Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 600
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Ако взема сивото ще трябва да го скъся. Дали трудно се поправя подгъв на палто? Така от 109 на 96 да стане да ми е малко над коляното. Че ще съм като джудженце.

# 106
На мен пък точно показаната дължина до коляното ми харесва и стои много по-добре. Забелязвам всеобща мания все да се скъсява, без да е необходимо.

# 107
Благодаря ви. Значи може и дълго да нося с боти на ток около 7-8см. Дебел ток.

# 108
Бежовото е много по-красиво. Според мен не му пипай дължината. Аз съм много по-ниска от теб и бих го скъсила до коляното, но твоят ръст позволява да не го правиш. 🙂🙂🙂

# 109
Бежовото е много по-красиво. Според мен не му пипай дължината. Аз съм много по-ниска от теб и бих го скъсила до коляното, но твоят ръст позволява да не го правиш. 🙂🙂🙂

Бежовото ще ми пасне идеално на дължинар а и е по-евтино от сивото. Ще мога ли да го нося с черна кожена чанта със синджир или пак да търся.

# 110
Според мен да Simple Smile

# 111
Ако в гардероба ви преобладават черното и по-студените оттенъци на цветовете, то сивото.

# 112
  • Бургас
Да, и аз съм на това мнение-сивото би било по-подходящо, а и зависи кой цвят отива на човек.За себе си бих предпочела сиво.

# 113
Аз пък не съм човек, който по принцип си пада по сиво, винаги бих предпочела бежово, но точно това палто дори не е в бежов цвят. Изглежда някак розовеещо, жълтеникаво… странно някак.

Иначе пък ми попаднаха чудесни ботуши, но липсва моят размер. Бих ги носила с удоволствие:

# 114
За сивото палто гласувам, и в никаъв случай не пипай дължината.

# 115
И според мен ще си отива с черна чанта.
И на мен бежовото повече ми харесва, с ръкавици, шал и чанта в бордо, оранжево или маслено зелено ще е супер. 😍

П.С. Агента е много права, че много зависи от цветовете в гардероба.

# 116
И според мен ще си отива с черна чанта.
И на мен бежовото повече ми харесва, с ръкавици, шал и чанта в бордо, оранжево или маслено зелено ще е супер. 😍

Това е чудесно съчетание за бежово, но показаното ще порозовее в такова комбинация. На моя монитор не е бежово, не е пудрено, никакво е. Прилича ми на детско мляко от пакетче, може би и дължината допринася за не елегантния му вид. Не случайно е по- евтино.

# 117
Една позната има същия цвят палто, но доста по-различно като модел и тя доста умело го съчетава с оранжево и други цветове.
За това казах, че ми харесва, защото съм го виждала.
Но в крайна сметка наистина трябва да се гледа според гардероба.

# 118
  • Бургас
Аз пък нямам притеснения да си нося сивите палта /светло и тъмно/ с абсолютно всички цветове, последните години започнах да комбинирам и с кафеви ботуши и чанта и чак ми харесва /а за мен съчетанието звучеше абсолютно несъвместимо/

# 119
Което и да вземеш от двете палта, няма да сбъркаш.
И двата цвята са неутрални и съчетаеми с всичко според мен. Може би бих се съобразила с цвета на лицето си, кожата. Лицата с жълт подтон се губят, обезличават на фона беж, нюд, екрю.
//
Велурените ботуши са превъзходни. Поисках ги!

Общи условия

Активация на акаунт