Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 160
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 960
  • Beyond the stars
Някой знае ли дали Сторител пускат някакви намаления на абонаментите си покрай ЧП?

Да, една година точно тогава взех за проба.
Нещо тип три месеца на цената на един или подобно.

# 961
Значиии, ако и тези чаршафи на Дилиос не стават, ще се гръмна! Взех два комплекта, две плажни кърпи, две покривки, кърпа за глава, два чаршафа. Че к на място отидох, та не мога да ги върна Tired Face

# 962
Емаг са пуснали цени на някои от офертите, нещо не съм впечатлена…Има обявен тиган уж намален от 39.99 на 9.99 лв. От любопитство погледнах, сега тиганът е с цена 26 лв. Черен петък като черен петък ама мейд ин БГ Unamused

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 17:00 от Blue`Sky

# 963
Здравейте ! Някой знае ли дали ще има намаление в Техномаркет или Технополис ?

# 964
Аз ще търся камера която да ползвам за бебефон. Някой ако има с препоръки?

# 965
Емаг са пуснали цени на някои от офертите, нещо не съм впечатлена…Има обявен тиган уж намален от 39.99 на 9.99 лв. От любопитство погледнах, сега тиганът е с цена 26 лв. Черен петък като черен петък ама мейд ин БГ Unamused
Имам го от миналата година, тогава пак е бил в подобна промоция - 9 лв. Каквато ѝ да му е реалната първоначална цена за тези пари е великолепен. За 1 година нямам забележки никакви към него. Simple Smile

# 966
  • Бургас
Някой знае ли дали Сторител пускат някакви намаления на абонаментите си покрай ЧП?
Не знам дали бече за ЧП, но миналата година по това време бяха пуснали промоция 2 месеца за 2.99лв. Тази години все още нищо не са обявили.

# 967
Малко инфо от Комсед - поръчах 1-2 минути след обявения час, днес получавам мейл, че по време на обработката на мейла, се оказва че продуктите не са налични. Само се чудя, защо бързаме да поръчваме след като обработката не следва реда на постъпване на поръчките. Хората си получиха поръчките, аз от Хиполенд също, на следващия ден. Само тези от Комсед се излагат така....Много ме разочароваха този път.
И статусът на поръчката ми е все още Приета, но непотвърдена....

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 17:48 от Blue`Sky

# 968
Емаг ..кога е ЧП, някой знае ли?

Майтап бе, споко Stuck Out Tongue Winking Eye

На Зората ся кво...то до 13 пише, а днис сме 15, що го качвате, не разцрах?

Аз съм отворила на тела сайтовете на технотата и озон и емаг, и всеки ден надзъртам да си видя количките ..има ли намаление....

ПарфУм от мейкъп пуснах вчера аз, сгодно..дадоха ми 5 лв за следваща поръчка също...

# 969
Зависи кой какво търси. Примерно геймърския лаптоп е на много изгодна цена. Пералнята и тя е изгодна.

# 970
От Емаг не ме влече техниката. Ще поръчвам козметика.
Миналата година хванах уникални намаления. Измивен гел Биодерма 500 мл за 9 лв. На такава цена отникъде не може да се купи. Серум на SVR - хидра взех за 14 лв. Дано и тази година има такива цени.

# 971
Сигурно имат и изгодни неща Емаг, миналата година Легото беше най-изгодно спрямо Хиполенд и Комсед. Дразни ме само как си слагат основната цена и след това я намаляват. Да използват една и съща база, а не да изглежда все едно са някакви манипулации с цените.

# 972
Емаг ..кога е ЧП, някой знае ли?

Майтап бе, споко Stuck Out Tongue Winking Eye
А за Лили нещо чува ли се, ще има ли пак 50%?

Ина Есеншълс вероятно ще направят добра разпродажба. Още нищо не са обявили, но скоро имах имейл, че ще си сменят опаковките, така че вероятно ще направят добра разпродажба.

# 973
  • София
Здравейте,
Имам нужда от вашата помощ. В АРДЕС намирам доста намалени цени на лаптопи, та имам въпрос към запознатите. Познавате ли фирмата и заслужава ли си да пазарувам от тях или да изчакам ЧП в големите вериги за техника - Технополис или Техномаркет?

# 974
Ardes са добри. Бих купила от тях комп. Нашият от лаптоп.бг го сглобихме, но и ардес гледах тогава.

Емаг да, и ние лего от там изгодно взехме преди 2г..

Общи условия

Активация на акаунт