"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 59

• 46 526
  • 853
  •   1
Отговори
# 630
Ти имаш ли дете и ако да какви бяха твоите черти

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 14:40 от AnMary

# 631
  • София
Какви са тези чаршафи с цитати на една и съща снимка. Тестът е положителен, другото е спам.

# 632
Здравейте. Има ли при бременност някакво усещане на чуждо тяло? Благодаря

# 633
Да, бебе в корема.

# 634
В първите седмици нищо не се усеща, може да има леки усещания в матката, на някои дами им се гади и повръщат но това е към 2 месец . Болезнени гърди и зърна това е . При всеки са изразени различни симптоми но чуждо тяло не се усеща. То е още толкова мъничко….

# 635
Здравейте момичета......имам закъснение на менструация направих си теста още на следващия ден резултат се появи на на 10 Мин както указанията на теста вижте резултата може ли някой да ми каже дали е възможно да има бременност...и да допълня гърдите ме болят страшно много и кръста също  чертичките са бледи мисля че се виждат

# 636
Доста е размазана снимката, на единя виждам бледа чертичка, ако розовее и не ви дойде. Честито!

# 637
Добър ден, мами! 🍀
Нова съм в групата. Моля, мнение за тази снимка. Измериха го 10,8 мм и доктора каза, че може да е мехурче с кръв или бебе. Вие какво мислите. Последен цикъл започна на 31 декември - нередовна овулация и цикъл. А имам високо tsh. Моля, за мнения. Благодаря!

# 638
  • София
Досега можеше да пуснеш кръвен тест и да не се налага да се чудиш.
При 3 отрицателни теста след закъснение - надали е в ЧХГ причината за закъснението.

# 639
Здравейте! Нова съм в групата, но от доста време я наблюдавам! С годеника ми правим опити за бебче от почти една година, този месец се чувствах много странно още от дните на овулация, което беше преди почти 3 седмици, гърдите ми тогава станаха много чувствителни и си останаха такива до момента. Като цяло, освен че гърдите ми са наедрели и чувствителни друг симптом нямам, трябваше да ми дойде МЦ преди 4 дена и се чудя дали е време за тест понеже нямам симптоми подобни на цикъл, напротив дори - кожата ми е чиста и мека (обратно на това което става около лелката 😬), също така липсва подуването и болката в корема.

# 640
Няма как да кажем, няма как да гадаем. На въпроса ти - да, време е за тест.

# 641
Няма как да кажем, няма как да гадаем. На въпроса ти - да, време е за тест.
Още утре сутринта ще го направя 😊

# 642
Здравейте момичета, по календар трябва да ми дойде след 2 дни - на 27.01. Положителен тест за ову, придружен с болка в яйчник и типични симптоми, обаче имах на 18.01 (преди това пак правих но не бяха с достатъчно ярки черти).
От два дни ме преследват миризми. Особено една специфична - на засъхнала плюнка Grinning . Направо ме побърква. Ако е станало нещо, би трябвало в момента да е имплантацията. Някоя от вас имала ли е подобни симптоми - силно обострено обоняние, чак натрапчиво, в този период.

# 643
  • София
Здравейте момичета, по календар трябва да ми дойде след 2 дни - на 27.01. Положителен тест за ову, придружен с болка в яйчник и типични симптоми, обаче имах на 18.01 (преди това пак правих но не бяха с достатъчно ярки черти).
От два дни ме преследват миризми. Особено една специфична - на засъхнала плюнка Grinning . Направо ме побърква. Ако е станало нещо, би трябвало в момента да е имплантацията. Някоя от вас имала ли е подобни симптоми - силно обострено обоняние, чак натрапчиво, в този период.

Интересно. Обонянието ми е доста силно преди МЦ, чак лошо ми е ставало. При всеки индивидуално.
Дано е станало, но за да няма разочарование - 2 дни не са много, изчакай.

# 644
  • София
Здравейте, момичета!
Къде виждате на опаковките на тестовете с каква чувствителност са?

Общи условия

Активация на акаунт