Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 546
  • 735
  •   1
Отговори

КАКВО ОБСЪЖДАМЕ ТУК
Скрит текст:
Колко пъти сте имали нужда някой да ви каже откровено дали дадена дреха ви стои добре?

Колко пъти сте си купували импулсивно дреха или аксесоар (ей така за спорта, от моментна еуфория, защото някой ви е вбесил и искате да си оправите настроението...), които после се чудите защо сте купили и само събират прах из гардеробите, чакайки реда си да бъдат съчетани и разходени подобаващо?

Качвайте изображения, за да е нагледно и да може да се реагира по-лесно. Само с примерно описание "имам една лилава блузка..." става сложно, предвид нюансите на лилаво, които съществуват.  newsm47 Едва ли има някой с гадателски способности, който да предвиди кое би стояло най-добре на вашето тяло или да знае кои цветове харесвате...
НАКРАТКО - колкото повече информация има в запитването, толкова по-подробни ще са и отговорите.

ПОЛЕЗНИ БЛОГОВЕ

Въпрос на Темата

Какво ужасно ви се носи тази есен?

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 21:05 от Agent Provocateur

# 1
Ужасно много ми се носи млечно лилав цвят, ама наистина да е млечно лилавото. Даже нямам представа дали да е дреха, обувка или чанта.

# 2
на обяд и следобяд ми се носят рокли и плътни чорапогащници, но сутрин нямам никакво желание да ги обличам Grinning

# 3
Да се разпиша и аз в новата тема. Вчера си взех тези дънки:

Та питането мине според вас с какъв тип блузи хиха седели добре. Модел, не цвят. Не съм по кроп топовете и си ги представям с нещо по-дългичко илинпоне с нормална дължина. Някак не мога да си ги представя с тясна блузка, но би ми се искало ако могат да се съчетаят. Вие какво мислите? Ще се радвам също и на снимки/картинки  на блузи.
Също така имам подобни и в черно. Основно ги нося с маратонки с груба дебела подметка. Чудя се с боти и ботуши дали ще стоят добре сега като се захлади и дали и те трябва да са с висока груба подметка или може и да са с по-нежни форми. Thinking

# 4
Агент, благодаря за темата 🌸

Като цяло харесвам есента и нямах търпение да дойде, въпреки че не обичам студено.
Тази есен ще нося с удоволствие всичко което имам в цвят черно, тъмно сиво, камел, бежово, тъмно синьо, бордо. (Малко съм скучна)
Наблягам на кожени панталони, сака и поли от букле, любимата бордо чанта и камеленото палто предимно.

В търсене съм само на нова и стилна шапка. 😎

Celestia, според мен тези дънки биха си отивали с тънък пуловер по тялото, или някаква риза загащена.
Според мен биха си отивали с боти на ток.

Аз имам подобен панталон и го нося с обувки с груба подметка или с ток, защото иначе ми се влачи.

# 5
Тези дънки стоят страхотно с боти на ток (по-фин или по-груб), както и с сандали и ботуши на платформа.

Относно блузите се връзват прекрасно с популярните тази година пуловери с прилеп ръкав. Но и с тесни също!  Ще нахвърлям няколко пример за комбинации:

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 21:08 от Agent Provocateur

# 6
Ужасно много ми се носи млечно лилав цвят, ама наистина да е млечно лилавото. Даже нямам представа дали да е дреха, обувка или чанта.
Аз искам чанта на Пинко в този цвят.

# 7
Влюбена съм в този модел дънки, сдобих се вече с 2 чифта от тях.
Нося ги предимно с обувки на висока платформа и нагоре семпла блузка и/или сако.

# 8
И аз харесвам млечно лилаво, Денси дай да видим набелязаната чанта на Пинко.

# 9
Нося ги предимно с обувки на висока платформа и нагоре семпла блузка и/или сако.

Даа. Като започнаха да излизат те първа нещо хич не ми допадаха и чак тази година реших да пробвам. Оказа се, че за моята фигура са просто перфектни. Сега докато свикна да се гледам с тях и да ги съчетавам... Grinning

ПП. Благодаря на всички за предложенията

Този сезон гледам, че ще са доста модерни зелено, петролено и циклама. Heart Eyes

# 10
Даа. Като започнаха да излизат те първа нещо хич не ми допадаха и чак тази година реших да пробвам. Оказа се, че за моята фигура са просто перфектни. Сега докато свикна да се гледам с тях и да ги съчетавам... Grinning

ПП. Благодаря на всички за предложенията
Този сезон гледам, че ще са доста модерни зелено, петролено и циклама. Heart Eyes

Аз ги обичам като модел и ги нося от има-няма 25 години насам. Те са си класика, но все пак ги променят и тях в съответствие с трендовете на сезона - кога ниска талия, кога средна, кога много висока. Ширината на крачола също се мени и не само в долната част - понякога са модерни много тесни до коляното и разширяващи се надолу, понякога и над коляното не са скини. Като фигура съм пясъчен часовник и перфектно ме балансират и издължават, особено носени на ток или платформа и в по-тъмен цвят.

Популярните цветове за сезона:

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 21:02 от Agent Provocateur

# 11
  • София
Agent Provocateur, благодаря за темата.

Носят ми се топли кафяви нюанси - карамелено, конячено, канела. Поръчах това сако на Зара от сайт за ВУ, не знам от коя година е модела и се чудя старомодно ли е?

От едро рипсено кадифе е (corduroy).

И лилави чанти гледах наскоро, харесах тази

Някой има ли впечатления от марката Pia Sassi?

# 12
Благодаря за новата тема. Тази есен ужасно много ми се носят меки и топли пантофи. Simple Smile
Благодарение на вас ще си изкарам от щкафа коментираните дънки.

# 13
Харесват ми цветовете за сезона, най-много червеното, зелените нюанси и бежовото.

И аз много се чудя за едни такива дънки.
Много ми харесва комбинацията им със саката тип букле и бели маратонки.

# 14
И аз много се чудя за едни такива дънки.
Много ми харесва комбинацията им със саката тип букле и бели маратонки.
Няма какво да им се чудиш -има толков много модели, че все в някои ще се влюбиш.

Magrat, не съм голям фен на рипса и кадифето точно защотоми идват някак много ретро,  но сакото на снимката изглежда много добре. Heart Eyes

И аз обичам кафявите и бежови нюанси за сезон есен-зима. Дали тази година ще се носи пак червено, обожавам го и него Heart Eyes

Едит: попадна ми тази блуза и направо ми останаха очите.  Много и се почудвам обаче заради белия цвят и високата яка - да не става цялата във ФДТ... обаче е направооо Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт