Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 728
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, искам да купя мъжки часовник Tommy Hilfiger за подарък. Дали ще има реални намаления на часовници, да сте забелязвали от миналата година ? И също така в Икеа дали са правили намаления ? :

За часовници следете timer.bg, но на Томи не вярвам да има повече от 20 процента. Просто има малка отстъпка от дистрибутора.

За витамини и всичко останало миналата година много добре напазарувах от аптеки 36.6, и козметика, и подаръци, много доволно

# 211
А H&M дали пускаха около черния петък 20%?
Да.

# 212
Обувки бг пряваят ли черен петък?

# 213
Трябва ми нова пералня. Имате ли впечатления през последните години, дали цените са по-добри на/около Черния петък или преди това? Забелязвам масови намаления на всякакви стоки по магазините още от октомври.

# 214
  • София
Обувки бг пряваят ли черен петък?

Те непрекъснато уж правят някакви намаления, та малко не успявам да им хвана края...
Мисля, че миналата година имаха и Черен петък

# 215
Дали Се знае кога ще е голямото намалението на Синсай , не тези които правят всяка седм на втори продукт и тем подобни?!

# 216
Здравейте, Mohito дали правят намаления около Черен Петък?

# 217
  • Сливен
пускам една статия за промените относно отстъпките -"Без трика „намаление в намалението“ за кампаниите „Черен петък“ и Коледа и Нова година"
https://new.sliven.net/sys/news/index.php?id=405884

# 218
  • София
Имам въпроси за  Lilly :
Само онлайн ли е намалението?
И как им се ползва търсачката? Искам да проверя дали имат тези шампоани и на каква цена са там?

П.п. Ориентирах се, но ще оставя снимката, защото там са по- изгодни. Някой ако иска да се възползва.
Още не намирам инфо дали е само онлайн?

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 12:19 от ketito

# 219
Влез  в сайта на лили и разгледай брошурата - тя е за реалния магазин мисля. Така ще разбереш дали и там са намалени-ако фигурират в брошурата.

# 220
  • Пловдив
Трябва ми нова пералня. Имате ли впечатления през последните години, дали цените са по-добри на/около Черния петък или преди това? Забелязвам масови намаления на всякакви стоки по магазините още от октомври.
На ЧП Техномаркет, Технополис и другите подобни обикновено правят намаления. За да купите изгодно, трябва да сте в магазина още при отварянето - доколкото знам има и опашки.
Изобщо през целия ноември има добри оферти и може да се намери.
Може да следите и ЕМАГ, но там трябва да се поръча в 12 през нощта.

# 221
  • София
В  Емаг до колкото помня отварят в 7.30 сутринта на черен петък.
…… и в 7.31 всичко изгодно е изчерпано Stuck Out Tongue Winking Eye

# 222
  • Пловдив
В ИКЕА има ли намаления?

# 223
  • Пловдив
Да, може и така да беше. Помня предишни години беше от 12 през нощта и падаше голямо дебнене.

# 224
В ИКЕА има ли намаления?

Смешни общо взето, рядко са, обикновено са за над определена сума ако пазаруваш....

Общи условия

Активация на акаунт