Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 171
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 345
Искам да ви кажа, че до сега бях в Лили. Продуктите, намалени в сайта, са намалени и във физическия магазин. Не знам за какво похарчих 47 лв, както винаги като вляза в подобен магазин. Купих превръзки (доста имаше, които бяха намалени), разни душгелове, мицеларна вода (вече имам за половин година напред) и лосион за тяло.
Не бих се занимавала да поръчвам такива дреболии онлайни да чакам доставка. Видях, че палитричките на Мейкъп Революшън са намалени, но нямам нужда и пропуснах, за да не се върна с нещо ненужно.
Скрит текст:
В магазина бяха нови жени, които не познавах. До сега все едни млади момичета, които бяха малко неадекватни, защото са нови и рядко се задържаха на работа.

Сега бяха други и ми направиха лошо впечатление. Не се бях заглеждала в парфюмите в Лили. Свекърва ми има РД следващия месец и понеже нямам никакво време да обикалям, реших да разгледам какво имат като аромати. Пръснах 1-2 и веднага ми се лепна една от служителките. Каза ми, че този аромат вече го нямали, само тестера седял и направо го взе и го скри някъде. Щях да падна. Аз го гледах, за да опитам да запомня кой парфюм съм пръснала, понеже този има няколко разновидности. Исках да помисля дали ще ѝ хареса ... беше много странна ситуация. Сигурно помисли, че ще го крада този тестер, понеже го оглеждам и пръснах на китката, за да го понося и да видя как се развива във времето...

# 346
  • София
Лош готвам съм, но ребрата ми стават мозък в глинен гювеч във фурна. Ни ги бъркам, ни им бая....таа...не си търсете извинения, ако искате да си купите фраер Stuck Out Tongue Winking Eye

За колко часа Mr. Green

# 347
  • Пловдив
Тая фитнес гривна дали си струва?
https://reno.bg/elektrouredi/za-tyaloto-i-zdraveto/smart-chasovn … bt-gsb6plus-24917

# 348
Хубавите работи стават бавно! Simple Smile

# 349
Сигурно са купили от партньор на емаг - външен търговец, не от самият емаг..за това се оплакват си мисля. Емаг е коректен иначе.
Точно.Моя приятелка купи часовник на сина си,имаше проблем с него,фирмата беше неоткриваема.Нито телефонът за връзка беше актуален,нито адреса.

# 350
В търсене съм на няколко дъски за сервиране, които искам да липя3 за подаръци. Някоя от вас дали е попадала на намаления на такива в момента. В рейно не открих.

# 351
  • Пловдив
Бихте ли споделили къде да следя за прахосмукачка робот,спешно ми трябва домашна помощница 😝🤭...Има ли някой с попадение от ЧП миналата година да речем ?Емаг не са ми вариант,имам негативно мнение за сайта,понеже са посредници,гаранционното обслужване е проблем...

В алиекспрес има доста добри, особено roborock и Dreame. Цените са доста по-евтини от тези по нашенските сайтове, а в крайна сметка и те ги взимат от Китай, защото се произвеждат там. Е, ако гаранцията ти е проблем, не ти е опция, но моят робот е от там и 2-3г вече не е мръднал.
+ 1, моя roborock също е от там, консумативи също от там купих. Вече година никакви проблеми не съм имала. Това е покупка на техника, която ме е направила най-доволна от похарченото.

# 352
  • Разпиляна във въображението
Ако ви попадне и мултикукър с голяма вместимост, с нагряващ капак, и под налягане, здрав, на изгодна цена - свиркайте.

# 353
Рено-то гледам продължава поредна година да се рекламира с "доволни" клиенти.

# 354
  • Вестерос
Имаме Ейр фрайър, имаме и фурна. И двете се ползват. Не знам защо трябва да е само едно. Чак токова място не заема фрайъра.
Ох, от две години се чудя трябва ли ми такова животно, при положение че имам нова и хубава фурна 🙄
Но с оглед икономия на ток, все повече да се замислям да пробвам 🤔
Ти кое ползваш повече и за какви неща?
Да ти кажа бях скептична, но ММ държеше да вземе. Откакто го имаме почти не готвя на фурната. Той се зариби доста да го ползва и като цяло повече готви вече от мен Grinning Правим даже баница и пица във фрайъра. Пилето и тиквичките най ми харесват как стават.  Картофките също са хубави без значение пресни или от замразените. Всякакви меса прави ММ, всякакви зеленчуци. Правила съм и кашкавал пане даже Grinning Нашият е филипс XL, но кой модел точно ще излъжа.

# 355
Аз чакам преса за коса.Нямам никаква идея каква.Ако видите нещо ,казвайте.

# 356
  • София
Рено-то гледам продължава поредна година да се рекламира с "доволни" клиенти.

# 357
Сега понеже ме зарибихте с тези еър фрайери , в техномикс ми излиза намален един XXL на Филипс, същият или подобен на този,който преди няколко странички беше постнат :
https://www.tehnomix.bg/frityurnik-philips-hd9650-90?cstrackid=d … f946b15aec5 
Сега и аз се подкокоросах , но нещо ми е множко 500лв Sad

# 358
  • Вестерос
А това е нашият, явно е бил xxl,  не xl

# 359
Аз взех малък на Филипс с точки Била за 134 лева. Страхотна работа върши. ☺

Общи условия

Активация на акаунт