"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 59

• 46 476
  • 853
  •   1
Отговори
# 135
Чертата е ясна и изобщо не ми се вижда бледа. Обаче е хубаво да се пускат хубави снимки по възможност отблизо.

# 136
  • София
този положителен ли е

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 08:59 от AnMary

# 137
Момичета, резултата след кръвния тест е ЧХГ-507.5 със закъснение на цикъла 9 дни.Явно домашните тестове са били положителни ❤️ Успех на всички!

Скрит текст:
този положителен ли е
Според мен е положителен.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 09:00 от AnMary

# 138
Дами според вас ще ставам ли татко?

# 139
Категорично да. Честито!

# 140
Категорично да. Честито!

Много ви благодаря! Не мога да опиша емоцията в момента.

# 141
Много мило някой татко да се включи … честито , супер са чертите ✌

# 142
Страхотно! Категорично ДА. Мечтаната гледка за всички, които искат да им се случи🥰 Желая ви на всички да видите двете чертички🌸

# 143
Голямо Честито! Heart Eyes

# 144
Искам да попитам възможно ли е да се разбере 2 дни преди датата на менструацията дали съм бременна , защото ми е лошо, повръщам и постоянно ми се спи?

# 145
Положителен е, но чертата ми се вижда прекалено бледа за 8 дена закъснение.

# 146
Ами направете тест
Искам да попитам възможно ли е да се разбере 2 дни преди датата на менструацията дали съм бременна , защото ми е лошо, повръщам и постоянно ми се спи?

# 147
Здравейте момичета, на 7.11 ми сложиха оветрел, а знам че съдържа чхг. Въпроса ми е дали е успял да се изчисти до днес? Правих си тест лентичка и видях с мнооооого въображение втора чертичка на снимка немога да я хвана но си е там. Сега обаче не знам дали е остатъчно чхг от оветрила или е станало чудото. На 9.11 ми беше първата инсеминация. Пия само фолиева киселина и дуфастон.

# 148
Здравейте момичета, на 7.11 ми сложиха оветрел, а знам че съдържа чхг. Въпроса ми е дали е успял да се изчисти до днес? Правих си тест лентичка и видях с мнооооого въображение втора чертичка на снимка немога да я хвана но си е там. Сега обаче не знам дали е остатъчно чхг от оветрила или е станало чудото. На 9.11 ми беше първата инсеминация. Пия само фолиева киселина и дуфастон.

До колкото знам 10дни трябва на ЧХГ да се изчисти от организма. Пуснете 2 ЧХГ през 48ч и ще сте сигурна, ако не след  още 4 дни пак тест

# 149

До колкото знам 10дни трябва на ЧХГ да се изчисти от организма. Пуснете 2 ЧХГ през 48ч и ще сте сигурна, ако не след  още 4 дни пак тест
Благодаря! В понеделник ще пусна чхг! Имах три фоликула  и се надявам поне една яйцеклетка да се е оплодила и това да е моето Коледно чудо!

Общи условия

Активация на акаунт