Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 611
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Аз съм с дете и всяка сутрин тичам като за маратон до детската градина. Буквално се мятаме в колата, даже често сядам отзад, че мялкото иска да съм до него, рита ме, настъпва ме. Колата ни е малка. Спортно купе с 2 врати. Направо за ток и палто съм. За да не е съвсем без хич нося едно сиво до средата на бедрото, но има огромна качулка и колан, копчета и боти велур, ниски или на скрита платформа.
Майчини истории.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 11:13 от Анонимен

# 136
Много позната история Simple Smile. Палтата ми са зазимени и изобщо не ги поглеждам. Най- носените ми дрехи са два чифта анцузи и чифт маратонки.

# 137
  • Бургас
Сега за майки тоалети да искаш-комплекти плетиво, трико, официални анцузи Laughing , нахлузващи се трикотажни и плетени рокли, широки дрехи, а не ниски талии и спортни анцузи, на които не се гледаше с добро око/ знаем всички темите из форума за майки с анцузи/.Палта пък абсурд.Сега с тези мечести палта не е никакъв проблем отдолу да си спортно и удобно.Сега да си майка с малко дете Kissing

# 138
С рокля покатерена на 4м висока пързалка ще бъде много ефектно Simple Smile.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 14:48 от G.Savova

# 139
  • София/Севлиево
На мен с палто ми е студено.Не е ли дебелото ски яке не ми го хвали...Иначе имам две от 4-5 години-тъмносиво и черно с качулка,но най-много до края на октомври да ги облека,а на пролет даже не се сещам за тях.
Анцузи никога не съм обичала и ако по някаква причина си купя ги ползвам за пижами или като сме на къмпинг.Клин по може, въпреки че тях ги проносих по време на локдауна.После забременях и клин с туника ми бе второто най-удобно нещо за носене след роклите...По площадки избягвам да ходя ,но ги гледам повечето са все с черни анцузи, което не ми харесва...

# 140
И на мен хич ни ми се нрави новият почин в модата "завръщане към гетата" с ватените развлечени анцунзи и груби маратонки.
Има си дрехи за всяко място и време. И не мисля, че като имаш малко дете е оправдание за да се издокараш като лекоатлет преди състезание.

За протокола, когато детето ми беше малко го разхождах с къси полички, роклички и токчета. Не са ми пречили и не са ми били некомфортни.

# 141
  • София
И на мен хич ни ми се нрави новият почин в модата "завръщане към гетата" с ватените развлечени анцунзи и груби маратонки.
Има си дрехи за всяко място и време. И не мисля, че като имаш малко дете е оправдание за да се издокараш като лекоатлет преди състезание.

За протокола, когато детето ми беше малко го разхождах с къси полички, роклички и токчета. Не са ми пречили и не са ми били некомфортни.
Факт, просто разбиранията на хората за уместно са различни.
Ето според мен токчета и къса пола са абсурдни по детските площадки, за разлика от анцуга и маратонките, които ако не най-правилния избор, са поне приемливи.

# 142
  • някъде под слънцето...
Анцунг  и то тези на ММ съм носила само когато бях  бременна .Беше умишлено.Не исках да купувам дрвхи голям номер.Имах един гащеризон за третия триместър за  случаи в които не можеше да съм  с анцунг.
Имах тежка , рискова бреме ност, така, че  в общи линии не съм излизала.
По парковете не сме ходили особено много , след майчинство 4   месеца , следва ясла .Голям град задръствания  така, че с  бях токчета и сако  , когато  я оставях 7 и я вземах в 19.
Почивните  дни  излизах с дънки и тениска(пуловер, яке).
Не можах да се пречупя да харесвам и нося анцузи и клинчета .
Палта също не нося.Имам едно, за излизания, където  задължително трябва да съм  с официална  рокля.
През останалото време, якета., пухенки, дълги  и много дълги жилетки.

# 143
  • София
Аз имам две лица, хоум офис и офис, не знам хората как ме разпознават в хоум офис вида ми ххах. Задължително анцуг, имам във всички цветове, с ластик долу, любими са ми сивия и синия, имам суитчъри във всички възможни цветове, клинове много мразя, слагам само термо клинове зимата.

За работа спрях да нося токчета, последно си поднових оксфордките, сако, панталон, поло, това есента, зимата боти с удебелен ток термо чорапогащник, поли тип Paper bag с пуловери и поло-та във всички цветове. Това което разбрах последните години че трябва баланс между модата и комфорта, и някак продължавам комфорта от хоум офиса да ми е на първо място и го предавам в офисните дрехи

# 144
  • някъде под слънцето...
Какво значи, като за майка?
Майката може да носи всичко, коетони отива и е адекватно за случая.
Включително и 11 см стилето, ако  са си  "на място" .

# 145
Здравейте! Отзиви за марката и дали модела е актуален Blush
https://sports.mymall.bg/products/ellesse-ellesse-sparta-runners-23465101_1.html

# 146
  • Somewhere far away
Въпрос на вкус, аз пък обожавам груби обувки. Това че сме жени не значи че всички трябва да сме еднакви и "нежни". Wink

Маратонките ми харесват, но този надпис не ми харесва.

# 147
Щом дамата ги е постанала значи на нея си и харесват което е най-важното.
За марката отзив нямам, като модел според мен са актуални.

# 148
Дамата попита за марката като качество и дали модела е актуален, което е нещо съвсем различно от това дали на мен или на някой друг тук му харесват.

И малко есенни идеи

# 149
На синята придобивка на outnocontact бих вкарала един гащеризон/рокля/дълъг панталон в цвят тиква в цялост и ботуши в кремообразно мръсно бяло. Тъмни също става… Нещо такова:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 15:08 от Аня

Общи условия

Активация на акаунт