КОЛЕДА 2022/2023

  • 99 965
  • 981
  •   1
Отговори
# 525
  • София
  • Мнения: 12 223
Марчева, слепи ги тези две бисквитки в дясно, че малко ме притесняват... Grinning
Тези съм ти ги оставила да ги хапнеш, и без дулсето са разкошни

# 526
  • In transit
  • Мнения: 14 223
Деспи, като приключиш със сладките, да ми пратиш помощниците си? Имам нужда от една ентусиазирана помощничка като Монката в кухнята и един сладък дегустатор като Боги. Heart Eyes Heart

𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮, и аз мислех да ти предложа канелените бисквити. Достатъчно сладки са и идеални за печат.



# 527
  • Euskal Herria
  • Мнения: 29 420
Благодаря, момичета!

# 528
  • София
  • Мнения: 2 531
2 дози рохлички моята интерпретация



# 529
  • Балчик
  • Мнения: 9 285
Момичета, не е реклама, не познавам човека. В сладкарска група видях, че предлага формички за 3 д елхичките от бисквити, които показах онзи ден. И понеже питахте, ето го профилът му, който се интересува да му пише:
https://www.facebook.com/MandRata98

simpatiuh4e, заповядай:

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 07:49 от Джемма

# 530
  • Мнения: 561
2 дози рохлички моята интерпретация





Много харесвам такива бисквити, но все не ми се получават с правилна форма. А твоите изглеждат перфектно. 
Моля да споделиш Рецептата за тестото.

# 531
  • София
  • Мнения: 2 531
БИМБА, рецептата е на ванилените рохлички, трябва да я има на 1 стр.
Разликата е в оформянето.
НЕ охлаждам тестото а направо го шприцовам.
Пратих ти на лични рецептата, за да не търсиш.

# 532
  • Мнения: 1 712
Мики, не знаех, че е твоя рецептата. Просто ми харесаха и ги направих. Мислех да ги пращам на децата, но ММ толкова ги хареса, че ги изяде с кафето. Дори на работата си носеше за кафето.  Вчера изпекох втора доза. Тези мисля да занеса лично. Изключително ароматни са.

# 533
# 534
  • Мнения: 1 359
БИМБА, рецептата е на ванилените рохлички, трябва да я има на 1 стр.
Разликата е в оформянето.
НЕ охлаждам тестото а направо го шприцовам.
Пратих ти на лични рецептата, за да не търсиш.

Може ли и на мен да изпратите рецептата?

# 535
  • Мнения: 2 831
Здравейте ,идвам да питам майсторите тъй като съм начинаеща. Правих за първи път напуканите сладки,получиха се много вкусни, но не знам защо очаквах да са хрупкави. По рецепта бяха с олио, ако ги направя с масло и увелича времето на печене с 1-2 минути има ли шанс да ги измайсторя по-хрупкави като бисквитки ?

# 536
  • Мнения: 286
Виждали ли сте някъде подобни играчки,те са за прозорец,имат си вакуумна закачалка.Тези са ми много стари, пластмасови са,имах три ,но едното ми се счупи.

# 537
  • Мнения: 572
Къде освен на пепко бяха пускали точилка с формички?

# 538
  • Мнения: 3 452
Закъснях тази година със сладките. От днес линцери, рохлички . В хладилника чакат канелените бисквитки на Мики и маслените бисквитки с боровинки на Марчева.

# 539
  • Пловдив
  • Мнения: 473
От някъде у дома се прокрадна желанието за коледна къщичка. Замислих да бъде от медено тесто. Сами ще направим проект и изрежем формите. Но незнам със какво да я залепя. Имам в къщи кристалина за слепване на фондан и принтове. Но и с нея не съм работила.
И другият ми въпрос е когато изпека бисквитите(меденки) подходящи за декорация. Трябва да ги намажа с кристалината после поставям разточеният фондан след това пак кристалина и отгоре вафленият лист с принта, нали? А принта маже ли се за блясък с нея или ще размия цветовете? С какви честки работите върху храна?

Общи условия

Активация на акаунт