КОЛЕДА 2022/2023

• 102 057
  • 981
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Меки бисквити с лимон

# 616
  • София
Ето тези.Дори няма какво да снимам вече и използвам твоята снимка...а ти ми говориш за тройни килограми след празниците.Те отсега са тръгнали,дотогава не знам 😂

Али, благодаря, за доверието!!!
Здравейте, прекрасни вълшебници! Преди правех много от сладките на първа страница, но се наложи семейно да изключим някои храни от менюто си. А какво е Коледа без сладки? Та има ли някой с изпитани веган безглутенови рецепти? Много ще съм благодарна за идеи!🥰
Получаваш веднага! По една случайност снощи ги правих, много добре съм дала обяснение, повечето знаете къде, защо не съм веган - меган и никога няма да бъда, който иска ще чете.
ВЕГАН БАКЛАВА БИСКВИТКИ - VEGAN BAKLAVA COOKIES

https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2022/12/vegan-baklava-cookies.html

Климчето за печене, Мики, днес го получих. Много ми е хубаво и му се зарадвах, а още повече ще се зарадвам, ако успея за приготвя и твоите разкошни бисквитки. Довечера може и да се потрудя.

# 617
  • In transit
Марчева, радвам се, че си доволна. Hug За мен това е една от най-добрите ми сладкарски покупки, ама къде ми трябваше да ти давам линк за това килимче...беля на главата си докарах. Харесах си няколко форми на силикмарт, а се оказа, че имали магазин във Варна и тия дни мисля да го посетя. Head Band

Аз добре, че нямаше да правя повече нови сладки...пусти слаби ангели. Още топли на снимачната площадка ви представям тези прекрасни маслени бисквити от Нант.

С част от тестото се заиграх да си изпробвам новите печати от Пепко. Получиха се чудесно, а с глазурата картинката изпъкна още повече.

# 618
  • Под сянката на разлистените кактуси
Две дози лешникови линцери на nudel33 са готови, очакват слепване с мармалад от смокини, така ги харесваме най-много

# 619
Марчева, радвам се, че си доволна. Hug За мен това е една от най-добрите ми сладкарски покупки, ама къде ми трябваше да ти давам линк за това килимче...беля на главата си докарах. Харесах си няколко форми на силикмарт, а се оказа, че имали магазин във Варна и тия дни мисля да го посетя. Head Band

Може ли адрес на магазина на лични?
Аз не че съм голяма кулинарка, даже никак, но обичам да си имам "оръдия на труда" 😀

# 620
Пейч, може ли рецептата за меките лимонови бисквити?

# 621
Здравейте,
съпругът ми нехаресва вкуса на филиран бадем , а мисля да направя Бадемови рогчета с шоколад от "Кулинарно — в кухнята с Йоана". Дали мога да позапека филирания бадем на сух тиган или няма да се получи ?
Благодаря !

# 622
Здравейте,
съпругът ми нехаресва вкуса на филиран бадем , а мисля да направя Бадемови рогчета с шоколад от "Кулинарно — в кухнята с Йоана". Дали мога да позапека филирания бадем на сух тиган или няма да се получи ?
Благодаря !
Сладките се пекат с поръската от филиран бадем, тъй че не е нужно да ги печете предварително.

# 623

Добър ден Simple Smile
Ето ви едно предложение за малки и големи Simple Smile
https://www.vrecepta.com/2022/11/blog-post_17.html?fbclid=IwAR18 … CkjGV-fgVcqAB9fnc

# 624
  • Русе
Скрит текст:
Пейч, може ли рецептата за меките лимонови бисквити?

https://ipeychev9.blogspot.com/2022/12/blog-post_14.html

# 625
  • София
Здравейте,
Благодаря !
Да, точно така е,  както е написала Мира, ето ги
БАДЕМОВИ РОГЧЕТА

https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/10/blog-post_975.html

# 626
  • София
От няколко години се каня да направя шоко нус кугелите и все не стигам до тях.Тази година успях.Та да попитам за шоколадовата глазура само стопявате шоколадов кувертюр на водна баня ли?

# 627
Привет, дали мога да помоля за съдействие. Не помня на джинджифиловите бизквити рецептата а дъщеря ми ме помоли от тях задължително да направя. Незнам дори как да видя в мой публикации миналата годита. Надявам се да ги намеря

Тези с пудрата захар са мини щоленчета

# 628
От няколко години се каня да направя шоко нус кугелите и все не стигам до тях.Тази година успях.Та да попитам за шоколадовата глазура само стопявате шоколадов кувертюр на водна баня ли?

Да.

# 629
Ali97, аз утре ще правя. Пакетът с бадемите ми е точно 200гр, така че мисля да го ползвам за две дози, чудя се дали ще върви, ако поръся с кокосови стърготини? Иначе аз за да е по-течен кувертюра, докато се работи, слагам малко масълце (така направих върху меденките). Чувала съм, че може дори да се разбърка с масло, вода и малко какао. Мисля, че пак ще стегне.

Общи условия

Активация на акаунт