Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 294
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Имам спомен, че на Технополис сайта на Черен петък никога не  е достъпен и намалението е само за физическите магазини.
НМ и Уайкики би трябвало да имат намаление когато са официалните черни петъци на моловете, в които са разположени.

Е от това се притеснявам аз, че мисля да поръчвам онлайн. Дано Техномикса да са ок поне.

# 1 141
  • София
Технополис и онлайн :

# 1 142
Wooden spoon ще имат ли намаление или поне някъде на техни продукти?

В озон има 20% намаление, но само на някои техни продукти.

# 1 143
Wooden spoon ще имат ли намаление или поне някъде на техни продукти?
В  офертите на Озон има няколко намалени, в раздел Козметика са.

# 1 144
При пазаруване онлайн от Техномикс, какви са опциите за плащане?

# 1 145
  • София
Png имат страхотни халати за баня, дебели и пухкави. Имаме от тази серия, не са мръднали близо две години. На Яна бяха доста по-рехави. https://png.bg/bg/0/product/HALAT-ZA-BANYa-PYuAR-XL---LILAV-18-3220-TRH/107/2

# 1 146
  • софия
Йове, точно ги гледах. Няма дамски/мъжки. Правилно ли разбирам, че са унисекс?

# 1 147
При пазаруване онлайн от Техномикс, какви са опциите за плащане?

Всички опции са налични - в брой, с карта, банков превод.

Единствено трябва да се има в предвид, че едрата техника я доставят с личен превоз и нямат ПОС т.е. при доставката е възможно само плащане в брой.

Много съм доволна от Техномикс. Преобзаведох си почти  цялата едра бяла техника от тях. За мен беше важно да са официални търговци на марката.

Доставчикът им за моя район е много любезен. Всичко всеки път пренася и вкарва вкъщи чак по стаите и то с усмивка за разлика от мрънкането на доставчикът на Технополис.

Много съм доволна и че при една поръчка ми се обадиха да ми кажат, че е останала само мостра. Така отказах поръчката и ми върнаха парите без да хабим излишни нерви. Даже докато чаках да ги получа обратно изтървах една оферта. Обадих им се и ми пуснаха проформа на старата цена. Обслужването им е супер - и приятно и светкавично за разлика от това на Технополис.

# 1 148
Bubili, благодаря.
Значи е възможно наложен платеж?

# 1 149
Разглеждах преди 2 седмици хладилници за вграждане в ценови диапазон 1100-1300лв, харесах си един модел за 1300лв. на самсунг от емаг и го добавих в любими. Днес той е на цена 2600лв. Убедена съм, че утре ще е на 50% уникално намаление. Същия към този момент може да се закупи от друг магазин за 1500лв.
Дай линк към този хладилник, че иначе са празни приказки. Много хора не разбират, че в сайта на eMAG има различни продавачи, а не само eMAG.
Знам това, много пъти съм пазарувала от емаг, както мисля да го направя и сега, но това не означава да се правя на сляпа при некоректност. Писах, за да предупредя хората да са по-бдителни, нямам полза да лъжа.

Но все пак ще прикача 2 скрийншота. Единия го направих сутринта и изпратих на мъжа ми, когато видях че цената е променена, а другия е от сега, защото малко след мнението ми, цената беше пак променена, този път на 1710лв. от различен доставчик. Нямам скрийншота, когато е бил 1300лв,защото съм нямала причина просто да го правя тогава. Може да приемете моята дума, или пък не, личен избор.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 12:09 от Zdzngised

# 1 150
  • София
Lemy, преди няколко месеца купихме пералня от Техномикс. Говорих по телефона с тях за възможността да платя с карта. Доставиха ни я с техен транспорт и разполагат с ПОС терминал. Ако искаш звънни им, за да се уточните за плащането. Много са любезни.

# 1 151
# 1 152

Имаме такива от поне 5-6г, не са мръднали, Дамски и мъжки според цвета и размера. Размерите си отговарят
Само да предупредя, че лееко пускат боица и е добре да се перат самостоятелно в пералнята

# 1 153
https://www.emag.bg/peralnja-samsung-7-kg-1400-ob-min-klas-b-mot … ?ref=fav_pd-title

Спряла съм се на тази пералня ЧП от Емаг . Мнение ? Не съм поръчвала големи електроуреди, умувам все още?!

Нашитв имаха подобен модел самсунг. Точно си изкара гаранция и му изгоря някаква електронна платка. Казаха, че ремонтът щял да струва колкото нова пералня.

# 1 154
  • София
Унисекс са. Моят е точно лилавия, много си го харесвам. За мъже - по-голям размер и друг цвят. 😃

Общи условия

Активация на акаунт