Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 496
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Във ФБ една потребителка твърди, че е гледала битките на плажа в Царево, Фифо и Алекса са на финал, но никой от тях не печели. Насочва внимание към Генчо, но само толкова.

# 706
ИВ

Някой разконспирира ли от промото кой печели утре? Стори ми се, че Димо и Ралица гледаха наляво, където в друг кадър се вижда, че са жълтите, но може и да се лъжа.

# 707
Аз съм на 99% сигурна в моят спойлер за това, че Алекса е победител във формата.
Във ФБ една потребителка твърди, че е гледала битките на плажа в Царево, Фифо и Алекса са на финал, но никой от тях не печели. Насочва внимание към Генчо, но само толкова.

# 708
  • софия
Хахаа, това ще е супер яко! Ако няма шанс да са Фифо или Гого, то Генчо ми е в топ-а и ще черпя)))

# 709
  • София
Аз пак не разбрах кой/кои отпада(т) тази седмица от ИВ.
От Фермата Мажена отпада, нали?

# 710
Много вероятно да е Фейгин.
Да се счита за несигурен спойлер.

Дочуто от ‘пейката’ , но все още ‘невидяно’:)

# 711
Аз пак не разбрах кой/кои отпада(т) тази седмица от ИВ.
От Фермата Мажена отпада, нали?
И аз това искам да знам. Ваня си тръгва по свое желание, а Мажена отпада в дуел, или съм в грешка?

# 712
Фермата
Кой отбор ще спечели общата битка днес, знае ли се?

# 713
Ив
За имунитета на Фифо
Снощи в лайфа разказва как си е го е скрил в раницата, за да не вижда вижда и че някой трябвало да бърка целустремено за да го намери. След това каза: Мислих, че няма такива хора….. и Лефтеров: емии… Мисля си, че някой му го е видял и не е могъл да го ползва.

# 714
Ив
За имунитета на Фифо
Снощи в лайфа разказва как си е го е скрил в раницата, за да не вижда вижда и че някой трябвало да бърка целустремено за да го намери. След това каза: Мислих, че няма такива хора….. и Лефтеров: емии… Мисля си, че някой му го е видял и не е могъл да го ползва.
Е това продуцентите са го направили, за да могат по-лесно да го елиминират и разчистят пътя на късака Пандю. Продукцитя са казали я на Женя, я на Мирела да тършуват в раницата му, за да отпадне имунитета му. Жалка картинка.

# 715
Ив
Лайфа го има на запис. За имунитета разказва в оставащо време 14:30мин. (Така ми излиза на мен) Може да видите и да кажете дали сте със същото впечатление.

# 716
Фермата
Старите

# 717
Фермата
Старите
Веселка с кого ще е на дуел? С Ваня?

# 718
ИВ
Добре де, чета ги тия спойлери, опитвам се да ги осмисля , ама малко се бият. Хем Жоро остава 2-ри или 3-ти на финал след Алекса, хем Генчо е последния останал от червените и знамето е в него 🤔

# 719
ИВ
Добре де, чета ги тия спойлери, опитвам се да ги осмисля , ама малко се бият. Хем Жоро остава 2-ри или 3-ти на финал след Алекса, хем Генчо е последния останал от червените и знамето е в него 🤔
Жорката може да му го е подарил. 🙃

Пейката към 14 ч. ли беше?

Общи условия

Активация на акаунт