Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 141
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Бургас
В сСС ще ходя в мола да видя,че  в сайта не ми излизат

Ще се побъркам с тез издирвания на подаръци! Хич не обичам. Нито онлайн,нито по магазините !

# 1 021
Момичета, къде да гледам за малък овлажнител за въздух тип аромотерапия.
Дифузер се нарича. Моя е от Лидл, беше 35лв. Иначе в е-маг има.

# 1 022
  • 1st floor
И аз чакам промо за еднолицев матрак на Нани или Тед. Laughing Айко имат от утре -18% отстъпка, но не знам дали предлагат тези марки.

Не знам доколко е читав този сайт, но това ми попадна:   https://intershop.bg/products/search/154-4-10/253/%D0%9D% … gLZi_D_BwE  

У дома от 10 години сме с Каспия Полифлекс и сме много доволни.

ПС На официалният им сайт също има намаление.    https://matracinani.bg/single-faced/kaspia-polyflex … _190   

Преди да поръчаш пробвай матрака в някой магазин.
Благодаря ти! И аз предпочитам матраци с пяна, но наследникът иска покет пружина. До сега е спал на такъв и си иска пак същият матрак.
Йованка, мерси за Тед. Ще ги чакам на 18ти.

# 1 023
За Зора - вчера един ТВ беше 869,99 , а днес 1049,99 .
В петък ако го пернат на 999 ще е чиста работа Simple Smile))

# 1 024
Понеже някой питаше за камера,която да ползва    като бебефон,ние сме с TP link Tapo C200 и съм без забележки от нея.
Ползваме я вече почти година и не е правила никакви проблеми.В момента е намалена в Озон.

# 1 025
В Метро дали ще има черен петък?

# 1 026
Привет, знаете ли дали Desigual ще имат намаления за ЧП?

# 1 027
  • София
Перилни препарати откъде мислите да купувате? Гледах ги в Емаг, но ми се струват доста завишени цените, не знам колко пък толкова ще ги намалят, че да е по-изгодно от някой супермаркет. Изобщо всичко е с нереални цени. Инфлацията + надуването през ноември...хич не е красиво.

Съгласна съм с теб, наистина прекаляват.

Аз купувам през годината и се запасявам. Вчера взех Ариел от ФФ за 60 пранета, 23 лв и стотинки. Стори ми се добра сделка. Преди няколко месеца накупих омекотители, които сега виждам, че са по 10 лв, аз ги взех за по 5 лв.

Какво е ФФ?

# 1 028
Относно спалното бельо, мога да похваля Роксима дрийм. Преди 2 години купих на ЧП спален комплект и кувертюри  които не е мръднал и след 1000 планета и сушилни. Явно са им много качествени нещата. Гледам, че още не са пуснали ЧП промоция, но всяка година пускат около 20-30%.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 19:06 от OwlKitty

# 1 029
Ще напусна темата!!! 😂 ….. Колкото повече чета,толкова повече ми се харчи …Макар и на изплащане .. 😂😂😂

Тааа в този ред на мисли,сега откриха още оферти от Емаг. Момичета,може ли ако някой има кафемашината на Делонги,да ми даде мнение,заслужава ли си? Не разбирам от кафемашина,но с мъжо имаме голям мерак да си вземем хубава. Също не съм следила цената..

# 1 030
Ще напусна темата!!! 😂 ….. Колкото повече чета,толкова повече ми се харчи …Макар и на изплащане .. 😂😂😂

Тааа в този ред на мисли,сега откриха още оферти от Емаг. Момичета,може ли ако някой има кафемашината на Делонги,да ми даде мнение,заслужава ли си? Не разбирам от кафемашина,но с мъжо имаме голям мерак да си вземем хубава. Също не съм следила цената..
Нашата машина е тази от снимката. Имаме я вече 5г и прави страхотно кафе. Моя колежка имаше предходния модел и каза, че 13г я чака да се развали и да си купят нова и по-модерна. Накрая я донесе в офиса и си взеха нова вкъщи.

# 1 031
Бях мернала като че ли ЧП в Рая тойс? Мина ли, на сайта няма нищо? Мъжът ми се затръшка за ново столче за кола за детето.

# 1 032
  • Пловдив

Изключително недоволна! Имам 10 годишна, при това струваше тогава 200 лв., абсолютен боклук. Непрекъснато се запушва, вече се чудя какво кафе да й сложа. Направо ми идва да отворя прозореца и да полети от там!

# 1 033
В Метро дали ще има черен петък?
Те имаха оферти миналата брошура тип черен петък винаги ги пускат по рано имаше жестоко изкупуване на тв по едно време във всяка количка виждах телевизор даже се пошегувах да не ги подаряват ..

# 1 034
  • Beyond the stars
Бях мернала като че ли ЧП в Рая тойс? Мина ли, на сайта няма нищо? Мъжът ми се затръшка за ново столче за кола за детето.

Мина заедно с Комсед.

Общи условия

Активация на акаунт