Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 863
  • 2 843
  •   2
Отговори
# 270
В обувки.бг има pre-black friday, случайно видях. Има реално намалени неща, поне на марките, които аз следя.

# 271

Много съм изненадана от отзивите за лидълския пасатор, изглежда ми съмнителен когато го разглеждах в магазина.

Аз говоря за този уред
https://scontent-sof1-2.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/85057892_520083 … __iSw&oe=638B1E90
Никога не бих си купила само пасатор, защото реално ползвам другите 2 части повече, а и цените са почти еднакви

# 272
  • Бургас
kalapod.bg

# 273
Александрия, може ли да ми покажете модела на Филипса?
https://www.philips.bg/c-p/FC6729_01/speedpro-aqua-cordless-stick-vacuum-cleaner
На майка ми и бях взела преди време една кабелна, но пак вертикална. Тя казва, че е супер доволна. Като ми я снима, ще покажа и нея

# 274
ТАлАвизор аз .. някой ако е ръчкал из сайтове и видял къде е най най-изгодно, да свирне....

В Техмарт има намаление до 6.11.2022 година.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 17:13 от Кристал

# 275
А аз да питам, трябва да взимам колело на детето. 14ка с помощни. Гледам в хиполенд имат две-три марки. Някой да ми даде съвет какво да е или да си взема от декатлон?

# 276
Отидете и пробвайте на място.
Някои се въртят адски трудно, други са много тежки…И аз ще купувам, но заведохме дъщеря ми в магазина и избрахме. Сега ще чакам намаленията 😁

# 277
Аз също мога да похваля този пасаторо-чопър-бъркалка от Лидл. Имам такъв, доста е мощен, но без да искам изхвърлих ножа на чопъра Grinning и за това купих друг модел, пак от Лидл.

# 278
От другата седмица в Лидл има блендер.Дали е добър според вас?🤔

# 279
От другата седмица в Лидл има блендер.Дали е добър според вас?🤔

Много е слаб - 250w. Пише, че става за лед, което за тази мощност е абсурдно. Търся си и аз блендер, обаче задължително над 1200w, дори и това е малко.

# 280
Здравейте момичета. Дали знаете в https://ccc.eu/bg ще има черен петък,че съм си набелязала доста неща. Благодаря:)

# 281
Някой тук писа за намаление във Фантастико. Минах одеве и взех термо чорапки за 1,74 чифт. Много сладки с елхичка и снежен човек.

Явно всички са знаели за намаленията, понеже беше 21:00 като минах и някои рафтове с промоционални стоки бяха абсолютно празни. Черен хляб на промоция и Нутелата бяха изкупени.

# 282
  • София
Много са добри намаленията, ние напазарувахме стабилно днес. 🤣

# 283
Някой тук писа за намаление във Фантастико. Минах одеве и взех термо чорапки за 1,74 чифт. Много сладки с елхичка и снежен човек.

Явно всички са знаели за намаленията, понеже беше 21:00 като минах и някои рафтове с промоционални стоки бяха абсолютно празни. Черен хляб на промоция и Нутелата бяха изкупени.

Ами днес е четвъртък и от днес е новата брошура, естествено, че всички са видели предварително намаленията. Нормално да са свършили някои артикули.
В Лидл още в събота като зареждат артикулите от новата седмица, до неделя всичко е изкупено и в понеделник уж нова брошура, артикулите са изчерпани..

# 284
Здравейте от кой сайт за парфюми сте доволни от черните петъци? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт