Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 083
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 290
Технополис ми вдигнаха кръвното от сутринта. Все пак успях да поръчам преди половин час.

# 1 291
  • Бургас

Само да кажа, че това е за новорегистрирани потребители. За тези, които вече имат профил не важи Frowning1

# 1 292
Да ви попитам - направих поръчка в емага и я платих с карта, но после анулирах, че се оказа, че трябва да поръчам 2 броя от нещото. Кога възстановяват сумите, знаете ли?

Пише до 14 дни, предполагам и по-рано може да връщат.
И аз така, ще чакам парите..

# 1 293
Нутрибулета е слабичък и само с една купа.За 120 има пълния комплект с 15 части,а за 170 с 900 w.Делимано отдавна не са вносители и не ги предлагат.Това им е новия вносител,на скоро поръчвах резервна кана идеално пасва на 700 w на делимано който имаме.Тоест са едни и същи.
https://electrics.bg/p/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B … 0-%D0%BC%D0%BB-2/

# 1 294
Успях да поръчам този лаптоп на детето.Мисля,че е добра оферта....
https://www.emag.bg/laptop-acer-aspire-5-a515-45-amd-ryzentm-5-5 … 005/pd/D3PMG4MBM/

# 1 295
Кога зарежда LC Waikiki? Знаете ли? Всяка седмица ли има нещо ново, или..

# 1 296
За тези които искат да избягат от емаг и Техномаркет

# 1 297
  • софия
Благодаря на дамата, която сподели за намалените резервни глави за ел. четка за зъби. Ще пробвам да поръчам и аз. Покрай тях набелязах и други неща в Емаг, а нямах намерение да правя поръчка Simple Smile

# 1 298
  • София
Нутрибулета е слабичък и само с една купа.За 120 има пълния комплект с 15 части,а за 170 с 900 w.Делимано отдавна не са вносители и не ги предлагат.Това им е новия вносител,на скоро поръчвах резервна кана идеално пасва на 700 w на делимано който имаме.Тоест са едни и същи.
https://electrics.bg/p/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B … 0-%D0%BC%D0%BB-2/

Каква е цената на резервната кана?

# 1 299
От Емаг поръчах ножчетата Жилет за ММ, изгодни са, миналата година му взех от Лили също на добра цена, но тази година няма да поръчам нищо от там. Добавих и душ гелове на Биодерма, цената им е супер, както и един тиган и миксер. За него не знам дали е реално намален, но миналата седмица си счупих бъркалките на моя и не успях да открия никъде да поръчам за това направо нов миксер.

# 1 300
Предположих, че става въпрос за сета от 39 лв. в Е Маг. Иначе аз успях да поръчам преди малко този от линка в Технополис.

Опитах се и аз, но при мен сайта на Технополис не работи...
Сега работи, иначе ето описание. Понеже някой беше писал, че не са незалепващи (само дълбоките не са). Плитките стават за печене.
Тук е описано добре, но цената не е 69 лв Simple Smile

https://www.emag.bg/komplekt-5-chasti-tefal-ingenio-emotion-tiga … 548/pd/DT928LMBM/

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 11:00 от Ellinor*

# 1 301
  • София
Кафемашина поръчах набързо,….не знам дали няма да я върна Grin Но съм се заплеснала тези дни с други сайтове и не очаквах в а Емаг днес черен петък .
Брита филтри са на много добра цена. И кана си взех. С включени филтри излиза без пари.

Много ми трябва пералня, а не съм се подготвила за модел Confused Някой със съвет?

И миналата година взех 3 куфара комплект за 100 лв, тази година не виждам нещо близко до тази цена?! Някой ако види да сподели, моля!

Благодаря на който каза за кафето! Hug

# 1 302
Аз поръчай нутрибулет 80 лв и чайник 28лв,исках и още,гледах една купа за плодове 19лв,но доставката за нея ми беше 14лв.Много разочарована,на всеки артикул отделна доставка,и за наложен платеж пак 2 лв .То реално така,никакво намаление,но на по-големите електроуреди по ще се усети намаленията.Успех

Ама истинския нутрибулет на Делимано или просто пасатор, подобен на него?
Нутрибулет оригинал, само блендер е с 2 чаши.

# 1 303
25 лв е голямата кана ,работят само с еконт доставката беше 6 и нещо.
Поръчах и аз от технополиса тефала,ще идат за подарък щом са и за индукция.

# 1 304
Отчитам се с тиган за палачинки от Емаг. Bernhaus, розов за индукция предлаган  от ЕМАГ излезна ми 11 лева и нещо с доставката. Имаше положителни отзиви за модела. По други сайтове същия тиган е по 22 лева.

Относно цените, аз винаги проверявам и на други места дали намалението е реално.

Преди около месец си купих от емаг тиган за палачинки, друга марка беше, но за 10 лв. с безплатна доставка.

Общи условия

Активация на акаунт