Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 242
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
И аз съм в търсене на пречиствател за въздух. Моля, ако някой използва, да сподели какъв модел и дали е доволен. Търся варианти докъм 350лв.

# 376
За уреда за гладене на пара и аз бях мераклийка. Общо взето няма смисъл, защото няма хотел без ютия вече. Ние дори не я носим с нас като пътуваме. Последно я вадих като прах оердетета, уж да ги гладя. Ми те сами си се изгладиха докато съхнат.  Седи от както съм я купила в един шкаф, никакъв смисъл, май трябва да я продам даже Joy ама не ща да прецакам никой.

# 377
Аз май ще се оглеждам за пречиствател за въздух. Още ще търся парочистачка и тиган за палачинки с няколко отделения за, примерно, 4-5 малки палачинки наведнъж.

За парочистачката това, което мога да дам като препоръка, на база на всичко, дето изчетох, е да се гледа мощността и големината на контейнерчето за вода. 230-300 мл има лоши коментари в емаг, че е много малко и не стига.

За вертикална безкабелна прахосмукачка препоръчвам с 4 ръце - моите и на мъжа ми, Филипс Aqua 8000. С автономия на батерията до 80 минути на турбо режим е, което е ужасно много време, вади всякакви боклуци и се поддържа лесно. Олекотена е в сравнение с другите подобни модели на Филипс/ходих да пробвам в магазина/. Скъпа е и й се чудих, на редовна цена е 1300, ние я взехме за 1000 на някаква промоция и изплащане без оскъпяване. В контейнерчето за миене слагам препарат + зофлора за дезинфекция, просто топ прахосмукачка!

Инстант пот имаме с 2та капака по препоръка на една съфорумка и мога да кажа смело, че е дна от най-смислените ни покупки. Спестява адски много време и манджичките могат да се запичат. Като типична българка една от първите ми гозби беше мусака - със заливка накрая, изпече се идеално. Най-прекрасното нещо, обаче, беше, че от измиването на зеленчуците до готовата манджа ми отне около 35 минути. Когато готвех на фурната, отиваха 2.5 часа.

Този ли

Да, duo crisp +air fryer. Сега видях, че ще пускат /или са пуснали нов модел, където пак е с 2те опции - запичане и готвене под налягане, но са събрани в един капак. На рекламата жената ползва ръкавици, за да свали единия и да остане другия, за да не се изгори, което на мен ми изглежда хамалогия. Бях взела уреда на промоция иначе, беше под 400 лв. Първоначално поръчахме по-малкия вариант, но премислихме, тъй като разликата в парите беше около 40 лв, а в обема - значително по-голяма, и решихме да откажем по-малкия и купихме по-големия. Удачно решение беше.

# 378
И аз съм в търсене на пречиствател за въздух. Моля, ако някой използва, да сподели какъв модел и дали е доволен. Търся варианти докъм 350лв.

Аз ползвам ето такъв от около 6 месеца и съм много доволна.

https://www.citytel.bg/xiaomi-mi-air-purifier-3c

Има и подобен за по- голяма квадратура.

# 379
Знае ли се вече  кога ще е черният петък в Емаг и Хиполенд?

# 380
# 381
  • Plovdiv, Bulgaria
Взехме xiaomi redmi note 11 pro 5g за 270лв от Йетел. Имат някакви промоции, които намалят цената. Отделно не всичко е показано в сайта. Мисълта ми е, че за нов телефон може да питате и където сте абонати, понякога изскачат с добри оферти Simple Smile

Точно двойна виждам цената на сайта, явно имате някакви специални отстъпки

Аз също в сайта не го видях, дори на първоначалната цена без отстъпката, която ми казаха(420лв). Иначе имат програма с връщане на старо устройство (което всъщност не съм връщала, защото имали оборотни, та използва такова и съм дългогодишен клиент, така каза момчето), та това смъкна 150лв още. Мисля, че зависи и от служителите какво биха предложили, защото през годините сме имали различни предложения в различни офиси. Честно казано нямам идея как си ги нагласят, не съм специален клиент или фирма 😁

About you правят ли хубави намаления покрай черен петък?

# 382
  • Русе
Знае ли се вече  кога ще е черният петък в Емаг и Хиполенд?

На Хиполенд една колежка ми каза, че е вчера и днес. На Емаг - предполагам е в края на месеца.

# 383
Вчера бях в хиполенд и ми каза касиерката, че ще е следващия уикенд

# 384
  • София
Ще ви следя. Основно чакам Емаг за памперси и мокри кърпи. Ще се оглеждам и за Лего, че баткото си поиска от дядо Коледа. А и ми трябва нов гофретник.

# 385
Миналата година istyle имаха ли някакво намаление за черен петък?

# 386
Сефора,дали правят черен петък? 🤔

# 387
Идея къде ще има намалени книги?

# 388
  • Пловдив
Някой има ли спомен каква беше отстъпката в Дайхман за Черния петък миналата година и дали всички продукти участваха?

# 389
Сефора,дали правят черен петък? 🤔
Миналата година направиха, в различни дни бяха намалени различни брандове козметика.

Общи условия

Активация на акаунт