Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 249
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Майна Сити
Някой да знае дали ще има Черен петък за Киндъли от немския Амазон и кога?

# 1 186
Познат ми се похвали, че имал човек в емаг, който в деня на ЧП му звънял да му каже кога го пускат....и демек той да е сред първите. Ама кво що..не знам.

# 1 187
  • Бургас

Обикновено в Амазон черния петък е като във всички нормални държави. Т.е. следващия петък на 25-ти. Но дали ще има киндъли не мога да кажа. Аз съм си взимала от английския разни неща на ЧП много изгодно.

# 1 188
  • Варна
В колко часа отварят офертите в Технополис? Дали ще е в 00 часа или и там ще е утре сутрин?

# 1 189
От немския Амазон 2018 си купих Киндъл, телефон и фотоепилатор. Всичко беше в пъти по-изгодно. Киндъл си взех за около 75Е, а в Технополис беше над 300лв абсолютно същият най-нов модел.  Последните 3 години  си купувам /пак от немския Амазон/ Ванс - по около 35Е ги намалят. Тук никога не съм ги намирала толкова намалени на ЧП.

# 1 190
  • Варна
Киндъл приятелка си взе от Емаг преди години, може би на първия черен петък на сайта у нас. Тогава беше реално намален на 50% и количествата бяха достатъчни, за да не се изчерпат в 07:01. Все още е с него и си работи отлично. Намаленията не са това, което бяха.

# 1 191
  • София
И все пак някой знае ли от колко часа е черния петък на емаг?

От 7.00 на 18ти до 2.00(през нощта) на 19ти.

Амазон, винаги имат ЧП, Кинделите нали са си Амазонски са винаги намалени.

# 1 192
  • Вестерос
Е как от 7, стоя и чакам да стане 12 Grinning Нали уж от 18.11...

# 1 193
Винаги са от 7

# 1 194
Винаги е почвал сутринта черния петък на Емаг
Ето и каквърви предколедното пазаруване в Лили
Лили намалена цена

ДМ редовна цена, от която при пазаруване онлайн има отстъпка 15%

# 1 195
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Най-смешното е, че във Фантастико в момента маските на Гарниер са най-намалени.
На промоция са ги пуснали по 10,99лв., шампоаните на 7,69лв.
Наистина се гаврят повечето търговци с "великите" си намаления.
При нас в Бг, черния петък се очертава за поредна година да е пълна пародия.

п.с. момичета, Златна рибка пусна намаленията. Сайта за момента работи нормално, успях без
проблем да си пусна поръчката.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 00:31 от Jess!

# 1 196
Обикновено в Амазон черния петък е като във всички нормални държави. Т.е. следващия петък на 25-ти.
Ами то това е идеята на Черния петък, да е веднага след Деня на благодарността (винаги в последния четвъртък от ноември). Ама тук нали всичко трябва да е побългарено. Да изпреварим конкуренцията и да подливаме вода на останалите ,нарушавайки традицията, само и само да сме първи. До няколко години този Черен петък у нас ще се измести и до началото на ноември, няма да се учудя. Техномаркет, Технополис, Техмарт и Зора... в различни петъци... Преди 2 години така книжарниците бяха ... Сиела в последния петък, Хеликон в предпоследния, Буктрейдинг и да хитреят и да изпреварят всички...

Някой знае ли кои книжарници имат намаление на всички книги и кога? Сиела за утре имат само на своитете си книги (изд. Сиела) 15%.  Интересува ме новият Алманах на Фермата.

Иначе съм си заплюл от емаг един Айфон 11, един стационарен безжичен телефон Панасоник, и от Modivo един часовник Томи Хилфхигер.. И така...

# 1 197
Успешно пазаруване на всички днес. Дано успеем да се вредим за това, което искаме 😊 Чакам за пералня, кафеавтомат и евентуално телефон.

# 1 198
Добрутро.

В кафемаг  смешка голяма ЧП...хич и ни влизайте..https://cafemag.bg/special?utm_source=Cafemag+%2B+Partners&utm_c … 08719bbe&mfp=16f-[159]

Капсулите Долче Густо имам предвид...

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 07:36 от teta75

# 1 199
Тези от Зора и Техномаркет,наистина ли мислят хората за толкова глупави да се впуснат за намаления от 50-100лв на артикул?! 😐

Общи условия

Активация на акаунт