Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 560
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Тази снимка на Гого и Вики е от последната номинационна битка. Съоражението отзад е същото, червения й ластик за коса, ръкавиците и така Grinning

Скрит текст:

# 616
  • Sofia
Офф този Лефтеров, цял сезон е в ролята на храстче, и за награда финал..

# 617
Офф този Лефтеров, цял сезон е в ролята на храстче, и за награда финал..
Идеалният тупарвски финалист 🙄... да не кажа победител... Чак ми е чудно какво се е объркало този сезон... или е договорено.

# 618
Ф
Знаех си че Елена няма да направи Камелия фермер. Grinning Grinning , а при старите бях на 99 процента че ще е Веселка заради това че може би тя остранява Ваня.

Аз силно се съмнявам, че Веселка ще бие Ванчето, особено щом Ваня ще реди точки. Все повече се убеждавам, че може да е вярно това, че е напуснала, заради отношението към нея.

# 619
Ф.
Защо да не я бие. Ваня не е непобедима, те игрите не са само за висене.

# 620
  • София
Фермата

Може би безнадеждните най-после ще се сетят да препишат И тактиката на старите да изпращат силни ратаи за потенциални дуелисти.
Което, вероятно, означава, че старите са взели седмичната битка и са имали право да избират кого да изпратят на дуел. Надали ще изпратят Камелия, т.е. - ще изберат Веселка и тя ще има право да избира някоя от безнадеждните жени.
И на мъжете пак ще им се размине дуел.

# 621
  • Вестерос
Ф

Вторият спойлер е, че Веселка избира Мажена и я отстранява.

# 622
  • София
Разгеле! Simple Smile
Но Ванчето също си тръгва - по някаква друга причина. Така ли?

# 623
  • Вестерос
Уж да, защото и двата ми спойлера са от различни сигурни хора.

# 624
Това ще бъде великолепна седмица - Камиту рине в обора, а една празна бройка и една нестабилна ще си ходят.

# 625
Ф
Благодаря, това дали пък не значи, че Камито ще стане служебво ратай, ако пак избелат Ванчето и тя си замине?
Ще бъде интересно, много интересно.

# 626
ФВторият спойлер е, че Веселка избира Мажена и я отстранява.
А дано! На никой няма да липсва, нито във Фермата, нито на зрителите. Дори на Рожко, след като се премести на другия бряг и биба му дават ратиите. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 12:46 от sineva 1

# 627
Ф
Благодаря, това дали пък не значи, че Камито ще стане служебво ратай, ако пак избелат Ванчето и тя си замине?
Камелия си я избират както си му е реда.

# 628
Ф

Откога чакаме тази гледка....Яд ме е, че няма да иде на дуел след това да я питам как ще е....

# 629
Ф

Откога чакаме тази гледка....Яд ме е, че няма да иде на дуел след това да я питам как ще е....
Е, тя и без дуел ще се изложи 😉

Общи условия

Активация на акаунт