Знаете ли кого видях - 41 тема

• 114 387
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • пустинята Гоби
Светльо Иванов, хапваше сандвич на Витошка.

# 661
Карам си преди малко колата, спирам на светофар и се заглеждам в колата до мен-Мерцедес кабриолет. Поглеждам шофьора, много познат, много познат… Дитер Болен от Modern Tallking😊 Усмихна ми се и аз му се усмихнах. Изглеждаше страхотно! 💕
Толкова съм щастлива! Не е като да срещнеш надрусания Константин или Вреслава.
Любимец ми е и на мен … завиждам Simple Smile

# 662
# 663
  • София
Руслан Мъйнов на метро-спирка "Хан Кубрат" има нещо като Мол
отивах към Била и той ми пресече пътя и влезе в една банка.

# 664
  • София
Петър Берон на жълтите павета, доста остарял.
Калина Константинова, Мирослав някой си - годеникът на Лена и още някакви непознати, от часове на маса в заведение в центъра.

# 665
Преди малко в една пекарна на Графа си купувах козунак и зад мен беше онзи актьор от Ол инклузив - хотелиера.

# 666
  • София
Прези изминалата седмица:
-  Людмила Сланева - Локо в спиди с куче,
-  Красимир Вълчев- бивш министър на образованието на общо представление на децата ни, ненатрапчив.
- Тихомир Рангелов ( гаджето на Емили тротинетката) с новото им гадже 🤣 във Фантастико.

# 667
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Днес на детска площадка Орлин Павлов и семейство. Жена му е хубавица, а малката е истинска кукличка 🤩

# 668
Карам си преди малко колата, спирам на светофар и се заглеждам в колата до мен-Мерцедес кабриолет. Поглеждам шофьора, много познат, много познат… Дитер Болен от Modern Tallking😊 Усмихна ми се и аз му се усмихнах. Изглеждаше страхотно! 💕
А къде го видя точно?

# 669
  • София
А къде го видя точно?

Едва ли на Лъвов мост...

# 670
  • София
Виктор от Хелс китчън. Близо до метро станция Орлов мост.

# 671
Куков от последния сезон ан "Игри на волята". Работи в спортен магазин, обслужваше дъщеря ми на касата. Докато се сетя откъде ми е позната тази физиономия и глас... JoyJoyJoy

# 672
  • До сърцето...
Иван от "Един за друг". Не следя отдавна предаването, но се загледах в шофьора на Caddy-то, защото те рядко са коректни и внимателни на пътя, а този беше точно такъв. Много приятно съм изненадана, че е внимателен шофьор.

# 673
  • varna
Куков, мисля, че беше ландшафтен архитект. Много рязко е сменил работното място Simple Smile

# 674
Те на думи във визитките си всички са по- по- най- .

Общи условия

Активация на акаунт