Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 146
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 125
По-назад в темата е дискутирано много. Потърсете.

# 1 126
Wooden spoon ще имат ли намаление или поне някъде на техни продукти?

# 1 127
Здравейте, предстои ми обзавеждане на апартамент и по този случай сме по-нащрек около тазгодишните очаквани намаления. Пиша, за да обърна внимание на една от некоректните практики около черния петък. Разглеждах преди 2 седмици хладилници за вграждане в ценови диапазон 1100-1300лв, харесах си един модел за 1300лв. на самсунг от емаг и го добавих в любими. Днес той е на цена 2600лв. Убедена съм, че утре ще е на 50% уникално намаление. Същия към този момент може да се закупи от друг магазин за 1500лв. Същото мога да споделя и за намаленията в баня стил, тъй като последните 2 месеца съм закупила от тях няколко продукта и днес проверих дали с намаленията им цените са по-ниски - ами не са, същите са. Да, поне не са ги вдигнали. Така че, проверявайте по-обстойно 'офертите', защото има и реални, но за съжаление, не всички са такива и по мои лични наблюдения фалшивите са повечко.

# 1 128
  • Beyond the stars
Препоръчайте ми мултикукър , от който сте доволни? Да е херметик ли е по- добре или не? Благодаря предварително!

За мен ако не е херметик, няма никакъв смисъл.
Instapot, Tefal. Назад се обсъждаха.

# 1 129
  • Бургас
Дали ще има намаления по физическите магазини за дрехи - НМ, Wikiki, Teranova и др.

# 1 130
Искам да направя едно уточнение. Малко по-назад коментирахме кърпи за баня, халати и тн. Аз писах, че тези на Панагюрище са страхотни, но всъщност моите са на една фирма png. Днес седнах да видя дали ще имат черен петък и установих, че Панагюрище и png са две тотално различни неща. Аз от много време поръчвам на png нещата и си живея с мисълта, че са Панагюрище. Ми не, някаква фирма близо до София. Както и да е, Панагюрище сигурно също са добри, но съм супер доволна от тези на png. Просто да се извиня, да не заблудя някой (;

# 1 131
Искам да направя едно уточнение. Малко по-назад коментирахме кърпи за баня, халати и тн. Аз писах, че тези на Панагюрище са страхотни, но всъщност моите са на една фирма png. Днес седнах да видя дали ще имат черен петък и установих, че Панагюрище и png са две тотално различни неща. Аз от много време поръчвам на png нещата и си живея с мисълта, че са Панагюрище. Ми не, някаква фирма близо до София. Както и да е, Панагюрище сигурно също са добри, но съм супер доволна от тези на png. Просто да се извиня, да не заблудя някой (;
Защото преди да се съкратят се водеха "Панагюрище 1962" което тотално подвежда не само теб, знам ли може да са се ребрандирали заради някое оплакване..
Яна е панагюрската фирма, но аз също дълго време си мислех че е едно и също.

# 1 132
Цитат

Защото преди да се съкратят се водеха "Панагюрище 1962" което тотално подвежда не само теб.
Яна е панагюрската фирма, но аз също дълго време си мислех че е едно и също.
А ми много странно, просто видях, че са с два различни сайта. Иначе в моя град ( Плевен) има фабрика Яна, те има и фирмен магазин, но ми е неудобен и честно, не съм им проверявала качеството.
Иначе xpertbeauty също се изложиха за ЧП. Намаленията им през годината са много по-добри.

# 1 133
Разгледах и аз зората,айфоните са намалени нали някой търсеше,не 14 разбира се.Моята прахосмукачка е със 7%,ще изчакам утре и другите.Обезважнителят е малък,с малък дебит и кубатура.Ако ви трябва нещо за влага над 70% препоръчвам лидълския.Триста и нещо беше,четвърта година върши страхотна работа зимата,тази дори още не сме го вадили 74% е,аз след запечатването с изолация и дограма стигаше до 97% първата зима.96 квадрата е етажа,само го местим из стаите.

# 1 134
  • Бургас
В Бургас също имаше фабрика Яна (Яна Лъскова), която произвеждаше хавлии и бельо. Аз пък си мислех, че е тя.

# 1 135
  • София
Яна Плевен и Яна Панагюрище са предприятия с общ собственик. PNG са производител тук, но и вносител и имат китайски продукти.
Яна Бургас ( ако още произвежда) е на същия собственик. Яна имат също внос от Китай.
И двете фирми коректно поясняват кое къде е произведено.

# 1 136
Разглеждах преди 2 седмици хладилници за вграждане в ценови диапазон 1100-1300лв, харесах си един модел за 1300лв. на самсунг от емаг и го добавих в любими. Днес той е на цена 2600лв. Убедена съм, че утре ще е на 50% уникално намаление. Същия към този момент може да се закупи от друг магазин за 1500лв.
Дай линк към този хладилник, че иначе са празни приказки. Много хора не разбират, че в сайта на eMAG има различни продавачи, а не само eMAG.

# 1 137
Боята за коса в Нотино, която поръчвах преди месец и беше 14 лв, днес отварям да видя - 19... И сигурно после ще я намалят отново на 14. 🙄

# 1 138
Имам спомен, че на Технополис сайта на Черен петък никога не  е достъпен и намалението е само за физическите магазини.
НМ и Уайкики би трябвало да имат намаление когато са официалните черни петъци на моловете, в които са разположени.

# 1 139

Общи условия

Активация на акаунт