Знаете ли кого видях - 41 тема

• 114 397
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Поли Генова ли е?

# 646
  • гр.София
Но защо да е бивш солист Дидо? И Гугъл ми го дава като настоящ. Дичо е бившият.

# 647
И Дидо, който пееше доста фалшиво, поне в началото, също вече е бивш

# 648
  • гр.София
Мерси, назад съм,значи.

# 649
  • пустинята Гоби
Може и да е пял фалшиво Дидо, не знам, но пък беше участник в едно от първите музикални риалита в България, та все ще да е можел нещо да попейва.

# 650
Може и да е пял фалшиво Дидо, не знам, но пък беше участник в едно от първите музикални риалита в България, та все ще да е можел нещо да попейва.
Точно така, но в това реалити стана известен не с фалшивото си пеене, а с това, че преспа с една девойка

# 651
  • пустинята Гоби
Точно така беше, ама май той единствен от това риалити направи някаква кариера и стана популярен, нищо че на забитата бензиностанция никой не го е разпознал.

# 652
Точно така беше, ама май той единствен от това риалити направи някаква кариера и стана популярен, нищо че на забитата бензиностанция никой не го е разпознал.
Къде е посочена бензиностанцията, че се върнах да чета специално дали съм посочила детайли?
Аз по забити места не ходя, за Вас не знам.

# 653
  • пустинята Гоби
Ходя с най-голямо удоволствие, за Вас е ясно.

# 654
Карам си преди малко колата, спирам на светофар и се заглеждам в колата до мен-Мерцедес кабриолет. Поглеждам шофьора, много познат, много познат… Дитер Болен от Modern Tallking😊 Усмихна ми се и аз му се усмихнах. Изглеждаше страхотно! 💕
Толкова съм щастлива! Не е като да срещнеш надрусания Константин или Вреслава.

# 655
Гледай значи, Дитер Болен... А аз все Волен Сидеров, Сотир Цацаров и такива засичам.

# 656
  • Deutschland/HE
И аз завиждам за Дитер Болен. При нас така вали, че е само за кабриолет Simple Smile

П.С. Май повече няма да е жури в DSDS, жалко.

# 657
Деян Донков, а преди него Бойко Кръстанов.

# 658
  • в 1001-та нощ
И аз много го харесвам, както и хита - My Bed is too Big... А мисля той продуцира и Си Си Кеч - машина е 💥

# 659
И аз много го харесвам, както и хита - My Bed is too Big... А мисля той продуцира и Си Си Кеч - машина е 💥
Той първо я продуцира и после май я съсипа.

Общи условия

Активация на акаунт