"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 59

• 46 516
  • 853
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, момичета!
Къде виждате на опаковките на тестовете с каква чувствителност са?

Обикновено е някъде със ситен шрифт или в листовката.

# 646
Здравейте момичета, по календар трябва да ми дойде след 2 дни - на 27.01. Положителен тест за ову, придружен с болка в яйчник и типични симптоми, обаче имах на 18.01 (преди това пак правих но не бяха с достатъчно ярки черти).
От два дни ме преследват миризми. Особено една специфична - на засъхнала плюнка Grinning . Направо ме побърква. Ако е станало нещо, би трябвало в момента да е имплантацията. Някоя от вас имала ли е подобни симптоми - силно обострено обоняние, чак натрапчиво, в този период.

Интересно. Обонянието ми е доста силно преди МЦ, чак лошо ми е ставало. При всеки индивидуално.
Дано е станало, но за да няма разочарование - 2 дни не са много, изчакай.

Може и ПМС симптом да е. Досега не съм го имала, затова ми стана интересно. Чак започва да ми се гади от миризмата. Никой друг не я усеща.
Иначе, ние отскоро правим опити и да не е станало сега, ще стане Simple Smile

# 647
  • София
Аз почти всеки път преди МЦ имам подобен симптом, докато при бременност миризмите почват да ме дразнят 2-3 седмици по-късно.
Успех!

# 648
Тук пак нещо не е наред със сметките. Ако на 18.01 е била О, то няма как сега да е имплантацията и да чакате цикъл след два дена.
Здравейте момичета, по календар трябва да ми дойде след 2 дни - на 27.01. Положителен тест за ову, придружен с болка в яйчник и типични симптоми, обаче имах на 18.01 (преди това пак правих но не бяха с достатъчно ярки черти).
От два дни ме преследват миризми. Особено една специфична - на засъхнала плюнка Grinning . Направо ме побърква. Ако е станало нещо, би трябвало в момента да е имплантацията. Някоя от вас имала ли е подобни симптоми - силно обострено обоняние, чак натрапчиво, в този период.

# 649
Вероятно е ПМС, да.

Yvka, затова казвам "обаче", тоест М трябва да дойде около 02.02. Не разчитам на календара, след като има доказана ову.
Затова питах дали има подобни симптоми при имплантация или е ранен ПМС.

# 650
Здравейте, днес направих 2 теста Шуър чек и Престо, 3 дни преди МЦ, на Шуър чек-а се появи
бледа и една пак бледа на  Престо , ще пробвам да кача, но ми дава някаква грешка при прикачване на снимките

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 18:32 от Alexandraz

# 651
Вероятно е ПМС, да.

Yvka, затова казвам "обаче", тоест М трябва да дойде около 02.02. Не разчитам на календара, след като има доказана ову.

Всеки път преди цикъл ми се гади от всякакви миризми, парфюми, храна, всичко. Докато мъжът ми нищо не надушва, а аз съм като хрътка. При първата ми бременност не съм надушвала почти никакви миризми. Имало е гадене, но то минаваше като хапна и не е било от това, че нещо ми мирише. При бебеправене много неща в цикъла се променят.

# 652
При имплантация няма как да има симптоми, тъй като всичко се случва на клетъчно ниво. Истинските симптоми започват след отделяне на ЧХГ. Останалото е самовнушение, прекалено взиране и погрешно интерпретиране на нормалните симптоми при хормоналните промени. Аз съм имала четири бременности досега (само една успешна). Всички са засечени след закъснение, т.е. без никакви симптоми.
Вероятно е ПМС, да.

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 20:27 от Yvka

# 653

Силно се надявам да се е получило при вас и този месец да видите двете чертички, но няма как да имате каквито и да е симптоми 1 седмица след О. Дори нямате закъснение на М. Прилошаване, повдигане, миризми … тези симптоми започват след първия месец..

# 654
КРР , симптоми на този етап мажеш да имаш от покачващия се прогестерон … той е главен виновник някои жени да усещат промени .
Имплантацията по принцип не се усеща , понякога има болки или зацапване , но в редки случаи .

# 655
Момичета топлите вълни възможно ли е да са симптом на бременност? Имам закъснение от 3 дни, снощи се събуждах и ми беше адска жега, а на моя мъж пък много студено 😀.

# 656
  • София
А тестът какво показва?

# 657
Грациела , все още резултата е неопределен . Ако повториш кръвния ще стане ясно .
Успех !

Набор 00 , вече ще са на 23 … минава си времето 😬

# 658
На 23 години съм. Не е пременопауза 😀

# 659
Здравейте! Последната ми менструация беше на 24.12-ти. Цикълът ми е супер нередовен - варира между 35-42 дни.
Правим опити за бебе сравнително активно. Нямам идея кога ми е била овулацията, но забелязах, че от 11ти януари  започна типичната за фертилни дни цервикална слуз, която продължи до 21-ви януари. Според вас, ако има бременност, кога би показал кръвен или тест с урина?

Общи условия

Активация на акаунт