и допълнителни показатели по преценка .
Успех !

# 100
Има много причини за зацапване. Обърнете се към гинеколог.

# 101

Може да е имплантация. Така беше при мен. Два дена преди цикъл - зацапване. Мислех, че ми е дошло. Изчезна. Направих тест седмица след това, беше положителен. Ако не се предпазвате, може да сте бременна. Може да е киста, може да е нещо хормонално, тук не може никой да ви каже. Направете си тест за бременност, ако е отрицателен - нещо от хормоните ще е.

# 102
Здравейте, момичета,
Пиша за мнения от вас, че само с моето си се побърквам вече.
Октомври месец имах биохимична бременност. Сега очаквам да ми дойде цикъла на 16.11, но днес направих тест лентичка, за да видя дали ще отчете нищо и резултата беше категорично 1 черта. Миналият месец по същото време /два дни преди очаквания цикъл/, теста ми показа хубава втора черта, а днес нищо.. моля ви и вас за мнение все пак. Благодаря!

# 103
  • София
Не виждам какво особено можеш да направиш освен да изчакаш закъснение и да направиш нов тест.

# 104
miamim , Да, не мисля, че имам друга опция освен да чакам. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт