"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 59

• 46 465
  • 853
  •   2
Отговори
# 120
Здравейте, бебеправим и се чудя сега направих тест за овулация, според вас положителен или отрицателен е ?

# 121
Има тема за тестовете за ову. Отрицателен е. Двете линии трябва да са поне еднакво наситени, или тестовата да е по-наситена от контролната.

# 122
Благодаря, търсих но не открих скорошна тема, а тази знам че е активна Simple Smile

# 123
# 124
  • София
Ако беше прочела упътането на тестовете и другата тема нямаше да ти трябва Rolling Eyes

# 125
Здравейте, онзи ден (13.11) си направих тест 2 дни преди датата на менструацията, която е днес. Във времето на отчитане ми показа втора бледа черта, която на камера не се вижда толкова добре. Менструацията ми е точна на 28-9 дни. Овулация на 01.11. Направих теста, защото предусещах,че може да се е случило. 4 дни преди датата започна да ме наболява като менструални болки, но много по-слаби. Така беше 2 дни...после имам силни киселини, които никога съм нямала(не знам дали се дължи на бременност). Мисля,че теста е положителен, изчаквам няколко дни, за да направя друг Simple Smile На вас как Ви се вижда?

# 126
Положителен е. Честито!

# 127
Благодаря! Дано всичко е наред! Пожелавам го на всички, които искат да видят двете чертички от сърце! ❤️

# 128
Положителен е Simple Smile Честито ❤ Надявам се и аз този месец да се получат нещата.
Да попитам майките с втора бременност по-бързо ли забременяхте от първият път?

# 129
Честито!

# 130
Здравейте,момичета ! От 7 месеца с мъжа ми се опитваме да бебеправим, но без успех, за това реших, че този месец няма да следя ову и общо взето да се оставя в ръцете на господ, защото всеки път го мисля и се вглъбявам, и знаете след това какво следва, поредното разочарование.
Имам около 10 дена докато ми дойде, но от 4 дена имам болки в гърдите, болки в корема и газове, от няколко дни апетита ми  съвсем изчезна и ми повръща през почти целия ден. Вчера успях да избягам от работата, за да ме погледне лекар “ Вътрешни болести” и не успя да види нищо нередно освен, че корема ми е пълен с газове. Не знам дали си въобразявам, но някак си вярвам, че този път може да се е получило. Интерсно ми е дали някоя друга е била в моето положение.
Благодаря Ви

# 131
  • София
Fearful
Та ти ако имаш 10 дена до цикъл и "симптомите" са ти от 4 дни, то тогава точно си била в овулация Rolling Eyes

# 132
Тези симптоми не са на бременност. 2 седмици преди цикъл пък съвсем./ако е редовен/

# 133
Най - вероятно тези "симптоми" се дължат на нарастваш прогестерон след Ову, ако ви е редовен цикъла. Нямя как да имате симптоми преди настъпила бременност.  А тя се случва около 7-10 дни след О. Или иначе казано 2-4 дни преди очаквана дата на М. А симптоми от бременност около 10-14 дни след закъснение. Та може и да сте успели, но ще разберете след 10 дни Simple Smile.

# 134

Хора този тест дали е надежден ? Точно днеска реших че няма да давам пари за по скъп тест ,защото ей така направих последните два месеца и викам ай днес по тънко ,то па взе че ми излезе бледа черта...

Общи условия

Активация на акаунт