Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 129
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 035
Търся си тава за фурна хубава. Предишната ми беше 80 лв. Служи ми вярно 10г. Сега съм готов да отделя 200 лв за хубава тава,дълбокичка..(имам предвид за пълнени чушки или свинско със зеле) Дайте препоръки.

# 1 036
  • София
Еспресо машината на WMF в момента е намалена на 529лв. Ннормалната и цена е над 700лв, не помня точно.
Освен че прави много добро еспресо, е и компактна.

# 1 037
Бях мернала като че ли ЧП в Рая тойс? Мина ли, на сайта няма нищо? Мъжът ми се затръшка за ново столче за кола за детето.

Мина заедно с Комсед.

Този уикенд отново ще имат, според консултанта в магазина, който ни помогна миналата седмица в избора на кошница.

# 1 038
  • Варна
Тааа в този ред на мисли,сега откриха още оферти от Емаг. Момичета,може ли ако някой има кафемашината на Делонги,да ми даде мнение,заслужава ли си? Не разбирам от кафемашина,но с мъжо имаме голям мерак да си вземем хубава. Също не съм следила цената..
Имаме тази Delonghi Magnifica от не знам колко години и сме много доволни.
Мъжът ми я избра след като я наблюдава в работата му няколко години, където много хора пият постоянно кафе 24/7 и 365 дни в годината. Страшна експлоатация.

https://www.emag.bg/kafeavtomat-de-longhi-caffe-magnifica-esam40 … 0-b/pd/D9VYWBBBM/

# 1 039
  • София
Търся си тава за фурна хубава. Предишната ми беше 80 лв. Служи ми вярно 10г. Сега съм готов да отделя 200 лв за хубава тава,дълбокичка..(имам предвид за пълнени чушки или свинско със зеле) Дайте препоръки.
Не съм критерий за готвене, но имам дълбока, стъклена, овална, произведена във Франция. Купувал съм я от Кауфланд преди около 10 години за 8 лева.... сега да е 20. Идея нямам кои тави са по 200, но тази върши чудесна работа. Единствена особеност е, че не трябва да я слагаш в загрята фурна, а тавата да е вътре и тогава да пуснеш фурната.
Габаритни размери 27 /39 см и е дълбока 6 см. Марка : Arcuisine France. 

Ето я, за 17.50 :
https://pochehli.com/ovalna-tava-essentials-40-x-27-sm-pyrex

# 1 040
Аз съм с бош от три години и съм много доволна,главно от турбочетката,издържа си без проблем 70-80 квадрата почистване.Минус е че само чисти и няма подсветка,със сигурност следващата ще е и с миеща функция,като я взимах не го мислех.

Ей този филипс съм си харесала като ме остави моята.

+ 1 за Боша, миналата година си взех такъв и сее родих! Препоръчвам!
Ние сме и с два домашни любимеца, обира без проблем всичко!

# 1 041
Този модел става ли за домашни любимци? Доволни ли сте от него?

# 1 042
Аз от този модел Кархер не съм доволна. Четката е супер базова, не събира финни частици, много шумна и изкарва въздух, който разнася още повече прахта. Пратих я на вилата. След нея си взех друга. Не препоръчвам.

# 1 043
About you са пуснали черен петък от днес, съвсем случайно видях. Дали това ще е последното по-голямо намаление за ноември?

# 1 044
Този модел става ли за домашни любимци? Доволни ли сте от него?
Ние взехме за проба ФИРСТ АВСТРИЯ, с воден филтър. За домашни любимци това е най - добрият вариант. А и по принцип няма капка прах след чистене, въздухът мирише на чисто. Сега вече желая да си взема прахосмукачка на същия принцип, но по - качествена марка. Само четката на сегашната нещо не ми допада.

Аз моля да ми препоръчате машинка за подстригване на брада и тяло - Филипс, Браун...Има много в ЕМАГ, но не мога да избера.

# 1 045
  • Пловдив
И ние имаме подобна прахосмукачка на Керхер - за нищо не става. Супер шумна, и не обира добре.

# 1 046
Имате ли информация, кога ще е Черният петък  в  онлайн магазина на Massimo Dutti и колко процента?

# 1 047
Миналата година някой помни ли дали онлайн аптека Гален е имала ЧП? Доста неща за бебчето слижих в количката и ако хвана населението, ще е супер да се възползвам.
А HM   знае ли се кога е?

# 1 048
Препоръчайте ми марки на прахосмукачка с воден филтър. Кои аптеки ще имат черен петък?

# 1 049
Перилни препарати откъде мислите да купувате? Гледах ги в Емаг, но ми се струват доста завишени цените, не знам колко пък толкова ще ги намалят, че да е по-изгодно от някой супермаркет. Изобщо всичко е с нереални цени. Инфлацията + надуването през ноември...хич не е красиво.

Съгласна съм с теб, наистина прекаляват.

Аз купувам през годината и се запасявам. Вчера взех Ариел от ФФ за 60 пранета, 23 лв и стотинки. Стори ми се добра сделка. Преди няколко месеца накупих омекотители, които сега виждам, че са по 10 лв, аз ги взех за по 5 лв.

Какво е ФФ?

Фантастико

Общи условия

Активация на акаунт