Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 266
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 155
# 1 156
  • София
Тя, че седмицата ми е черна, черна ми е, ама като гледам и по-хубава няма да стане. В Спиди са ми объркали пратката с на някакъв друг човек и получих днес неговите дрехи от Декатлон, а той явно моите играчки от Комсед... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Разменили са товарителниците.

# 1 157
  • Пловдив
Png имат страхотни халати за баня, дебели и пухкави. Имаме от тази серия, не са мръднали близо две години. На Яна бяха доста по-рехави. https://png.bg/bg/0/product/HALAT-ZA-BANYa-PYuAR-XL---LILAV-18-3220-TRH/107/2
Попиват ли добре след баня? Колко са дълги - поне до под коляното стигат ли?

# 1 158
В търсене на Плейстейшън 5, някъде добри оферти да са ви попадали?

# 1 159
  • София
Png имат страхотни халати за баня, дебели и пухкави. Имаме от тази серия, не са мръднали близо две години. На Яна бяха доста по-рехави. https://png.bg/bg/0/product/HALAT-ZA-BANYa-PYuAR-XL---LILAV-18-3220-TRH/107/2
Попиват ли добре след баня? Колко са дълги - поне до под коляното стигат ли?
Попиват много. Дължината я има в таблицата при модела, аз съм 159 см, М-ката ми е под средата на прасеца.
Ако поръчвате онлайн, гледайте цената - най-скъпите са най-дебели, тези от 79 лв. също са хубави, но малко по-тънки.

# 1 160
  • Beyond the stars
Разгледах и аз зората,айфоните са намалени нали някой търсеше,не 14 разбира се.Моята прахосмукачка е със 7%,ще изчакам утре и другите.Обезважнителят е малък,с малък дебит и кубатура.Ако ви трябва нещо за влага над 70% препоръчвам лидълския.Триста и нещо беше,четвърта година върши страхотна работа зимата,тази дори още не сме го вадили 74% е,аз след запечатването с изолация и дограма стигаше до 97% първата зима.96 квадрата е етажа,само го местим из стаите.

Самсунгът , който искам е с 10%, та ще зачакам.
Иначе има реално намален кафеавтомат Krups с 40%, ма ми идва висок за мястото, няма опция за мляно кафе, иначе добри отзиви срещнах.

# 1 161
Скрит текст:
Разглеждах преди 2 седмици хладилници за вграждане в ценови диапазон 1100-1300лв, харесах си един модел за 1300лв. на самсунг от емаг и го добавих в любими. Днес той е на цена 2600лв. Убедена съм, че утре ще е на 50% уникално намаление. Същия към този момент може да се закупи от друг магазин за 1500лв.
Дай линк към този хладилник, че иначе са празни приказки. Много хора не разбират, че в сайта на eMAG има различни продавачи, а не само eMAG.
Знам това, много пъти съм пазарувала от емаг, както мисля да го направя и сега, но това не означава да се правя на сляпа при некоректност. Писах, за да предупредя хората да са по-бдителни, нямам полза да лъжа.

Но все пак ще прикача 2 скрийншота. Единия го направих сутринта и изпратих на мъжа ми, когато видях че цената е променена, а другия е от сега, защото малко след мнението ми, цената беше пак променена, този път на 1710лв. от различен доставчик. Нямам скрийншота, когато е бил 1300лв,защото съм нямала причина просто да го правя тогава. Може да приемете моята дума, или пък не, личен избор.
Скрит текст:

Всъщност потвърди думите ми, че не е така, както го описваш. Бил е последна бройка, някой го е купил и след това следващата оферта, която е от външен търговец заема мястото ѝ. Така ти изглежда, че цената се е качила. Както и сама виждаш, този хладилник НЕ се продава от eMAG вече, а само от външни търговци.
Излиза, че за пореден път някой не е догледал.

# 1 162
  • Бургас
Аз верно, че малко недовиждам, ама къде точно в скройншотовете пише, че е последна бройка и къде пише от кой продавач е?

Когато нещо е добавено в любими, когато се изчерпи пише, че не е налично, а не се замества с оферта от друг продавач.

# 1 163
  • Варна
Аз верно, че малко недовиждам, ама къде точно в скройншотовете пише, че е последна бройка и къде пише от кой продавач е?

Когато нещо е добавено в любими, когато се изчерпи пише, че не е налично, а не се замества с оферта от друг продавач.

Току що видях, че заместват. Бях си сложила в любими кафе на зърна 1+1 кг. за 35 и нещо сега влизам и тъкмо да се зарадвам, че са намалени на 25 лв. и виждам, че цената е за 1 кг. Rolling Eyes

# 1 164
То толкова фалшиви намаления има, сега точно за един хладилник ли ще се хващаме? Човек трябва да е току-що паднал от небето, за да не вижда разликите в цените, които са факт в много магазини.
Чудя се, изобщо законно ли е това?

# 1 165
  • Където морето целува небето...
Аз да попитам нещо за Зара? Предни години пускаха по-рано в приложението, а сега нищо не са обявили.

# 1 166
Зара никога не обявяват, разбираш в деня на намалението, ако следиш сайта.

# 1 167
  • Бургас
Току що видях, че заместват. Бях си сложила в любими кафе на зърна 1+1 кг. за 35 и нещо сега влизам и тъкмо да се зарадвам, че са намалени на 25 лв. и виждам, че цената е за 1 кг. Rolling Eyes

Да не би да е едно и също, но тогава да се било на такава промоция, а сега да е на нормална цена. Колко време е минало откакто сте я сложили в любими?
Всеки продукт си има код и лесно меж да се сравни дали е същия

# 1 168
То толкова фалшиви намаления има, сега точно за един хладилник ли ще се хващаме? Човек трябва да е току-що паднал от небето, за да не вижда разликите в цените, които са факт в много магазини.
Чудя се, изобщо законно ли е това?

Законно е, всеки търговец сам си решава на каква цена да продава. Нарушение е ако до вчера е продавал нещо за 100 лв, утре му прасне цена 200 лв и му сложи отстъпка 50%. Цената преди намаление трябва да е най-ниската цена, която е предлагал за поне 30 дни назад. Поне според Закон за защита на потребителите трябва да е така..
Относно въпросния хладилник - ниската цена е била на Емаг. Цената от 2600 е на външен търговец /може да се провери от кеширана версия на страницата на продукта през Google/. А ако някой чак толкова си е харесал тоя хладилник - може да се разходи до шоурума на Емаг в Румъния и да го вземе за 1150 лв Simple Smile

# 1 169
  • Варна

Да не би да е едно и също, но тогава да се било на такава промоция, а сега да е на нормална цена. Колко време е минало откакто сте я сложили в любими?
Всеки продукт си има код и лесно меж да се сравни дали е същия

Поръчвала съм го през 2020, вчера го видях отново и го метнах в любими. Наложи ми се да го показвам за пример и го отворих от там, пак бяха 2-та пакета, вече обаче не...

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 15:52 от nistiv

Общи условия

Активация на акаунт