Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 626
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Малко индиректно включване. Фактът, че Гого и Валери ще участват в Максимал Реванш, означава, че Гого отпада по нелеп начин и търси реванш.

# 181
За мен най-логичен е спойлерът, че червените печелят. Взимат си Алекса, той иска Виктория, жълтите избират Гого и Мани и Фейгин остава при печелившите. 
Капитани стават Елица и Ралица, на капитанската Елица губи и си отива. Ако наистина гласят Алекса за победител, ще трябва да махнат Елица.
Няма ли по-скоро Елица да настоява Алекса (мъж в племето) да е капитан Rolling Eyes Ддз много ми е нелогично Пак Елица да е капитан. Все пак не съм недоволна, че вероятно е отпаднала Wink

# 182
Фифо и Гого да взимат по 50к и да закриват цирка за тази година

# 183
Скрит текст:
За мен най-логичен е спойлерът, че червените печелят. Взимат си Алекса, той иска Виктория, жълтите избират Гого и Мани и Фейгин остава при печелившите.  
Капитани стават Елица и Ралица, на капитанската Елица губи и си отива. Ако наистина гласят Алекса за победител, ще трябва да махнат Елица.
[/spoiler]
Няма ли по-скоро Елица да настоява Алекса (мъж в племето) да е капитан Rolling Eyes Ддз много ми е нелогично Пак Елица да е капитан. Все пак не съм недоволна, че вероятно е отпаднала Wink
Капитаните се определят преди битката за територия.

# 184
Може нещата да не са обвързани по такъв начин, но може и да имате право. Според мен наистина е възможно Гого да отпадне по нелеп начин ( като Валери ), защото не смятам, че в индиректна битка на финал Алекса може да го победи.
Малко индиректно включване. Фактът, че Гого и Валери ще участват в Максимал Реванш, означава, че Гого отпада по нелеп начин и търси реванш.

# 185
Ако наистина Алекса е победител , не би имало значение на кое място са Гого и Филип.

# 186
A, има огромно значение какво става с Гого и Филип.
Ако отпаднат по нелеп начин, а не в равностойна битка, "трябва да стягаме редиците за бой". Ще бием продуцентите. Grinning

# 187
Ако наистина Алекса е победител , не би имало значение на кое място са Гого и Филип.

За нас, техните фенове има. То друго не се пита. Искаме най-малкото поне да знаем дали стигат до топ 10 примерно, или топ 8. Айде и на това ще се радвам.

# 188
  • Вестерос
Алекса е победителят. Това е и моят спойлер, от човек, който ми каза спойлерите за фермата.
Твоят човек нещо за Гого няма ли да сподели!? До къде стига и от кой отпада? Hug
Само това знам за ИВ

# 189
Щом почти нищо не се знае за тях или са паднали от жени Grinning или продуцентите са направили така игрите, че те да не бият.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 22:01 от itshristina

# 190
  • София
А на мен не знам защо този спойлер за Алекса ми се струва нереален. И си мисля, че е умишлено пуснат...
Може и да бъркам де, ама само вижте какви са предишните победители:
1. Нито един от тях не беше с толкова натрапен едит.... E да, не са минали съвсем между капките, но винаги са изпъквали повече тези около тях.
2. Нито един от тях не "гори" в игрите. Не знам това как да го обясня, но мисля, че ме разбирате....
3. Всичките са по-затворени, сериозни, някакси смирени, буквално "скучни" социално. Без да искам да обиждам някого, но да кажем, не са били интересни за камерата.
и т.н. и т.н.

Ами на тези условия отговарят и Гого и Филип... (Фифо може би на третата точка не съвсем, но то е благодарение на Жени)  И Георги дори....Лефтеров....  
А на никоя от тези не отговаря Алекса. Е да, може и този път да ни изненадат в гръб, но нещо ми е прекалено натрапено.....
Дори и Ковид го увърта. Само пусна мухата и ни гледа сеира.
Та седя и си мисля от известно време, дали някой умишлено не е решил да ни пробута тази партенка, покрай хилядите други....
Това са мои размисли де, може и да бъркам....

# 191
Кали, удавникът и за сламка се хваща. 😂
Иначе съм съгласна с точките ти. 🙃

# 192
Не знам и аз, може наистина да е умишлено пуснат спойлер, но лично моят спойлер идва от достоверен източник . Повече не мога да кажа, но да Simple Smile
А на мен не знам защо този спойлер за Алекса ми се струва нереален. И си мисля, че е умишлено пуснат...
Може и да бъркам де, ама само вижте какви са предишните победители:
1. Нито един от тях не беше с толкова натрапен едит.... E да, не са минали съвсем между капките, но винаги са изпъквали повече тези около тях.
2. Нито един от тях не "гори" в игрите. Не знам това как да го обясня, но мисля, че ме разбирате....
3. Всичките са по-затворени, сериозни, някакси смирени, буквално "скучни" социално. Без да искам да обиждам някого, но да кажем, не са били интересни за камерата.
и т.н. и т.н.

Ами на тези условия отговарят и Гого и Филип... (Фифо може би на третата точка не съвсем, но то е благодарение на Жени)  И Георги дори....Лефтеров....  
А на никоя от тези не отговаря Алекса. Е да, може и този път да ни изненадат в гръб, но нещо ми е прекалено натрапено.....
Дори и Ковид го увърта. Само пусна мухата и ни гледа сеира.
Та седя и си мисля от известно време, дали някой умишлено не е решил да ни пробута тази партенка, покрай хилядите други....
Това са мои размисли де, може и да бъркам....

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 22:25 от nnaa34

# 193
  • София
Кали, удавникът и за сламка се хваща. 😂
Иначе съм съгласна с точките ти. 🙃
Ами Билянка, помниш какво направиха първи сезон, само и само Веско да не е дори втори. И то е дошло, доколкото помня след историята с ютията. Или поне така се говореше....
И днес, Туджаров като каза в Надкаста, че поведението на Алекса спрямо Фейгин (когато и викаше на терасата) точно на ютиягейт му е напомнило и пак се замислих за въпросния спойлер....
Освен ако не се промени тази седмица нещо покрай събирането им с Елица, аз не виждам логика един вербален насилник да го направят победител....

# 194

Капитаните се определят преди битката за територия.
Relaxed Бл...кой да се сети Wink

Общи условия

Активация на акаунт