Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 466
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 715
Пускала съм тук жалба, във връзка с икея беше.
Пускайте...

# 2 716
Петя никакъв проблем няма да имаш със спиди,не се притеснявай.Нямат такова нещо като черен списък,а и разходите за доставка си ги взимат от фирмите,не го мисли.Щом не си доволна връщай.На мен ми се е случвало да дублират поръчка или да върна нещо забавено,не съм имала проблем с доставчиците.

# 2 717
Имам един въпрос - има ли някакъв проблем със Спиди, ако откажа две поръчки в един месец? И по принцип, всяка поръчка ли мога да откажа, или само от определени магазини?
Тъй като отказах да получа тази от Синсей, а сега направих една от Мейкъп, но нещо ме подразни и се чудя дали да я взема...
Не ми пука за магазините, но не искам проблеми със Спиди, защото имам намерение да използвам услугите им за в бъдеще.
Проблемът ти е с магазините. Със Спиди нямаш проблем. Те си имат договорка с магазините, не с теб.
Благодаря за отговора Simple Smile В крайна сметка тази няма да я отказвам, защото са ми отговорили, че всичко е наред, въпреки това, което виждам в профила си.

Колкото до Синсей - може и изобщо да не поръчвам повече. Преди поръчвах често, защото имаха нисък праг на БД или изцяло безплатна, плюс намаления. При новата им политика не ми е удобно, по-добре да си намеря подобен физически магазин.

# 2 718
Поръчвала съм чат пат от about you, но след това, което прочетох няма да поръчвам повече.

# 2 719
  • София
Аз не съм фен на абаут ю. Свекърва ми работи в шивашки цех, заплатата им е малко над МРЗ, но шият и изнасят за абаут ю, Зара, Триумф, ХМ. Евтина работна ръка. Затова и ме е яд и избягвам въпросните марки. Предполагам, че практиката е такава навсякъде, ама поне за този случай го знам от първо лице.

# 2 720
За жалост почти всички големи марки търсят точно това,евтина работна ръка,даже в много страни от Третия свят за жалост експлоатират деца....

# 2 721
Извинявам се за спама, но ако ще бойкотирате използвачите на евтина работна ръка, нали знаете, че те са във всички сфери, не само модната. Виж, използването на детски труд - категорично е за бойкот!

# 2 722
С бойкот или без, условията в Индия и Китай няма да станат по-добри в близко бъдеще. Колкото до така наречената "бърза" мода, аз си нося дрехите, докато не се амортизират (разтегляне, избеляване и т.н.), което става за няколко години, а не ги сменям, като излезе нова колекция.
Разбирам, че на хората, които произвеждат по-качествени дрехи им е трудно и имат право да си ценят труда, но аз предпочитам да харча по-малко за дрехи, поне за сега. Същото не се отнася за други продукти, които предпочитам да са по-маркови (именно заради тях, с нещо трябва да се направи компромис Simple Smile ).

# 2 723
Не само бързата мода, голяма част вече е made in China. Също не съм ок да давам 300-400 лв напр за пуловер made in China и лепнат бранд някакъв на него.

# 2 724
  • пустинята Гоби
Да, това е нормалната практика от десетилетия, не е нужно да злобясвате. Вероятно хората ще си получат парите, явно има забавяне, което не значи, че са завлечени. Само онлайн пазарувам и малко ме интересува, че някой си не го правел.

# 2 725
Аз пък не мога да разбера , какво толкова има да си плащаш с карта.Аз например почти никога нямам кеш пари ( все са някакви дребни и отиват за децата , за някоя такса и т.н. и когато дойде доставката..пак нямам  .. на мен ми е неудобство да плащам в брой , а и не мога да разчитам ,че куриерът винаги ще има пос терминал и той ще работи. До сега не съм имала проблем ,но и в картата за разплащане нямам някакви крупни суми,че да и треперя. Не обичам да плащам в брой,защото ми е тъпо и да не закръглям сумата ,която давам и така оставям все 1-2-3 лв отгоре , което на малки доставки не ми е ок ( щото съм си скрънзава де). А да ходя да кибича по опашките по офисите ,направо ми е мъка ( че не всички са ми близо и не винаги има къде да паркирам). За туй си плащам с карта и досега не съм имала проблем да ми възстановят пари .

# 2 726
Предпочитам опцията наложен платеж. Така пак плащам с карта, но след като стоката е в ръцете ми. Не предварително.

# 2 727
Ама аз не мога да разбера,толкова ли сте се модернизирали всичките,че си давате данните в разни сайтове без никаква защита?! И освен това - това да платиш нещо предваритлено,особенно пък дрехи и обувки го няма при мен като практика и никога няма да го има,съответно и главоболия няма да имам на главата си.
Чакайте си да ви върнат парите…. Дано да ви ги върнат де..
Егати злорадството!
Никой не е застрахован от проблеми, където и както да пазарува.

# 2 728
  • Somewhere far away
То пък ако платиш в брой, голямата работа. Много сайтове нямат преглед, нито тест, а на мен тези опции  и без това не ми вършат работа - в офиса на куриера мн рядко мога да видя това , което ще си видя вкъщи на спокойствие. И точно вкъщи разбирам дали ще го задържа или ще го върна.
 Така че това, че плащаш в брой не значи, че няма да бъдеш отново прецакан.

# 2 729
То пък, плащайки с НП си застрахован сигурно! Тези сайтове нямат тест! Като пробваш вкъщи и не ти стане/не се харесаш и т.н., то пак ще връщаш и ще си чакаш парите! Аз също не плащам предварително, но ми се налага понякога да връщам. От АЮ поръчвам изключително рядко, защото винаги бавят парите! При Фешън Дейс това бавене го нямА и ги предпочитам.

Общи условия

Активация на акаунт