Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 578
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Ф

Отпада Ваня. Това се писа само
Не отпада Ваня.

А кой отпада? Хайде поне едно име. Без подробности, без обяснения 🙏 Уж беше сигурен спойлер, че след Елена ще отпадне Ваня.

# 586
ИГ

Дано е на Ваня жена му 😄

# 587
Ф

Отпада Ваня. Това се писа само
Предстои да видим от кого, според мен няма шанс Веселка да е първи дуелист и да дръпне Ваня. Писаха по статии, че тя сама напуска, заради отношението към нея,  което също ми е чудно.

Ваня ли напуска сама 🧐
Не мога да го повярвам толкова е досадна и според с раздвоение на личността или яко я хапе коня. Както пее и танцува в следващия момент реве , после сама си говори и се жалва колко е изтощена а виси на кола 2 ч. Изобщо не го вярвам,че сама би си тръгнала много изперкала персона 🤷♀

# 588
Ф
Първоначалният спойлер от Tiffany А, че отпадат Мирела, Елена и Ваня засега си е верен на 100%. Така, че ако някой има различна информация, направо да напише какво става другата седмица. Ваня сама ли си тръгва? Друг ли пада на дуел? Или изобщо няма дуел заради нейното заминаване?

# 589
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Hepi-Vanche-e-napusnala-Fermata

“Хепи Ванче спря да крие, че е напуснала "Фермата" след поредица от издънки, част от които зрителите видяха вчера.”

Според мен обаче не е вярно, защото снимките са приключили отдавна и сега просто си пътува.

# 590
  • Вестерос
Фермата се снима от май до края на юли. Всички отдавна са я напуснали.. Аз вярвам на моите спойлери, за сега не са се оказали грешни. Но го имам като спойлер, че си тръгва Ваня, а не конкретизирано, че отпада от дуел...

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 17:28 от Tiffany А

# 591
Скрит текст:
    [/list]
    Хммм..на тая снимка са Валери и ако не се лъжа Куков вляво. Те (особено вторият) си тръгнаха доста преди това. Не ми се струва като снимка, отразяваща реда им на отпадане.

Не е Куков,Илиан е.
    Първият вляво с раираната риза не е Илиан. Илиан е до него.

Е как Куков 😂 Ясно се вижда, че е Лефтеров.
    [/spoiler]
    Smile егати загадката... ама каква е тая поза от Лефтеров, хич не ми прилича

# 592
    ИВ

Всъщност Генчо е единственият останал от червеното племе за финала.
    Алекса е ясен. Виктория-за нея потвърдиха. Потвърди се за Генчо. Остана 4-тия, който нямам на идея кой е.
    То не останаха много варианти, Еми, а само един - Лефтеров.
    Фифо и Гого не са (видени на финалната битка 🤪).
    Имаше спойлер уж от брата на Георги, че не е на финал. А и Генчо (последният червен) прибира знамето.
    Така на финала ще имат представители на трите племена.
    Е, нали Генчо падаше от Женя на пъзел …. как стига да финала ?!

# 593
    Георги стига много напред Wink

# 594
    Видял ли си до къде? 🤪
    Шегувам се. 🤣

Анди твърдеше това с пъзела за Генчо и беше толкова сигурен, колкото и че Жени е на финал.

Аз обаче вярвам на другия спойлер - Жени е на 6 - 7 място, Виктория на 3 - 4.

Ако не е Генчо на финал, то Георги. Тогава последният няма брат. 🤪🤣

# 595
    Георги стига много напред Wink

ужасТ Grin Grin Grin

# 596
    Евала … човекът се и наяде в това предаване Simple Smile

# 597
    • София
    Скрит текст:
    Евала … човек се и наяде в това предаване Simple Smile
    Абсолютно! Така добре си играе. Прави ги на луди и им се смее в очите.

# 598
    Фермата
    Ааа, как така не отпада Ваня ? Тъкмо си се радвах, че Старите си стигат 5 победи и най-сетне ще се отървем от хепитУ, а тя нямало да отпадне ? Не знам, аз все още си мисля, че ще е тя, тъй като и друг потребител потвърди информацията. (макар че наистина може да си тръгва по собствено желание например? Ако утре отново я направят ратай и тя да излезе сама? Scream)

# 599
    ИВ

Генчо отпада преди финалните битки! На пъзел отпада! И да, от Джафи отпада!
    Гого сам се прецака още в началото! Но вие сте толкова заслепени, че не искате да си признаете това което виждате.
    А можеше да стане лидер и да води племе, можеше сега да не гледате великите постижения на сърбина а ..... Абе знаете много добре какво ви говоря.

Общи условия

Активация на акаунт