"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 59

• 46 435
  • 853
  •   1
Отговори
# 105

Здравейте, пак аз Ви притеснявам. Резултат от ЧХГ 29.58IU/L, какво означават, някой има ли представа?

# 106

Здравейте, пак аз Ви притеснявам. Резултат от ЧХГ 29.58IU/L, какво означават, някой има ли представа?

Бременност означава.

А на съфорумката отгоре ще кажа, че е по-добре да спре да се гаври с дамите. То бива бива, ама чак толкова невежество.... Не е реално просто ...

# 107

Бременност означава.

А на съфорумката отгоре ще кажа, че е по-добре да спре да се гаври с дамите. То бива бива, ама чак толкова невежество.... Не е реално просто ...

Много Ви благодаря, извинявайте ако питам глупави въпроси. Просто останах много разочарована,когато АГ каза че не вижда нищо и ме изпрати на кръвен. Излезнаха тези резултати и не знам просто какво се случва, това ми е за първи път, нито знам какво да правя, нито знам къде да се вдяна от напрежение и страх.

# 108
        Mims, колко ти е закъснението? Положителен ти е тестът.

А на жената, която си мисли, че гинеколог няма да забележи плод на 4 месеца - спри се. Не си бременна.

# 109
        Mims, на ехограф ще се види чак когато ЧХГ стане над 1000, няма начин да се види нищо на 29. Просто трябва да изчакаш поне 10-12 дни закъснение на цикъла и тогава на лекар.

# 110
        Mims, колко ти е закъснението? Положителен ти е тестът.

А на жената, която си мисли, че гинеколог няма да забележи плод на 4 месеца - спри се. Не си бременна.

По календар 9 дни. Но на мен никога толкова не е закъснявало, затова прибягнах до тест и до лекар.В последствие ме прати на кръвен, защото на ултразвука нищо нямаше, в тръбите също обстойно ме прегледа. Просто си познавам организама и знам,че нещо става и затова. И неведението ме плаши и се страхувам,че може да е нещо лошо.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 16:01 от Mims-1995

# 111
        • София
        Мимс, малко е ниска стойността за 9 дни закъснение. Пусни задължително 2 кръвен след 48 часа в същата лаборатория. Стискам палци да е по-късна овулация.

# 112

Привет,момичета!Първите два теста не са правени с първа урина,третият е с първа сутрешна урина,но не виждам разлика с ШуърЧек от предния ден,затова ми трябва вашето мнение.8-ми ден,закъснение на цикъл.Смятате ли ,че са положителни?

# 113
        Ами, съвсем са си положителни за мен.

# 114

Повторих днес с домашен тест и излезе позитивен вече с видима черта. Обаче нещо ме тревожи - аз си мисля, че е закъснение с 3 дни вече защото приложението където логвам дати казваше, че трябва в събота да дойде. Но аз съм с цикъл 24-27 дни. Този тест дали наистина след закъснение е станал или не ? Последен МЦ на 20.10 , ову + тест на 02.11. Утре ще пусна кръвен, но се замислих дали правилно смятам или не.

# 115
        Минти, нямаш закъснение още. Ако на 3.11. ти е била О, днес е  12 ден. Пусни кръвен или изчакай още 2 дни и ще е ясно.

# 116
        Минти, нямаш закъснение още. Ако на 3.11. ти е била О, днес е  12 ден. Пусни кръвен или изчакай още 2 дни и ще е ясно.

Значи да ги броя до 28 дни? Не знам и на АГ какво да и кажа и как ще смята после термин хахах тотално си обърках с датите вече. Утре и в петък ще пусна ЧХГ / прогестерон.

# 117

Значи да ги броя до 28 дни? Не знам и на АГ какво да и кажа и как ще смята после термин хахах тотално си обърках с датите вече. Утре и в петък ще пусна ЧХГ / прогестерон.
        Броиш 14 дни след овулацията.

# 118
        • Варна

Термин изчисляват по дата на последната менструация.

# 119
        Мимс, малко е ниска стойността за 9 дни закъснение. Пусни задължително 2 кръвен след 48 часа в същата лаборатория. Стискам палци да е по-късна овулация.
        Да,ниски са. Оказа се биохимична бременност. Благодаря Ви за любезността и подкрепата. Дано следващит път се получат нещата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт