Знаете ли кого видях - 41 тема

• 114 370
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Вчера в центъра на Русе Христо Гърбов.

# 676
  • София
Те на думи във визитките си всички са по- по- най- .
Помня като даваха преди години "Фермер търси жена", единият фермер го видях, че е охрана в мола. 🤣

# 677
  • София
Днес видях Стефани Разсолков-първата напуснала сегашния Сървайвър по собствено желание.
Излизах от Еконт офис Бели Дунав в кв Надежда -София.
Гледам някакво младо момиче слабо с дънки и яке закопчано догоре.Мъчих се да си спомня откъде ми е позната, после си викам сигурно в Еконт съм я засичала, ами не е виждам я за пръв път на живо. Ама то с дрехи едвам я познах, то само по бански и татуси я даваха по БТВ. По-известна е като инфлуенсър и Tattstoner

# 678
  • пустинята Гоби
Никак не е известна, ама хайде.

Петя Дикова видях днес. По принцип е добре журналистите да имат разпознаваеми гласове, ама в нейния случай не е. Та, познах я по гласа.

# 679
  • на последния етаж
Георги Господинов, а след това и Васо Гюров по ул. "Цар Иван Асен II".

# 680
  • София
В петък вечерта Крум Зарков на "Дондуков" и "Раковска", няколко пъти мина, сам.
Вчера сутринта в Сердика мол Дарин Ангелов, в магазина на Неспресо.

# 681
Вчера Пам от Ергена и Влади въргала на Раковска.

# 682
  • софия
Поетът-съпруг на Пипи на пазара Красно село. Вчера пазарЕШЕ 😂

# 683
  • София
Антон Хекимян и друг мъж си правеха нещо като пикник на тревата пред църквата на Преподобна Стойна.

# 684
Антон Хекимян и друг мъж си правеха нещо като пикник на тревата пред църквата на Преподобна Стойна.

С този господин ли отново? Че аз съм ги засичала на бензиностанция ОМВ заедно.

# 685
  • Варна
Това в село Златолист ли?

# 686
Димо Алексиев току-що с 3 кутии пица

# 687
  • Sofia
Радина Кърджилова, много, много слаба. Аз много харесвам кльощавелки, но при нея някак съспоставям с пухкавия й период и не ми хареса. Иначе свежа в лицето, което може да постига и с подходящ грим.

# 688
Мариян Бачев снощи с дете на Тодор Александров. Изглежда ми позакръглен още и леко подпухнал.

# 689
Мариян Бачев снощи с дете на Тодор Александров. Изглежда ми позакръглен още и леко подпухнал.
Той отдавна си е постоянно закръглен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт