Гола чутуро

• 67 850
  • 1 703
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
Така си искаш ти, бе.
Самосаботираш се доста умело и удобно.

Това е положението, социумът вакуум не търпи.

# 1 636
За косопада маже да пробваш  стимулант за коса на Икаров - от билки е, втрива се в скалпа 1/2 ч. преди миене.

Отскоро има едно предаване по бтв , в което д-р Джак Антонио пластичен хирург помага на хора с козм.проблеми /сякаш и за вграждане на коса споменаха/.

https://tv.dir.bg/news.php?id=27944190

За стоматолог. проблеми има и импланти, но си трябват средства.

Дано започнат положителни неща да се случват!

# 1 637
Струва ми се, че трябва да спреш за малко със съжалението и справочника с болести.
Да седнеш, буквално, на трибуквието си и да благодариш. Да благодариш, че имам дете, живо и здраво. Да благодариш, че имаш родители, живи и здрави. Да благодариш, че са до теб, въпреки онсинуациите от твоя страна, че те тормозят.
Просто помисли какво имаш.

# 1 638
  • Бургас
Така си искаш ти, бе.
Самосаботираш се доста умело и удобно.

Това е положението, социумът вакуум не търпи.

Ок, сама се и разболявам.
Понеже нямам други удоволствия в живота.
Хем човек е болен, хем има разни теории, че сам си е виновен и трябва да му се повтаря, че така иска той.
Ето това е теорията за психосоматичните заболявания.
Чела съм я.
Струва ми се, че трябва да спреш за малко със съжалението и справочника с болести.
Да седнеш, буквално, на трибуквието си и да благодариш. Да благодариш, че имам дете, живо и здраво. Да благодариш, че имаш родители, живи и здрави. Да благодариш, че са до теб, въпреки онсинуациите от твоя страна, че те тормозят.
За детето не съм спирала да благодаря.
Абсолютно всеки ден.

# 1 639

Понеже осъзнах, че няма как да не сте в някоя от грпите във фб с вашите заболявабия, след 10мин търсене ви открих, отново оплакваща се. По интересното беше, че попаднах на майка ви, същата, дето уж ви обижда и не харесва котката, именно тя качва ваши снимки за празник, както и такива на котката, споделя питки и баници и пише, че ги прави за цялато семейство, отдолу вие споделяте, че са вкусни и тн.

Горките родители, няма какво друго да кажа.

# 1 640
Я, инсинуации. Те добре си изливат негативизма върху нея - да ставала в 4 часа сутринта да готви бил казал баща й. Нормален човек ще каже ли такава простотия?
На нейно място да съм ги намразила и дори влачейки се по корем ще напусна къщата, колкото и да съм зле.

# 1 641
А дали го е казал?

# 1 642
...Ок, сама се и разболявам.
Понеже нямам други удоволствия в живота. ...
Точно така!
Нямаш зъби - не се храниш нормално
Ядеш боклуци, защото "няма ПЪК да ям МЪРША", "не можеш" да ядеш плодове и зеленчуци, въпреки, че можеш да ги приемаш поне на сокове.
Резултатът е налице - червата ти са зле. От там - имунната система.
А бе да не повтарям Невена.
Сама си си виновна.

# 1 643
  • Сф
Ох, сама пишеш, че си пълна с кремове. Ми те ще се развалят, спри да поръчваш
Няма да спре. Имах позната с психично заболяване. Докато успяваше някак да работи като вземеше заплата веднага я изхарчваше цялата. Дрехи, парфюми...баща и се принуди да взима той заплата После вече си я гледаха, точно като Мария. Не зная защо цял форум и 110 страници се налива пусто в празно.Очевидно е ,че не може да се справя сама, камо ли да роботи. Какви автобиографии на немски и пишете , не знам . Да са живи и здрави родителите и, това е моя съвет и тя да ги уважава.

# 1 644
Да, в обществото не са добре приети хората без зъби. Особено младите хора. Говори зле за човека, гнусно е,  освен това показва , че приоритетите са силно занулени. И да, такива неща правят впечатление. Как ще се изправиш да преподаваш с два зъба в устата? И с очна линия...Ако тези протези ти убиват и не са удобни, направи си други, да му се не види, не е толкова сложно. Мъжът ми е с частична и поне 10 пъти ходи да му я пилят докато спре да му създава дискомфорт. Да, чуждо тяло е, пресъхва му устата, не може да спи с нея, но през деня пред хората е с нея. Съжалявам, че ще го кажа, но ти не искаш да си причиниш грам неудобство и не искаш да търпиш никакъв, ама никакъв дискомфорт. Въртиш, сучеш, избираш само лесният начин.

# 1 645
Стига бе, хора. С шампоан оредяваща коса не се оправя. Хранене, витамини, подстригване - да.
Нищо, че има шампоани за косопад, но за мен това е мижи да те лажем.
Мария, ти и без това имаш време бол да си лежонкаш и много не се срещаш с хора, пробвай нещо друго. Мирише гадно, но е ефективно. Намачкай скилидка-две чесън и със сока си обтрий скалпа. Струва стотинки и това да изтърпиш гадната миризма, но аз имах проблеми с оредяване на косата като малка от едно драстично отслабване. Помогна ми това с чесъна.

# 1 646
За съжаление това е и мойто виждане. Няма смисъл ни от съвети, ни от биографии. На Мария проблема  и е в главата. Оправи ли жичките там и зъби ще оправи и всичко останало. Тогава нито кутиите, нито боята за коса ще изглеждат странно на фона на цялата картинка.

# 1 647
  • Бургас
Като няма смисъл,спираме с темата.
Моля модераторите да я заключат.
Цитат на:  link=topic=1493023.msg45563570#msg45563570 date=1668152430
...Ок, сама се и разболявам.
Понеже нямам други удоволствия в живота. ...
Точно така!
Нямаш зъби - не се храниш нормално
Ядеш боклуци, защото "няма ПЪК да ям МЪРША", "не можеш" да ядеш плодове и зеленчуци, въпреки, че можеш да ги приемаш поне на сокове.
Резултатът е налице - червата ти са зле. От там - имунната система.
А бе да не повтарям Невена.
Сама си си виновна.
Ето, това е всеобщото мнение,разбрах.
Същите "боклуци" именно месо ориз и картофи ядете всеки ден.

Няма смисъл наистина.
И не само.
И мръсница, и търтей и какво ли още не е казал. Той си знае.

# 1 648
  • ЯМБОЛ
Протези по каса,две,ще й  струват около 300лв.Тя обаче е мрънкало,свикнала други да плащат сметките.Няма управия!

# 1 649
  • София
Темата е " Няма пък, говорете си, не ми пречите!"

Общи условия

Активация на акаунт