Будапеща - перлата на Дунав 8

• 48 670
  • 603
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,
Моля тези от Вас които са посещавали термални бани Сечени да споделят подробности,има ли паркинг наблизо?Моля за мнение и за разходка с корабче по Дунав..
От район 7 как се стига до центъра?

# 601
Здравейте,
Моля тези от Вас които са посещавали термални бани Сечени да споделят подробности,има ли паркинг наблизо?Моля за мнение и за разходка с корабче по Дунав..
От район 7 как се стига до центъра?

Преди няколко месеца бях в Сечени, но използвахме услугите на Юбер. Нямам идея за градски транспорт или паркинг, но може да проверите опциите за маршрут в Гугъл мапс или приложението за градски транспорт - BudapestGo. Имайте предвид, че вътре изобилства от басейни и сауни с различни температури и спокойно може да прекарате там поне 4 часа. Доста са посещавани, но има някак има място за всички. Точно срещу централния вход на Сечени видях, че има леден парк-също огромен. По времето, когато аз ходих /месец май/, беше затворен, обаче.

# 602
Точно до баните има метростанция. Имаше и паркинг, доколкото помня, но имайте предвид, че там постоянно има хора и не е ясно дали ще намерите място. Препоръчвам по-ранно отиване, ако сте като мен и не понасяте тълпи. Имаше басейни, които приличаха на супа след 10 сутринта... Smile

# 603
Следващата седмица имам рожден ден и бяхме планирали пътуване, но за съжаление се налага да го отложим.
Дестинацията е Будапеща. Колоритен и красив град, в който има много какво да се види.
Датите са 29.10-02.11.
Хотелът е Ibis Styles Budapest. Намира се почти на брега на Дунав до моста Petofi. Локацията е изключително удобна в близост до много забележителности.
Избрах хотела, защото беше сред малкото със собствен паркинг на цена от 15 евро на ден. В района масово цената за 1 ден използване на паркинг към хотела е 25 евро.
Хотелът е резервиран през booking. Цената за тези дати е 250 евро.
Нямам опция за анулиране, за това се обръщам към Вас.
Има опция за смяна на дати, а тъкмо ще стартират коледните базари, които знам, че за много са причина да посетите именно Будапеща. За ноември проиграх няколко дати и ми излиза, че цената в booking е малко по-ниска.
Не обичам коледните базари и за това го предлагам на човек, който ги харесва. Ако не се намери желаещ, ще преместя резервацията за пролетта или лятото и ще се разходя.

Цената е по-ниска от официалния сайт, защото използвах натрупаната сума в портфейла.

Общи условия

Активация на акаунт