Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 226
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Аз също залагам предимно на черни чорапогащници и най-вече се съобразявам с цвета на обувката.

През пролетта например камелени обувки и синя рокля на цветчета естествено че ще се съчетае с телесен.
Но когато телесния чорапогащник не е избран подходящо направо бърка в здравето и може да съсипе една хубава визия.

# 721
Хубави финни телесни чарапогащници има в магазините на Триумф и Palmers. Като под хубав разбирам да изглеждам боса 🙂

# 722
  • Някъде там
Аз също залагам на черен чорапогащник или цвят между черно и тъмно сиво.
И да попитам как ви се струва този тоалет за фирмено парти.

# 723
Като съчетание не е зле, стига панталонът да не е твърде широк. Ризата обаче я гледах в магазина и е доста кофти парцаляк, а и цвета отива към жълтеникаво някакво.

# 724
Аз пък се чудя тази светлосива рокля от плътен рипс с какъв чорапогащник да съчетая. Когато времето е ОК, я нося като на снимката с телесен чорапогащник.
За тъмносини ботуши съм избрала тъмносин. Обаче за боти в различни цветове не мога да преценя- имам тъмносиви, керемидени, черни.
Специално ходих до магазин за чорапогащници, предлагат графит и средносив. Все още обмислям, някак не си я представям .

# 725
  • София
В повечето случаи 8den на графитено стои добре на всякакви крака и рокли. Аз съм фен на черното, но някои хора избягват черни чорапогащниции. Телесните... много рядко и на много малко хора стоят.

Нашето парти беше голям кич. Половината пайети, да ти избодат очите. Аз бях от другата половина - на погребалното бюро. Заложих на аксесоари.

Прави ми впечатление, дали защото аз имам проблем с ушите и не нося, или просто така - че масово хората носят много натруфени бижута пт кофти метали. Всички бяха се барнали бая, но наслагали едни хендмейд бижута с камънаци колкото воденичен камък.

Имаше няколко колежки с черни гащеризони с различни разновидности и тънки токчета. Много бяха готини - вечерно, пада тежко, секси е.

# 726
Намерила съм си два вида телесни чорапогащи, които стоят естествено върху мен - не сивеят/белеят и не кафенеят. През зимата нося по-често черни и тъмно сиви, но все пак не са идеални за всичко. Има рокли, които определено изглеждат по-добре с нюд.

# 727
Ето ви нагледно ярка рокля с графит чорапогащи

# 728
  • София
На мен ми харесва. Какъв е чорапогащникът знае ли се?

# 729
Сиси, страхотна си! 😍 Много стилен сет.

# 730
Всички бяха се барнали бая, но наслагали едни хендмейд бижута с камънаци колкото воденичен камък.
Много млади момичета като че ли правят и продават и сигурно майки, лели са накупили от тях. И на мен в офиса практикантките ми носят, много тежат и косата ми се заплита в тях.

Сисси, много ми харесва, а и отива на обувките като гама.

# 731
Sissy сета е мн хубав, но графитения чорап е мн, мн фин и съобразен с обувките все пак

# 732
Показаната цикламена рокля със сивия патък и чорапогащник е ОК, но... червения маникюр кърти  🙄 от мен ХХХ

# 733
Sissy, много добре 🙂
Всичка си пасва перфектно, графитеното определено е по-добър вариант за тази рокля.
едит: червения маникюр стои чудесно на цикламената рокля. Цикламено и червено е много красива комбинация 🍒🌷

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 10:04 от Al Georgieva

# 734
...Какъв е чорапогащникът знае ли се?
Calzedonia - 8 den

Общи условия

Активация на акаунт