Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 692
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 195
Кетито, разгледай в Додис, ДМ.
k sh, хубав ли е този?
marinadp, само онлайн ли са тези намаления в НМ, в магазините как е?

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 14:31 от Lemy

# 196
  • Пловдив

След четене на хиляди постове и мнения на няколко готвещи мами инфлуенсърки, стигнах до извода че ще ми свърши работа.Само такова нямам в кухнята и тъй като честно не ми се плаща пълната му стойноста и нямам много място на плота кротко си чакам да видя няма ли да го намалят.

# 197
в Лили има Блек Новембър - целия месец до -40 процента  и онлайн и магазините.

# 198
в Лили има Блек Новембър - целия месец до -40 процента  и онлайн и магазините.

Ужасно завишени цени, дори и с 50% отстъпка.
Сапун ДАВ с намалението е 1.59 лв, в нашия град е 1.20-1.30 лв. НЕ на промоция.
Рол-он ДАВ за 5 лв и нещо с отстъпката, а в нашия град са от 2.80 до 5.00 лв според магазина.

# 199
За тези сапуни Дав имаше голям спор наскоро - Лидл твърди, че редовната им цена е 2,60.

# 200
  • София

Рол-он ДАВ за 5 лв и нещо с отстъпката, а в нашия град са от 2.80 до 5.00 лв според магазина.

За съжаление за София са верни цените и това са отстъпките, които чакаме Confused

# 201

За съжаление за София са верни цените и това са отстъпките, които чакаме Confused

Но това е ужасно!
Склонна съм да Ви пазарувам от нашия град, който хич не се сочи за евтин (но явно е) и да ви изпращам покупките.
Имаме верига магазини - тип левче и всичко там е на половин цена от тези на Лили с отстъпката.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 19:48 от Кристал

# 202
Някой има ли наблюдения къде е най-изгоден фдт Double wear - Estee Lauder? Както и домакинските уреди (ще купувам ютия Philips)?

# 203
# 204
В Лили цените винаги са били леко завишени,типично за български търговец. Например мъжки дезедорант Лореал Париж РЦ в ДМ-4,90,в Лили толкова е на промоция. 😂 Намаленията сега ~50% и 40% са намалени да,но аз мисля да изчакам.
И извън темата исках да попитам - Оплакваме се,че нямаме пари,а гледам тук в темата пазарувате от едни от най-скъпите сайтове за козметика и дрехи🤔

# 205
  • Пловдив
Някой има ли наблюдения къде е най-изгоден фдт Double wear - Estee Lauder? Както и домакинските уреди (ще купувам ютия Philips)?
Double wear в Нотино понякога е много изгоден. В момента има 15% в сайта и 18% през мобилното приложение на козметика.

# 206

Лили дрогерия,е много скъпа верига.В нашия град,имаме Адела козметика и нещата ,са много евтини ,на всичко.

# 207
Здравейте, искам да купя мъжки часовник Tommy Hilfiger за подарък. Дали ще има реални намаления на часовници, да сте забелязвали от миналата година ? И също така в Икеа дали са правили намаления ? :

# 208
Признавам, че не пазарувам често от Лили, а главно от ДМ и не съм запозната с цените. Гледах на Биотен рол он - 2.99 - това добра цена ли е?

# 209
  • София
От 3.11 до 9.11 в брошурата на Фантастико почти всичко е на 50%, което си е Черен петък Joy

https://www.fantastico.bg/special-offers

Общи условия

Активация на акаунт