Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 211
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 360
Аз взех малък на Филипс с точки Била за 134 лева. Страхотна работа върши. ☺
Само белички ли има ?

# 361
  • София
Ако ви попадне и мултикукър с голяма вместимост, с нагряващ капак, и под налягане, здрав, на изгодна цена - свиркайте.

# 362
Аз май ще се оглеждам за пречиствател за въздух. Още ще търся парочистачка и тиган за палачинки с няколко отделения за, примерно, 4-5 малки палачинки наведнъж.

За парочистачката това, което мога да дам като препоръка, на база на всичко, дето изчетох, е да се гледа мощността и големината на контейнерчето за вода. 230-300 мл има лоши коментари в емаг, че е много малко и не стига.

За вертикална безкабелна прахосмукачка препоръчвам с 4 ръце - моите и на мъжа ми, Филипс Aqua 8000. С автономия на батерията до 80 минути на турбо режим е, което е ужасно много време, вади всякакви боклуци и се поддържа лесно. Олекотена е в сравнение с другите подобни модели на Филипс/ходих да пробвам в магазина/. Скъпа е и й се чудих, на редовна цена е 1300, ние я взехме за 1000 на някаква промоция и изплащане без оскъпяване. В контейнерчето за миене слагам препарат + зофлора за дезинфекция, просто топ прахосмукачка!

Инстант пот имаме с 2та капака по препоръка на една съфорумка и мога да кажа смело, че е дна от най-смислените ни покупки. Спестява адски много време и манджичките могат да се запичат. Като типична българка една от първите ми гозби беше мусака - със заливка накрая, изпече се идеално. Най-прекрасното нещо, обаче, беше, че от измиването на зеленчуците до готовата манджа ми отне около 35 минути. Когато готвех на фурната, отиваха 2.5 часа.

# 363
Офис стол миналата година купих от емаг - имаше малко модели с добро намаление, но бяха хубави.

Като ви чета се сетих, че обмислях да взема и уред за гладене с пара, понеже нямам удобно пространство за гладене с нормална ютия вкъщи. Вършат ли работа тези продукти?

# 364
Vero.nike, аз имам 2 такива за гладене с пара - за в офиса и за вкъщи, но са от малките - тези, които са за пътуване, например, ето тези:

https://www.philips.bg/c-p/GC362_80/steam-go-handheld-garment-steamer

Нищо общо нямат със стандартната ютия - много по-бавно гладят и е голяма мъка. Но за куфар са идеални.

Иначе има едни други, те са вече парна станция и от приятелки знам, че са много добри и ги препоръчват, но са големи:

https://www.google.com/search?q=philips+%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BD … rc=uYExkTNfeATCSM

Ако искаш да си вземеш от малките, те не могат да ти заместят стандартната ри ютия. Единствено за пътуване са ок и за някоя официална рокля / дреха с камъни например, на която не можеш да й мепнеш ютията отгоре.

# 365
Аз Имам парогенератор. Много го исках, много надежди за лесно и хубаво гладене имах за него. Нищо особено не е, глади като старата ми ютия. И двете са Филипс.

# 366
Уточнявам, става въпрос за фрайър с бъркалка, минуса му е, че не можеш да пъхнеш цяло пиле, но пък за него имам фурна Simple Smile
А какъв е?
Че ме зарибихте с тези коментари.

# 367
Не са ли само фрайерите на Тефал с бъркалка?
Аз имам и Тефал с бъркалка и Филипс без. От Филипса съм по-доволна.

# 368
Аз чакам преса за коса.Нямам никаква идея каква.Ако видите нещо ,казвайте.
Има тема за преса за коса. Там момичетата са мн компетентни и аз миналата година от техните препоръки и коментари си купих нова преса.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 13:02 от Реа

# 369
А конкретна препоръка за хубава ютия на Philips някой може ли да даде?

# 370
  • Разпиляна във въображението
Аз май ще се оглеждам за пречиствател за въздух. Още ще търся парочистачка и тиган за палачинки с няколко отделения за, примерно, 4-5 малки палачинки наведнъж.

За парочистачката това, което мога да дам като препоръка, на база на всичко, дето изчетох, е да се гледа мощността и големината на контейнерчето за вода. 230-300 мл има лоши коментари в емаг, че е много малко и не стига.

За вертикална безкабелна прахосмукачка препоръчвам с 4 ръце - моите и на мъжа ми, Филипс Aqua 8000. С автономия на батерията до 80 минути на турбо режим е, което е ужасно много време, вади всякакви боклуци и се поддържа лесно. Олекотена е в сравнение с другите подобни модели на Филипс/ходих да пробвам в магазина/. Скъпа е и й се чудих, на редовна цена е 1300, ние я взехме за 1000 на някаква промоция и изплащане без оскъпяване. В контейнерчето за миене слагам препарат + зофлора за дезинфекция, просто топ прахосмукачка!

Инстант пот имаме с 2та капака по препоръка на една съфорумка и мога да кажа смело, че е дна от най-смислените ни покупки. Спестява адски много време и манджичките могат да се запичат. Като типична българка една от първите ми гозби беше мусака - със заливка накрая, изпече се идеално. Най-прекрасното нещо, обаче, беше, че от измиването на зеленчуците до готовата манджа ми отне около 35 минути. Когато готвех на фурната, отиваха 2.5 часа.

Този ли

# 371
  • София
Не са ли само фрайерите на Тефал с бъркалка?
Аз имам и Тефал с бъркалка и Филипс без. От Филипса съм по-доволна.
Кой модел на Тефал имате? Сравнявала съм мощен, голям Тефал с мощен, голям Филипс. Ако е за пържени картофи и ребърца,  заради което основно използваме фрайъра, Тефала се справя много по-добре.
Уточнявам, става въпрос за фрайър с бъркалка, минуса му е, че не можеш да пъхнеш цяло пиле, но пък за него имам фурна Simple Smile
А какъв е?
Че ме зарибихте с тези коментари.

https://www.emag.bg/fritjurnik-tefal-actifry-genius-xl-1500w-1-7 … earch-Action=view

# 372
От месец съм с този еър фраер и съм много доволна, 1700w е, взех го с 10 % отстъпка, ако някой реши ще я споделя.
https://cosori.bg/produkt/cosori-pro-air-fryer-cp158-af-black/

# 373
Скрит текст:
Ох, Лемиии...ставаме две...и аз все го мисля и аха да купя и се разубеждавам, че няма да го ползвам...Навивам се само, заради мисълта, че няма да мирише като от фурната...обаче няма да можеш и да готвиш всичко, де...напр.за мусака ще ти трябва от оня комбинирани със запичащ капак, дето е по 400 кинта.
На мен ми трябва за нещо по-дребно което искам да запека, например печени моркови и пащърнак, ей така, само нарязани и овкусени, някоя пилешка пържола, някое бутче, запечени тиквички натюр, и тн.
Халогенна фурна - запича веднъж! На мен ми е много удобна, купих си миналата година и я ползвам постоянно.

# 374
  • Пловдив
От къде?

Общи условия

Активация на акаунт