Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 664
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
ИВ
Спойлера за Елица и Ралица ще се окаже верен. 🤭

# 241
Джаба ще издъни Гого и Гого ще отпадне от Генчо - напълно вярвам на тази информация.

# 242
Според мен също е така за съжаление. Джаферович е изключително хитра, и ще гледа да разкара първо най-сериозният претендент за титлата. След като изгодата ѝ от Филип свърши, и той ще иде на пангара Simple Smile
Имайки предвид при кого ще попаднат Мани и Гого - Маман сигурно първо тях ще прати на пангара след първата седмица имунитет. Особено Гого, за съжаление. Той е най-сериозния претендент за титлата. Всички участници слагат него като най-достоен победител, или финалист, на първо място.

# 243
О, не ми се мисли тогава как ще я залее народната "любов".

# 244
ИВ
Обаче Ковидчето е прав. И да иска да каже нещо, или не му вярваме, или го караме насила да си каже каквото знае. Включвам се и себе си в това число, защото и аз съм писала с призив към него тук. Дано не се сърди наистина де. Факт, че спойлерите му са с голяма точност. И е прав, че победителят Алекса е голямо разочарование за всички.
А за Мирослава и Зори някой да е чувал нещо до къде стигат?

# 245
Фермата Да очакваме ли, че тази седмица старите печелят седмичното съревнование и пращат Валерия първи дуелист?

# 246
За съжаление, спойлерите си идват на мястото Sad
Ама нали това искахме - да сме подготвени. Който ще се радва на Гого, малко му остава Simple Smile

# 247
Имаше спойлер, че Елица отпада от Ралица на капитанска. Явно ще се сбъдне утре.

# 248
Дано дано дано

# 249
  • Вестерос
Фермата Да очакваме ли, че тази седмица старите печелят седмичното съревнование и пращат Валерия първи дуелист?
Най-вероятно и защото тя не искаше да дърпа Мажена, затова ще викне Елена.

# 250
И се оказа, че повечето тълкувания на снимката бяха верни - Жълтите спечелиха и избираха първи, а Ралица ще отстрани Елица на капитанска. Браво!
Знаем, че Елица ще бъде забелязана на специалното място, но кой ли ще е с нея? От тук нататък със сигурност знаем само победителя, другите неща тепърва ще се изясняват.

# 251
Но ви споделям за пореден път,че Фифо ми е бил фаворит преди и по време на предаването. Най-комплексният играч може би от всички сезони.

Ковид, ти беше казал, че любимият ти участник искал да се откаже, но размислил. За Фифо ли си говорел тогава и минал ли е вече този момент или предстои?

# 252
Ф А другата седмица може новите да спечелят тогава. Като ги гледам не прощават и Ваня пак ще е ратай и съответно пръв дуелист. Очаквам Елена да посочи са фермер Камелия и тя да прати Ванчето на дуел. Не виждам друг вариант старите да не извикат Мажена освен пък да е фермер. Ще става интересно.

# 253
  • Вестерос
Да и аз така го виждам и Ваня да дръпне Нина или Лили като лесна мишена, ама да се окажат, че не са Grinning

# 254
Ковид, ти беше казал, че любимият ти участник искал да се откаже, но размислил. За Фифо ли си говорел тогава и минал ли е вече този момент или предстои?

Никога не съм казвал такова нещо 😉

Общи условия

Активация на акаунт