Знаете ли кого видях - 41 тема

• 114 333
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Вчера следобед аз пък срещнах Въргала в квартала.

# 691
Маика му живее там и тои я наглежда.

# 692
  • София
Митко Павлов със сина си в квартала.

# 693
Маика му живее там и тои я наглежда.
И той живееше тук, за това и не го отбелязвам за известен вече, но Сигма като каза, че го е видяла, се сетих, че го видях и аз.

# 694
Искам да попитам за Пам,как е на живо?Приятна ли е,ведра като излъчване,или не?Как беше облечена?При ергена не ми беше симпатична.Големи претенции,а кофти характер.

# 695
Деян Донков, в петък вечер на Стефан Караджа с двете деца. Голяма хипария демонстрира. Пък нека са им скъпи дрешките...
Кики/Калина от Татковци, с жената, която играеше банкерката в същия сериал и сваляше Радослав. Сладурки и двете.
Днес - Кирил Ефремов, говореше по телефона до Ил театро. Остарял и изморен, но пак си е готин.
А преди няколко дни - Мария Сапунджиева до банкомата срещу БДС/НТС на Раковски, прегръщаше приятелка и си бърбореха много оживено. Прекрасна е тази жена!

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 11:07 от Анонимен

# 696
Владо Пенев днес се обясняваше на висок глас пред една сграда в центъра. Ако не беше гласът нямаше да го позная.

Пак днес в Докторската - Иво Аръков. Заради работни ангажименти преди 2-3 години се виждахме почти ежедневно, днес доста странен ми се стори, някак подпухнал в лице.

# 697
  • пустинята Гоби
Симо от сутрешния блок на БГ Радио. Гръмогласен.

# 698
Евгени Дайнов в НБУ.

# 699
  • София
Волен Сидеров - изтупан, сериозен и трезвен на Раковска.

# 700
  • пустинята Гоби
Десислава Атанасова и Младен Маринов видях днес. На едно и също място, но не бяха заедно. Той - гардероб, както обикновено, често го засичам, тя една идея по-мека отколкото по-телевизията. Общо-взето несимпатични.

# 701
Веднъж гледах някакъв репортаж от среща с избиратели в малко селце и ДА ми се стори доста мъничка. Вярно, че беше около ББ, но като цяло останах с впечатление, че е дребна и финна жена.

# 702
  • софия
Веднъж гледах някакъв репортаж от среща с избиратели в малко селце и ДА ми се стори доста мъничка. Вярно, че беше около ББ, но като цяло останах с впечатление, че е дребна и финна жена.
Десислава Атанасова е фина, слаба, но не и мъничка, средно висока.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 23:21 от dilyanad

# 703
Юлиан Вергов на Раковска.Сладур!

# 704
ивайла бакалова с някакви наджукени приятелки влизаха в магазин /вероятно бутик/ на славянска до съда. мършави жени с големи глави.

Общи условия

Активация на акаунт