Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 488
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Съвсем разчистиха мъжовете тоя сезон 😂😂😂
Ами не са много харни мАжовете този сезон, отделно  епълно с богомолки, които ги ручат на закуска. Smiling Imp

# 61
Явно са същите чорапки и предположението на Кали е напълно вярно …

# 62
Човекът може просто да си е купил пет чифта еднакви чорапи...

# 63
Моля ви, кажете ми Виктория кога си тръгва, непоносима е!
На финал била...

Така добре се е покрила зад Алекса, тя за мен е от най-най-най-най слабите участници!!!!
+ като свие устата като говори направо ...Smiley

Ооо, слава богу, не съм единствена. Едва изтърпявам Виктория, когато говори в синхроните и я дават в близък план. Така гримасничи с устата си, криви устните, все едно предъвква думите и накрая ги изплюва. Ужасно неприятно !
Злобничка е … криви така уста когато е бясна и се опитва да говори все едно не й пука !!

# 64
Благодаря за темата !!! Страхотни сте всички!🌹🌹🌹
Ако това за чорапките е вярно ,значи Илиенча е излъгал и приятелите си с това ,че е отпаднал 14ти.😁Така по сметката излиза 13ти. Сакън как ще си каже ,че Цеци го е победил.😁

# 65
Мисля, че са едни и същи чорапи, но на клипчето са розовки, а на снимката жълти. Мамина душица! Защо, обаче, двете девойки са с екипчета. Алекса, Вики са по домашно облекло и джапанки. Много са смешни и като започнат да се карат. Ти сега защо така направи... Гого и Алекса как гледат Виктория на снимката, като ученици класната, която ги е хванала да пушат.

# 66
Ако това за чорапките е вярно ,значи Илиенча е излъгал и приятелите си с това ,че е отпаднал 14ти.😁Така по сметката излиза 13ти. Сакън как ще си каже ,че Цеци го е победил.😁
Не е сигурно. Може да е бил с тези мръсни чорапки преди битката, после и по време на битката. Задачата ни тази вечер е да разберем ели е изпрала Гъливерица на ГъливерУ чорапите или не.
Очите на четири и докладваме тука Smiling Imp
Пак добре, че не питаме - Имаше ли ГъливерУ глАва или немаше People Boy
Ох, този чорапгейт ще ме умори Laughing

# 67
Април , възможно е , за това писах явно …
Ще разберем след малко .

# 68
  • софия
Погледнете цялото кадро. Мани и Фейгин са с екипи. Това е след битката за елиминации. Гого, Алекса и Вики са минали през банята. Илиян се къпе в момента за това го няма. Този кадър е от преди съвета и е просто последната защитна пледоария, преди да резнат главите на Цецо и Илиян.

# 69
Не са с екипи, а по бански и къси панталонки.

# 70
Лелее, Виктория какви нерви я тресат от ранни зори.

# 71
Много тегава утрин за сините.

# 72
Цецо е със същите чорапи от снимката по горе. Значи пръв отпада Илиян.

# 73
  • Варна
Благодаря за новата тема, Simple Smile

Записвам се.

# 74
Не е сигурно. Може да е бил с тези мръсни чорапки преди битката, после и по време на битката. Задачата ни тази вечер е да разберем ели е изпрала Гъливерица на ГъливерУ чорапите или не.
Очите на четири и докладваме тука Smiling Imp
Пак добре, че не питаме - Имаше ли ГъливерУ глАва или немаше People Boy
Ох, този чорапгейт ще ме умори Laughing

Общи условия

Активация на акаунт