Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 563
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
ИВ

Генчо отпада преди финалните битки! На пъзел отпада! И да, от Джафи отпада!
Гого сам се прецака още в началото! Но вие сте толкова заслепени, че не искате да си признаете това което виждате.
А можеше да стане лидер и да води племе, можеше сега да не гледате великите постижения на сърбина а ..... Абе знаете много добре какво ви говоря.

Един път да си обективен. За мен просто не му идва отвътре. Отборен играч е. Феърплеяй играч е. Винаги е бил. И в живота е такъв. Справка има си отбор по Калистениката с който са станали Световни шампиони.
Аз не съм заслепена, обожавам го, но съм обективна. И подкрепям мнението ти.

# 601
Аз пък се радвам, че Жорката стига доста напред. Голям сладур е.
Яд ме е, за сърбина. Не мога да си представя как ще се добере до финала и да го спечели при положение, че има в пъти, в пъти по добри, по комплексни играчи от него. Ама то томахавки, то грошове....

# 602
Отчитам хъса на Алекса. Но не ми харесва като поведение, нито впечатлява с нещо повече от борческите си качества.

# 603
  • Буркина Фасо
Яд ме е, за сърбина. Не мога да си представя как ще се добере до финала и да го спечели при положение, че има в пъти, в пъти по добри, по комплексни играчи от него. Ама то томахавки, то грошове....
там е проблема, че участниците не знаят за специално измислената "сръбска томахавка".
ще се наддават с грошовете и накрая томахавката ще спечели. в същото време Алекса ще си запази грошовете.

# 604
там е проблема, че участниците не знаят за специално измислената "сръбска томахавка".
ще се наддават с грошовете и накрая томахавката ще спечели. в същото време Алекса ще си запази грошовете.

Прави си. Дори и да не си запази грошове те, с тях и със секирчето го направиха непобедим

# 605
  • Вестерос
Ф
Фермер ще е Влад и ратай Камелия.
При старите ратай ще е Веселка.

# 606
Ф
Знаех си че Елена няма да направи Камелия фермер. Grinning Grinning , а при старите бях на 99 процента че ще е Веселка заради това че може би тя остранява Ваня.

# 607
Ф
Супер спойлер. Дано е верен.😁

# 608
ИВ
Да, знамето на червените е било:

# 609
Ф
Фермер ще е Влад и ратай Камелия.
При старите ратай ще е Веселка.
Много благодаря за инфото. Сега ще спя спокойно. 
Значи чакаме поредна седмица победители старите. Ихуууу. Както обича да казва една анимационна героиня. Те няма да пратят Камелия първи дуелист.
ПП Радвам се, че Ванчето няма да е ратай, че това вече ще да е прекалено.

# 610
ИВ

Абе спойлера за Виктория да не би да излезе грешен и да се изправят един срещу друг с Гого на Капитанска... И единият да отпадне, защото се появи една снимка, публикувана от Виктория, на която двамата са прегърна ти и някакво поселение отдолу, а се сещам, че в един лайф беше казала, че не иска да се изправя срещу Гого под никаква форма и искала в Договора и да го пишело. Някакви идеи!?

# 611
ИВ
Не, Еми, не мисля. Вляво се вижда друг окабелен съотборник. Просто снимка.

# 612
Пък и не виждам кой би направил Гого капитан.

# 613
ИВ
Не, Еми, не мисля. Вляво се вижда друг окабелен съотборник. Просто снимка.

Права си. Не го бях видяла. Спойлера ми рязко умря 😆

# 614
ИВ Твърде емоционална е тази снимка на Виктория и Гого, за да е просто от игра. По-вероятно е да е от битка на съюзниците, където Виктория отива като съюзник на Генчо?, но разбира че Гого е номиниран и го прегръща с пожелание да оцелее елиминационния. Или пък ще има директно отпаднал от битката на съюзниците и това ще е Гого. Този до Вики не е Генчо, понеже няма татуси, тъй че явно не съм права.
Обобщено от спойлерите дотук преди финалната седмица следва да отпаднат: Мани, Гого, Генчо, Мирела; други участници, които не се знае докъде точно стигат, но не и големия финал: Фифо, Джаферович(6-7), Мира, Зорница, Фейгин, Ралица и то за финала останаха: Алекса, Виктория, Георги и Лефтеров.

Общи условия

Активация на акаунт