Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 583
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Нисичък е. Според мен не повече от 1.75м. По тв-то ми се струва по-симпатичен честно казано. Това е в София, да. Не съм го гледала цяла вечер, но не видях някаква близост между двамата. 😁

На едно видео ясно се видя, че е по-нисък с около 5 см от Сами Хосни, който е 1.70м. Също в това видео каза, че е 63 кг май, докато Самито е с 20кг отгоре.

# 571
April morning Той не стига до финал. Може да му се извинява, че са го прецака ли, като гледа колко е харесван. Grinning

Viliiv. Не е майка му.
  Кой каза ,че не стига ? Това сериозно ли ? Нали уж Ковид беше намекнал нещо ? Тогава кой ще е на  финал? Нали трима мъже и една жена. Виктория ,Алекса  и още двама. Не са Гената и Жоро. Фифо няма как да отпадне от Алекса. Тогава кой остава ?

# 572
ИВ
Аз не съм отписала Гената от финалната четворка. Всъщност бях, но го прибавих. 🙂

# 573
ИВ

Всъщност Генчо е единственият останал от червеното племе за финала.
Алекса е ясен. Виктория-за нея потвърдиха. Потвърди се за Генчо. Остана 4-тия, който нямам на идея кой е.
Ковид не знае Гого и Фифо до къде стигат. Надявам се поне ако отпадат да е във финалната седмица, а не преди нея, щото във финалната седмица е Мирела и Фейгин, които на фона на Фифо и Гого място там нямат.

# 574
  • Брюксел / София
Лефтеров спомена, че номинира Жени, когато беше при Чакалов. Въпросът е кога ще е тази номинация.
https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cueW91dHV … tc2c0NTUwNTgzNQ==

# 575
    [/list]
    Хммм..на тая снимка са Валери и ако не се лъжа Куков вляво. Те (особено вторият) си тръгнаха доста преди това. Не ми се струва като снимка, отразяваща реда им на отпадане.
    .           
    Не е Куков,Илиан е.
    Първият вляво с раираната риза не е Илиан. Илиан е до него.

# 576
      [/list]
      Хммм..на тая снимка са Валери и ако не се лъжа Куков вляво. Те (особено вторият) си тръгнаха доста преди това. Не ми се струва като снимка, отразяваща реда им на отпадане.
      .           
      Не е Куков,Илиан е.
      Първият вляво с раираната риза не е Илиан. Илиан е до него.

Е как Куков 😂 Ясно се вижда, че е Лефтеров.

# 577
      • Sofia
      Лефтеров спомена, че номинира Жени, когато беше при Чакалов. Въпросът е кога ще е тази номинация.
      Той вече я номинира веднъж (на съвета, в който номинирани бяха Филип и Чакалчето). Двамата гласуваха за Мирела, а Лефтеров стреля по Джафката. Може това да е имал предвид. Обвиняваме Илиян, че се криеше зад полите на жените, но и Лефтеров прави същото, леко кротко и спокойно се спотайва зад Джаферович и Мирела. Проява на безхарактерност или страх от номинации, не знам, но тази негова безгласност не ми е ок.

# 578
      ИВ

Всъщност Генчо е единственият останал от червеното племе за финала.
      Алекса е ясен. Виктория-за нея потвърдиха. Потвърди се за Генчо. Остана 4-тия, който нямам на идея кой е.
      То не останаха много варианти, Еми, а само един - Лефтеров.
      Фифо и Гого не са (видени на финалната битка 🤪).
      Имаше спойлер уж от брата на Георги, че не е на финал. А и Генчо (последният червен) прибира знамето.
      Така на финала ще имат представители на трите племена.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 10:20 от Bilyana14.

# 579
      • Sofia
      ИВ
      На база показаното досега, логичният полуфинал за мен би бил Филип, Гого, Гената, Ралица, Алекса и Георги.
      Четирима отпадат, а на финал отиват Филип и Гого. Въпреки, че моят фаворит е Филип, тук ще оставя да победи по-добрият.😀
      Логиката (моята) сочи това, а какво е решила продукцията, предстои да видим.

# 580
      • София
      Последно кои излизат на битка в ИВ и Фермата идната седмица, че се обърках от толкова много спойлери, предположения и мнения?

# 581
      • Вестерос
      Ф

Отпада Ваня. Това се писа само

# 582
      Ф

Предстои да видим от кого, според мен няма шанс Веселка да е първи дуелист и да дръпне Ваня. Писаха по статии, че тя сама напуска, заради отношението към нея,  което също ми е чудно.

# 583
      Ф

Не отпада Ваня.

# 584
      Ф

Не отпада Ваня.
      Сама ли си тръгва?

Общи условия

Активация на акаунт