Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 126
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 080
Вчера някой писа за намаление в Пирин хил на 18 и 19.11 - 15%.
Само в сайта или в щандовете?

Това ми излезе като реклама:

# 1 081
  • София
Аз покрай аутлета на Манго имам две еднакви кожени поли в различен размер, е ни едната не ми стои добре, ама си стоят в гардероба, бяха смешни пари, не си заслужава връщането.
Момичета, аз ще пазарувам бяла техника и искам да попитам дали е надеждно в Техномикс да се пазарува онлайн? Няма да имам време да отида до физически магазин, ако случайно намалят тези, които дебна.

# 1 082
  • София
Вчера някой писа за намаление в Пирин хил на 18 и 19.11 - 15%.
Само в сайта или в щандовете?
Не си спомням да беше споменато.

# 1 083
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:
Тааа в този ред на мисли,сега откриха още оферти от Емаг. Момичета,може ли ако някой има кафемашината на Делонги,да ми даде мнение,заслужава ли си? Не разбирам от кафемашина,но с мъжо имаме голям мерак да си вземем хубава. Също не съм следила цената..
Имаме тази Delonghi Magnifica от не знам колко години и сме много доволни.
Мъжът ми я избра след като я наблюдава в работата му няколко години, където много хора пият постоянно кафе 24/7 и 365 дни в годината. Страшна експлоатация.

https://www.emag.bg/kafeavtomat-de-longhi-caffe-magnifica-esam40 … 0-b/pd/D9VYWBBBM/

Ние имаме тази от 10 години:
Скрит текст:
Невероятно кафе прави.

Междувременно ни бе подарена тази: Оказа се, че винаги може да има и по-хубаво кафе. Simple Smile

# 1 084
В сайта на ХМ има инфо, че ще имат Черен петък , но не пише колко % ще е намалението. Хората, които имат регистрация (лоялен клиент) , по-рано ще имат достъп до офертите.

Гледах Зара - каквото ми хареса, няма мой номер.

# 1 085
Малко се изместваме от темата, но колко струва връщането към манго 😳

# 1 086
Здравейте! Някой знае ли дали Зоя бг имат черен петък?

# 1 087
# 1 088
Кафе автомат Магнифика на Делонги ползваме от около година и сме много доволни. Скоро в друга тема стана дума,та да не излезе,че ми дават процент да ги рекламирам,но кафе вкъщи се пие много и с тази машина се родихме. И приятелки също са ми казвали,че много хубаво кафе прави. Цената преди няколко месеца в Кауфланд беше 599 лв,та за тези пари според мен си струва.
Мейлът ми е пълен с реклами,но за сега нищо кой знае колко изгодно не съм видяла. Портмонето ми харесва това. 😁

# 1 089

Момичета, аз ще пазарувам бяла техника и искам да попитам дали е надеждно в Техномикс да се пазарува онлайн? Няма да имам време да отида до физически магазин, ако случайно намалят тези, които дебна.

Здравейй, на мен също ми се налага да пазарувам бяла техника. За съжаление, разчитах на един друг магазин, но днес ходих и няма това, което ми трябва.

Какво те спира от Техномикс? Аз съм купувала офлайн кафемашина, която даде дефект. Занесох я и просто ми дадоха друга. Не мисля, че подлежеше на директна замяна, но служителите явно бяха на кеф тоя ден.

Честно казано, ако изскочи това, което ми трябва на добра цена, няма да чакам да свърша работа, за да ходя до магазина.

# 1 090
На мен ми остават:
1) hm;
2) Momax;
3) Четка за зъби Philips SonyCare. Засега е най-изгодна в Емаг, което ме изненада...

# 1 091
  • София
Аз чакам ТМ и ТП за хладилник. Бих се отчела и в HM с няколко неща, ако пуснат и те. Трябва да заредя и бебето с козметика, ама не знам къде има добра цена. То не знам и каква да взема, че и е суха кожата, ама да не разводнявам темата. Видях, че сте коментирали Гален, ще ги изчакам да видя дали ще се отчетат в петък.

# 1 092
Aз ще дебна за  iphone 13 и един конвектор за спалнята ..
Някой някъде нещо да е видял?

# 1 093
Зара целогодишно си имат секция Специални цени, това не е свързано с ЧП. Техните най-изгодни намаления започват след Коледа.

# 1 094
Зора има акция падащи цени от утре,означава ли  че черен петък няма да има?

Общи условия

Активация на акаунт