Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 757
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 240

Аз чакам тази сушилня, в момента е намалена доста, но се чудя на черен петък дали няма да е по-ниска цената 🤔 иначе ще търся и прахосмукачка робот

# 241
  • София
Записвам се да ви следя, миналата година добре напазарувах на -50% от Лили Mr. Green
Търся и хубав блендер, много се чудя какво да взема, без претенции за цената, стига да е с купи тип чаши и мощност над 1000W.

# 242
  • Пловдив
Записвам се и аз. Но нямам време, спешно търся бойлер.....ъъъъъ че да не замиришем вкъщи всички Grinning

# 243
За перални, ютии, печки, гледайте и Техномикс.

И аз ги гледам, имате ли наблюдения от минали години дали правят съществени намаления за черен петък? Гледам, че целогодишно си имат намаления и не знам дали си струва да чакам.

Не ми се е налагало да следя цените за Черен петък, никога не съм си купувала техника на този ден. Но когато си купувах едрата бяла техника цените на уредите бяха най-ниски там. Изобщо, ако ми трябва някакъв уред първо техния сайт гледам и все от тях купувам. Сравнявайте цените навсякъде.

# 244
Да се запиша и аз в темата, че съм си наумила един фотоепилатор поне. Но със сигурност ще изгоря покрай още нещо друго както винаги. People Eyes

# 245
Къде да следя за добро намаление на чорапи Найк?

# 246
  • София
Къде да следя за добро намаление на чорапи Найк?

About you Hands Thumbsup

# 247
  • 1st floor

Ох, аз май се оглеждам за телефон. Не съм примряла, но този вече ми е на 2 години и батерията не държи много. Наскоро купих едно Самсунгче на баба, като го разцъках не беше толкова лошо за 300 лв. Но да се върна на андроид не си представям. Ако изскочи читав айфон, ще действам без да мисля.
Кой е този Самсунг? Търся читав бюджетен телефон...както и небюджетен с хубава камера.

# 248
Ау чак на 25-ти майка ми също има спешна нужда от телефонче ако издържи стария до тогава 😒

# 249
  • София
Тази година май нищо конкретно не ми трябва, евентуално ще гледам за коледни подаръци. Хвърлям по едно око на сайта на Instant Pot. Ако имат добро намаление, бих си взела мултикукър.

За мощните блендери мога да дам мнение за този на Philips. Имам го от около 5 години, навремето беше на същата цена. 1400 W. Ползвам го редовно и основно за смутита, ядкови млека, сокове и се справя екстра. С времето ми се струва, че моторът му е отслабнал, но предполагам, че е нормално. Има стъклена кана, така че и за горещи супи ще е ок. Пробвала съм да пасирам по-сухи неща, като хумус и смеси за сурови бонбони от фурми и подобни - не става изобщо, дори малкият ми чопър се справяше по-добре. Като цяло за тази цена и предназначение си струва, доволна съм. Имам по-висок клас робот, който е супер за всичко, което не е смути. Единственото, което не му харесвам на този блендер, е, че ми е кошмарен за миене, дъното е много тясно и трудно се чисти под остриетата. Уж може да се сваля приставката, но моята с времето залепна за каната.

# 250
Фешън дейс

# 251
Аз след поредния вирус, реших, че искам пречиствател за въздух. Метнах един в emag в кошницата, но ще чака 25-ти

# 252
  • София
Pink panda имат намаление от днес.

# 253
Аз ще следя за бюджетен телефон за сина, нещо до към 350лв.
Предпочитам Самсунг, но не знам как се държат ниският им клас телефони.

Оглеждам се и за стояща прахосмукачка, но не съм сигурна доколко са удобни. Ако така се наричат де.

# 254

Оглеждам се и за стояща прахосмукачка, но не съм сигурна доколко са удобни. Ако така се наричат де.

Аз имам обикновена, робот и стояща/права безкабелна на филипс. Родих се с нея. Това са най-разумно похарчени ми пари. Страшно удобство е. С малко дете съм и робота спрях да го ползвам, като започна да разхвърляни играчки из цялата къща, за това безкабелната беше най-добрия избор.

Общи условия

Активация на акаунт