Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 838
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 255
Александрия, може ли да ми покажете модела на Филипса?

# 256
  • София
На мен ми трябва бюджетна вертикална прахосмукачка, не държа да е безкабелна. Нямам килими, мокети или животни.
В Лидл преди 2 седмици имаше Парксайд с отлични отзиви, но не я намерих налична, където минах.
Ще се оглеждам и аз, но ако ви попадне нещо, моля споделете в темата. 🙂

# 257
ТАлАвизор аз .. някой ако е ръчкал из сайтове и видял къде е най най-изгодно, да свирне....

# 258

Ох, аз май се оглеждам за телефон. Не съм примряла, но този вече ми е на 2 години и батерията не държи много. Наскоро купих едно Самсунгче на баба, като го разцъках не беше толкова лошо за 300 лв. Но да се върна на андроид не си представям. Ако изскочи читав айфон, ще действам без да мисля.
Кой е този Самсунг? Търся читав бюджетен телефон...както и небюджетен с хубава камера.

Аз взех този: https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smart … 37-WHITE/p/590871
Цената му беше такава и като го купувах. Реално баба ми е на 80 години и нито ѝ трябва 5g, нито кой знае колко памет. За малко повече пари го има с повече памет и 5g.

Като цяло не съм фен на Самсунг, все айфон ползвам, но два дена цъках този да го настроя и да го видя, добре беше. Единствено дисплея ми беше твърде светъл и ярък, дори с намалена яркост пак ми беше странно.

# 259
Дано и моят да издържи поне 10 години Simple Smile Гледам си видеа от Ю туб на него.
А за намаленията - аз се интересувам и от намаления на сребърни бижута - ако има някъде реални, може да взема нещо.

# 260
  • При децата ми
Трябва ми нова пералня. Имате ли впечатления през последните години, дали цените са по-добри на/около Черния петък или преди това? Забелязвам масови намаления на всякакви стоки по магазините още от октомври.

И нашата пералня сдаде багажа. "Електролукс" на почти осем години, за съжаление майстора каза, че повредата е голяма и вероятно няма да стане.

# 261
Много ни трябва пасатор и мисля да следя. Можете ли да препоръчате? Купих на Bosch за 250лв някакъв тотал щета, който грам не разбива и оставя супер много бучки, та сега ми е важно да е читав, понеже нямам бюджет за втори 🤦♀🤦♀

Не знам какъв точно пасатор имате предвид, от поне 10 години ползвам ежедневно лидълския уред 3 в 1, за рязане, разбиване и пасиране, предната седмица беше на 40 лв, не го заменям за никой марков или скъп уред.

# 262
Привет,записвам се и аз в темата-ще следя за тротинетка за трикове.Понеже някой питаше за Декатлон-не,нямат ЧП.Чаках ги мин година,но 🤷‍♀️

# 263
  • Пловдив
Дано и моят да издържи поне 10 години Simple Smile Гледам си видеа от Ю туб на него.
А за намаленията - аз се интересувам и от намаления на сребърни бижута - ако има някъде реални, може да взема нещо.
Вижте в Silvercourt. Миналият месец имаше 20% на всичко, предполагам, че и на ЧП ще се отчетат с отстъпка.

# 264
Аз ще следя за бюджетен телефон за сина, нещо до към 350лв.
Предпочитам Самсунг, но не знам как се държат ниският им клас телефони.

Оглеждам се и за стояща прахосмукачка, но не съм сигурна доколко са удобни. Ако така се наричат де.

Моля те, вземи му Xiaomi, няма да съжалявате нито ти нито той. Ценово са прекрасни, а от към характеристики са на ниво. (То нали и това им е бизнес стратегията, де. Високо качество на ниска цена)

# 265
  • Бургас
Покрай някакви намаления си взех вертикалната прахосмукачка-много е удобна.Преди това ползвох Рейнобоу. Не съм го вадила от тогава.

# 266
Много ни трябва пасатор и мисля да следя. Можете ли да препоръчате? Купих на Bosch за 250лв някакъв тотал щета, който грам не разбива и оставя супер много бучки, та сега ми е важно да е читав, понеже нямам бюджет за втори 🤦♀🤦♀

Не знам какъв точно пасатор имате предвид, от поне 10 години ползвам ежедневно лидълския уред 3 в 1, за рязане, разбиване и пасиране, предната седмица беше на 40 лв, не го заменям за никой марков или скъп уред.
Отделно че са в много готини цветове - ментово, розово, бяло Simple Smile има и блендер и чопър и мелнички в същите цветове ( дори и тостери , чайиници и други малки уреди) и направо ми се приревава, като ги гледам колко са готини ( но моите Лидълски от предишни години си работят още Simple Smile )

# 267
Покрай някакви намаления си взех вертикалната прахосмукачка-много е удобна.Преди това ползвох Рейнобоу. Не съм го вадила от тогава.
И аз следя вертикална безжична. Засега залитам към Бош. Ама много пари...
Имам вертикална с кабел VAX - тежка ми е и трудно се почиства четката. Иначе чисти перфектно

# 268
Аз тази година ще се оглеждам за доста неща - миксер, пасатор и клавиатура като най-спешни; някой адвент календар ако останат бройки дотогава и туристическа екипировка.

Много съм изненадана от отзивите за лидълския пасатор, изглежда ми съмнителен когато го разглеждах в магазина.

# 269
Време е да сменя телефона, така, че ще чакам добра оферта може би за Айфон. До сега не съм имала такъв, но повечето вече ги произвеждат доста големи , а аз искам по-малък.  Чудя се дали да е 12 mini...?
Също така мисля да купя малко козметика,  дрехи и обувки за детето, друго май не ми трябва за сега...

Общи условия

Активация на акаунт