Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 164
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 900
Момичета,

Рових из темата, но не намерих и с надежда да питам някой чул ли е нещо за Лили като да повторят миналата година?!?

Попитах ги преди няколко дни дали ще има пак -50%, не ми отговориха нищо конкретно. Казаха, че подготвят специална кампания през ноември, да следя сайта. Малко ме съмнява да повторят всичко на -50% след проблемите миналата година.

# 901
  • София
Аз съм с бош от три години и съм много доволна,главно от турбочетката,издържа си без проблем 70-80 квадрата почистване.Минус е че само чисти и няма подсветка,със сигурност следващата ще е и с миеща функция,като я взимах не го мислех.

Ей този филипс съм си харесала като ме остави моята.

Бяхме с почти същия Бош, но една малка госпожица му видя сметката (буквално го разчлени 🙊). Но и без нейната намеса, определено вече беше пред умиране- едвам смучеше. (3 години също е ползван)
А пък топ фаворитът на проучването ми сега е именно този Филипс. Преди месец беше 870лв в Технополис… сега е към 1200. 😡

# 902
Не мисля, че Лили ще повторят кампанията си от миналата година.
Защото мисля, че хората, които са я организирали, отдавна не работят там.
Аз поне не бих им възложила отново задача, след издънването миналата година.
Озон ми слагат доставка 20лв на продукт, който в други сайтове ми излиза с БД, ако достигна сумата им за бд.
Та в озон имат БД, ама не баш...

# 903
Аз съм с бош от три години и съм много доволна,главно от турбочетката,издържа си без проблем 70-80 квадрата почистване.Минус е че само чисти и няма подсветка,със сигурност следващата ще е и с миеща функция,като я взимах не го мислех.

Бяхме с почти същия Бош, но една малка госпожица му видя сметката (буквално го разчлени 🙊). Но и без нейната намеса, определено вече беше пред умиране- едвам смучеше. (3 години също е ползван)
А пък топ фаворитът на проучването ми сега е именно този Филипс. Преди месец беше 870лв в Технополис… сега е към 1200. 😡

Това не е ли подсъдно направо? Тоа Филипс в началото на октомври беше към 600 - 700 лв, еее, оливат се! И на други места ми прави впечатление, бях загледала Нинджа в емаг, беше 198 лв, от вчера е 279. И на черен петък какво, ще я пуснат на 198 и ще се хвалят, че е намалена ли? Егати намалението..

# 904
Викаш няма да изкара още много а 🤣🤣🤣.За сега я крия и не я докопват малките зверове,дърпа си,ще видим кога ще издаде багажа.Този филипс го следя от хиляда преди няколко месеца,пак ми се вижда много де.Но ако и технополис са почнали тия номера не знам какво да кажа.Може пък като външна марка те да си определят поскъпването знам ли.Иначе и на мен ми е топ,има си всичко и мощност и мие,и свети и батерията е издръжлива.Единствен минус е тежеста 6 кила не са малко и че трябва специална стойка да се сложи,не седи като боша самостоятелна.Голямо удобство си е като я оставяш,не да я носиш до стойката и.
В на озон рекламата си пише че се разкриват всеки ден нови намаления,не мисля че ще намалят още желаното нещо,но ако не е спешно изчакайте до петък.

# 905
За Лили ми се появи това във фейбук
❤️ Защо да е черно, когато може да бъде цветно?
💫 Защо да е петъчно, когато може да бъде седмично?
🛍️ Защо да е Black Friday, когато може да бъде Pre-Xmas Shopping?
⭐ Купи коледните подаръци сега на страхотна цена, участвай в томбола за 1 от 5 уреда и се възползвай от безплатна доставка за покупки над 11.99 лева, Само Онлайн на shop.lillydrogerie.bg от 11 до 18.11 🛒
https://shop.lillydrogerie.bg/promo4?product_list_order=best_dis … -wcnsE2W8lAdOICd8

# 906
  • Вестерос
Да ви се оплача, поръчах няколко неща от Синсей на намалението им от 11.11. Днес идват и гледам стоят им етикетите, цените в левове на етикетите бяха по-ниски, отколкото платих след намалението им Grinning

# 907
Скрит текст:

Това не е ли подсъдно направо? Тоа Филипс в началото на октомври беше към 600 - 700 лв, еее, оливат се! И на други места ми прави впечатление, бях загледала Нинджа в емаг, беше 198 лв, от вчера е 279. И на черен петък какво, ще я пуснат на 198 и ще се хвалят, че е намалена ли? Егати намалението..
Ммм... силно се съмнявам точно този модел да е бил 600-700лв. при условие, че цената в други сайтове не е падала до толкова. Дори да приемем, че е била такава е била промоционална. Правите ли разлика между стандартна цена и промоция? Thinking Ключовото е "цената е била...", а сега можеш ли да намериш същия продукт на тази цена без значение в кой сайт/търговец? Не? Да? Защото и олиото беше 2лв., ама сега под 4лв. няма. Wink
За eMAG не става ясно за кой точно продукт, но ако е този кухненски робот https://www.emag.bg/kuhnenski-robot-ninja-tehnologija-auto-iq-85 … 0eu/pd/DXLW9HMBM/ 279,60 лв. е от външен търговец, а НЕ eMAG, а от eMAG е 198,99 лв. Явно от eMAG няма наличност и затова не излиза първо от eMAG.

# 908
Здравейте, продуктите, които съм избрала от Озон са намалени от днес само с 10%, имате ли представа дали намалението ще се увеличи  до ЧП или ще добавят само нови продукти , без да намаляват вече настоящите?

В Озон имат ценова защита.
На 10ти поръчах периферия за компютър. Днес видях, че същите артикули са намалени. Писах им в онлайн чата и разликата между платеното и сегашната цена ми я преведоха по портфейла на сайта. Този кредит може да се ползва при следваща поръчка от тях.
Ценовата защита важи 7 дни след поръчката.

# 909
Как са се издънили Лили миналата година? Аз си получих поръчката, според условията, които бяха посочили тогава. Имало е проблеми с доставките ли?

# 910
  • София
Много хора не си получиха продуктите от Лили, имаше липси.

# 911
Къде да гледам за външен хард диск и мултикукър? Дм ще имат ли черен петък?

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 07:42 от Sanito25

# 912
  • Бургас
Някой има ли код за този сайт?
https://onefashionroom.eu/

# 913
  • 1st floor
Сайт с реални намаления на матраци? Възможно ли е да предлагат матрак от над 2000 на около 800лв.или е уловка!?
Най-вероятно е уловка - и тук, както и при техника / храна / козметика и т.н. има марки, които са създадени специално за да бъдат намалявани с поне 50%
Бих заложил на изпитаното : Тед, Нани, Парадайс, РосМари ...
Зависи..аз лятото взех едни Магнифлекс последен размер от 1800 на 850. Ако гледаш Sleepy обаче, по-добре недей...Smile
И аз чакам промо за еднолицев матрак на Нани или Тед. Laughing Айко имат от утре -18% отстъпка, но не знам дали предлагат тези марки.

# 914
А туристически агенции с участие в ЧП?
Да, бохемия например. Вече много зависи какво си търсите.
Аз май ще си купя и елха, гледах в емаг, нещо от типа на 1.50 м, 50 лв. Ако пък и я намалят, направо я взимам.
Следя и пречиствател HOMA.

Общи условия

Активация на акаунт