"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 59

• 46 462
  • 853
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте! Това е моят тест направен след един ден закъснение. Мисля, че вече втората чертичка е по-видима от тази на предходния тест. Какво мислите?

ами честито тогава желая ти от сърце една много лека бременност💜💙💚💗

# 706
Здравейте преди 2г бях бременна с второ бебе,но за жалост приключи в 13г.с поради аномалии на бебето.От януари започнахме с бебе правенето.Последен цикъл имах на 04.01 23г. не съм си следяла овулацията,по календар трябва да ми дойде на 03.02.23г. От няколко дни ми се гади (не постоянно) онзи ден примерно ми стана зле в банята, гърдите не ме болят само леко ме болят зърната не знам какво да мисля.Много ме на наболява главата и имам огромен апетит..

# 707
Като положителният тест за ову е бил на 18 срещу 19, овулацията следва да в била по-късно, на 19ти, да не кажа и 20-ти. Това прави не 10 дни до събота, а 9, което си е 5 дни преди датата на менструацията, тъй че е съвсем възможно да не отчете. Оставам с цялостно впечатление, че не ти е толкова важно това забременяване, така че ти желая нещата да се случат по най-благоприятния за теб начин.

Напротив, важно ми е, но искам да си съхраня психиката и да не си давам напразни надежди и после един голям и смеещ ми се грубо отсреща минус Simple Smile
Тест съм решила да правя неделя, ако МЦ не е дошло. При всички положения тогава и да е минус, ще е категоричен такъв и няма да ми дава надежди, че може и да е рано Simple Smile

# 708
Здравейте,с годеника ми от вече една година правим опити за бебе и все не излизаше нищо,вчера сутринта с пътя урина направих два теста с една и съща урина излезнаха им чертички,но някак не съм сигурна веднага си записах час при доктор,но тя ми каза,ме е много рано и че за сега нищо не се вижда имам напрежение в гърдите и усещам дискомфорт в корема,закъснява ми вече 8 дни,тестовете са на Престо,Блаходаря предварително за отговорите и ще се радвам на мнение! Опитвам се да сложа снимка на тестовете,но не ми позволява след като ми позволи ще ги кача…До сега съм правила адски много тестове и никой до сега не ми е показвал две черти сега не знам да се зарадвам ли или… Правила съм и тестове на Престо и винаги са били с една черта сега излязоха две адски много искаме дете,но имам страх вече от тестове,моля ви дайте мнение

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 09:58 от Niya.Pavlova

# 709
Най-добре отиди на лекар ,за да ти каже всичко с точност ,но някъде след 2 седмици закъснение. И при мен точно така се случи направих си теста на първата седмица закъснение ,но приятелки ме посъвтваха да отида на втората седмица от закъснението на цикъла . Доколкото за тестовете почти винаги са точни и рядко има грешки .

# 710
Пускаш си кръвен и ще разбереш.

# 711
Права е лекарката, много е рано още. На мен ми се струва, че е много вероятно, но запаси се с търпение. Тепърва почва голямото чакане.
Стискам палци.

# 712
Здравейте! Последният мц 20 декември, имам нередовен цикъл, идвало ми е на 24 ден , така и на 45ден, според мен ову е била по-късна, имах симптоми на ову на 15 януари, 13,14 и 15 сме правили опити. Правих ранен тест на 26 , на 29 също и резултатът е положителен, но с много бледа черта са и двата. Ходих на лекар и се оказа, че бременност не се вижда, каза, че лигавицата е удебелена като все едно ще ми идва мц. Чудя се тестовете ли са с фалшив резултат или е много рано. Имам силни болки от време на време ниско долу и гадене.

# 713
  • София
Лекарят не те ли прати на кръвен тест?

# 714
Лекарят не те ли прати на кръвен тест?
Не, каза, че според него няма бременност.

# 715
Бих отишла на кръвен тест независимо какво е казал АГ. Да знам и да съм спокойна особено след 2 + теста. Има много варианти ... Мже ЧХГ още да е ниско и за това да не се вижда. Над 1000 се вижда вече, или да му е куца апаратурата на АГ.  Може и извънматочна бременност да има и за това да не се вижда. В този случай е важно от рано да се види ЧХГ как върви (2 пъти на 48ч интервал, трябва да се удвоява при нормална бременност).

# 716
Здравейте! С мъжа ми правим опити за бебе ,спряхме да се пазим от лятото. Цикъла ми е редовен около 28 29 дена. Последния ми цикъл беше на 28.12.2022г продължи 6 дена, като преди това ми закъсня около 2 седмици, но тестовете бяха отрицателни,кръвен не съм пускала. Сега отново ми закъснява с 8 дни. Вчера пуснах кръвен и това е резултата. Правих и 2 домашни ,които са отрицателни, но съм ги правила вечер и то след прием на много вода. Нямам сиптоми освен закъснението и болки ниско долу все едно ще дойде. Имам и Хашимото ,пия хормон но тсх си е високо за бременност. Предстои ми преглед с АГ в петък, но до тогава ще се побъркам....

# 717
  • София
Честито! В петък ще видите и сакчето с този резултат.

# 718
Честито! В петък ще видите и сакчето с този резултат.

Чул ви Господ. Притесняват ме болките на моменти са доста силни, пък и с моята диагноза знам , че има риск да го загубя...

# 719
  • София
Болките са нормални, а за Хашимотото ендокринолог трябва да следи периодично изследванията.
Аз съм с Хашимото и с 5 деца. Хашимотото отдавна не е пречка при правилно дозиране на хормона.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт