Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 295
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, пристигна ми коженият панталон...но както се притеснявах...ми е широк.
Стои ми свободно, и горе в талията...и съответно се свлича надолу.
Сега се чудя да връщам ли...защото навсякъде където гледам...стоят супер впито на моделите...или не.

Ето така е на модела, но не и на мен.
Ако тръгна да ходя и ще ми слезе до коленете.

# 481
Ами като ти е голям го връщай, за какво ти е? Така като гледам модела, трябва да стои по теб.

# 482
Щом е голям го върни Simple Smile
На модела панталона е добре, но чехлите.....

# 483
  • София
Копче, и аз харесах зеленото палто. Изобщо с теб май много неща харесваме подобни. И аз купих юрганчето в тъмно синьо и чантата чантата ти имам в друг цвят:blush:
А, много хубаво! Я, покажи, коя чанта взе ти! 😊

Мишчица, аз съм 75,B сутиен. Моята рокля, както писах, дадох за поставяне на тик- так копчета за затваряне на деколтето. Искам и корекция на талията да дам, но ми казаха дата след 30.11. и това ме отказа да я коригирам.

# 484
  • Бургас
Тази https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32326613-001&back_ur … order_details.htm

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 18:43 от bubanka

# 485
  • Някъде там
Благодаря за мнението, за роклите.
Имам и още един вариант, черен панталон поне такива имам доста, с топ и стилето Simple Smile.Близка приятелка ми предложи да ми даде нейните обувки , но не съм сигурна дали ще се възприема с нещо подобно.
Ще пробвам и ще преценя с кое се чувстам най - комфортно.

# 486
Ами като ти е голям го връщай, за какво ти е? Така като гледам модела, трябва да стои по теб.

И аз като гледам трябва да стои по тялото, а при мен не е.

Сега обаче като влязох в приложението...и хоп, вече не е намален. Хаха. Ще помисля дали да взема другия номер ели направо някой друг модел.

# 487
Момичета, пристигна ми коженият панталон...но както се притеснявах...ми е широк.
Стои ми свободно, и горе в талията...и съответно се свлича надолу.
Сега се чудя да връщам ли...защото навсякъде където гледам...стоят супер впито на моделите...или не.

Ето така е на модела, но не и на мен.
Ако тръгна да ходя и ще ми слезе до коленете.

Връщай го! Това си е клин и трябва да стои като клин. Нося такива от 5 години и винаги поръчвам по-малкият размер, защото се отпускат.

# 488
  • Пловдив
Essentiall, връщай го. Имам такъв модел и ми е като втора кожа, шупти ли ти някъде няма да го носиш.

# 489
  • София
За онзи късия гащеризон бих препоръчала чорапогащник антрацит или черен, но много тънък, да личи минимално. Чудя се дали става и с кафяв или тъмен телесен, все едно краката ти са с плътен тен.
Иначе ми става някак прекалено черно.

# 490
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Някой дали има опит с марката Answear Lab? Харесах си палта от сайта. Всички модели са с размер S , а са с моя ръст. Аз обикновено нося номер 40/L , рядко 38/M или S, зависи от дрехата. В About you се ориентирам по съветника за размер, но в сайта на Answear  няма такъв.

# 491
  • Somewhere far away
Доста от нещата са уголемени. за мен ориентир е факта, че винаги дават размерите и височината на модела.

# 492
  • София
Здравейте. Някой дали има опит с марката Answear Lab? Харесах си палта от сайта. Всички модели са с размер S , а са с моя ръст. Аз обикновено нося номер 40/L , рядко 38/M или S, зависи от дрехата. В About you се ориентирам по съветника за размер, но в сайта на Answear  няма такъв.
Поръчвай и двата размера, ако има безплатно връщане, както при АЮ. Ще пробваш на спокойствие и ще прецениш.
В АЮ според размера на крака си съм 37, два чифта боти ми бяха леко големи, едните станаха на дъщеря ми, която е твърдо 38. Другите Тамарис задържах, но е могло и размер надолу.

# 493
  • Somewhere far away
Безплатно връщане има само ако поръчката е над 80лв.

# 494
  • София
Безплатно връщане има само ако поръчката е над 80лв.
С 2 палта ще ги докара за БД и връщане, дори да са от по-евтините. Аз така правя, ако връщането е за сметка на продавача.

Общи условия

Активация на акаунт