Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 153
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Бургас
Тета,благодаря ти! Тези последните са хубави. Ама цената.... Ще поровя още из сайтовете.

# 1 006
Порови, все ще изскочи нещо. Питай и в обувните теми...за обувки.бг, и др.

# 1 007
Евтина е защото е с кабел,отделно е малка и неманеврена.Мощността и също не ми се вижда ок и реална,76 децибела си е центрофуга на стара пералня,тоест доста шумна.

# 1 008
Перилни препарати откъде мислите да купувате? Гледах ги в Емаг, но ми се струват доста завишени цените, не знам колко пък толкова ще ги намалят, че да е по-изгодно от някой супермаркет. Изобщо всичко е с нереални цени. Инфлацията + надуването през ноември...хич не е красиво. Ще се оглеждам и за резервни глави за Philips Sonicare.

# 1 009
  • София
Аз видях сега, че съм получила мейл от Комсед, че ще получа пратката си на 2 части, защото нещата били в различни складове.

# 1 010
www.baby.bg бебешки стоки
https://www.pinkpanda.bg/ козметика
В уайкики ЧП ще се отбележи с вземи 4,плати 3 😂😂
До 17 имало и намаления в Делимано

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 21:37 от triumphant

# 1 011
  • Варна
Сини боти има в Габина,много модели.В Тенденц и Пауло Бочели също.

# 1 012
  • София
https://brosbg.com/xiaomi-deerma-dx115c-vacuum-cleaner-product-19803

Тази прахосмукачка защо е толкова евтина?
Прекалено слаба ли е? Нямам килими или домашни животни, само за прах от гладки повърхности търся.
С кабел е Mr. Green

# 1 013
  • София
https://brosbg.com/xiaomi-deerma-dx115c-vacuum-cleaner-product-19803

Тази прахосмукачка защо е толкова евтина?
Прекалено слаба ли е? Нямам килими или домашни животни, само за прах от гладки повърхности търся.
С кабел е Mr. Green
Това ме устройва напълно.
Поръчах, че и с безплатна доставка на тия пари ...

# 1 014
Спорт бокс са обявили че ще имат намаление на/от 21.11, но засега споменават “мистериозни” проценти

# 1 015
Перилни препарати откъде мислите да купувате? Гледах ги в Емаг, но ми се струват доста завишени цените, не знам колко пък толкова ще ги намалят, че да е по-изгодно от някой супермаркет. Изобщо всичко е с нереални цени. Инфлацията + надуването през ноември...хич не е красиво.

Съгласна съм с теб, наистина прекаляват.

Аз купувам през годината и се запасявам. Вчера взех Ариел от ФФ за 60 пранета, 23 лв и стотинки. Стори ми се добра сделка. Преди няколко месеца накупих омекотители, които сега виждам, че са по 10 лв, аз ги взех за по 5 лв.

# 1 016
  • София
Матраци Тед ще имат намаление от 18 ноември. Имат и хубави чаршафи. Сега мина реклама.

# 1 017
  • София
Момичета, къде да гледам за малък овлажнител за въздух тип аромотерапия.

# 1 018
Малко инфо от Комсед - поръчах 1-2 минути след обявения час, днес получавам мейл, че по време на обработката на мейла, се оказва че продуктите не са налични. Само се чудя, защо бързаме да поръчваме след като обработката не следва реда на постъпване на поръчките. Хората си получиха поръчките, аз от Хиполенд също, на следващия ден. Само тези от Комсед се излагат така....Много ме разочароваха този път.
И статусът на поръчката ми е все още Приета, но непотвърдена....

Поръчах и от Комсед и от Хиполенд .
От никъде все още нищо,нито потвърждение, нищо ....
От Комсед поръчах в петък в 22.03 ч и все още поръчката ми е приета и непотвърдена и сега ме отчаяхте ☹️☹️☹️
Не , че пак няма да поръчам  на редовната цена ,защото това е желанието за Дядо Коледа ..

# 1 019
  • Стара Загора
В ССС също има сини боти.

Общи условия

Активация на акаунт